ocia79 26.09.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Jak myslicie co lepiej wyglada:-okna zloty dab i rolety zewnetrzne ciemny braz -okna zloty dab i rolety zewnetrzne w kolorze okien ??????????????????????????????????????????????????? dodam,ze dach bedzie w kolorze ciemny braz. Moze ktos ma jakies zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 26.09.2007 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 i co nikt sie nie wypowie??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.09.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 a jaki kolor elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 26.09.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ja mam rolety w kolorze okien, i tak mi się najbardziej podoba Okna ciemny brąz i rolezty ciemny brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 27.09.2007 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 a jaki kolor elewacji? kolor elewacji bedzie jasny (szara biel,brudna biel lub klinkier bialy lub ecru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 27.09.2007 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ja mam rolety w kolorze okien, i tak mi się najbardziej podoba Okna ciemny brąz i rolezty ciemny brąz. przy oknach w kolorze ciemny braz to najlepiej wygladaja rolety tez w tym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.09.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ja planuję złoty dąb i rolety też.Poczytaj radzę przed zakupem:http://forum.muratordom.pl/pomozcie-okna-z-roletami,t113267.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 27.09.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Kość sloniowa! A jaka elewacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 27.09.2007 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ja planuję złoty dąb i rolety też. Poczytaj radzę przed zakupem: http://forum.muratordom.pl/pomozcie-okna-z-roletami,t113267.htm dzieki kachna28 za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.09.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 prowadnice i listwa na końcu pancerza koniecznie w kolorze okien, a pancerz wziełabym jakiś jaśniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 27.09.2007 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Decyzja zapadla-wczoraj okna z roletami zamowione (okna zloty dab,rolety ciemny braz). Chcialam dzisiaj zmienic kolor rolet na zloty dab,ale juz za pozno nie mozna nic zrobic zamowienie poszlo.Wiec beda w ciemnym brazie-mam nadzieje ,ze ladnie sie beda komponowac z dachem,jesli nie to chyba sie ............ Czasami mysle , ze jak skoncze budowe domu to sprzedam go i zaczne budowac nowy(moze bede bardziej zdecydowana co chce a czego nie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 27.09.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 okna zloty dąb dolna listwa od rolet złoty dąb ( po podniesieniu rolety do góry nie widać listwy roletyprowadnice złoty dąb pancerz ecru ( 2 od dołu po białym) elewacja alt weiss ( stary biały podobny do ecru) http://rezulak.pl/Inwestor128/rolety12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 27.09.2007 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 rezi masz reczne czy elektryczne rolety??? taka elewacje chce wlasnie zwykla ,prosta a taka piekna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 27.09.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 rezi masz reczne czy elektryczne rolety??? taka elewacje chce wlasnie zwykla ,prosta a taka piekna. elektryczne przy rolatach 3,5 m szerokości byłyby nie do uniesienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Też jestem za jasnymi roletkami. Zwłaszcza na jasnej elewacji. Takie ciemne duże płaszczyzny potem straszą na elewacji. U nas będą tylko cztery roletki, ale podejrzewam że do koloru stolarki nie dobierzemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.09.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 rezi masz reczne czy elektryczne rolety??? taka elewacje chce wlasnie zwykla ,prosta a taka piekna. elektryczne przy rolatach 3,5 m szerokości byłyby nie do uniesienia rezi -u mnie też będą elektryczne -okno 380cm dzielone na 3 części -każda z własną roletą i sterowaniem -tylko płaszcz jeden. No i teraz mam pytanko -pan z salonu jezierskiego powiedział, że rolety tego typu -montowane razem z oknami- chowane pod tynkiem z zewnątrz -muszą mieć dostęp do skrzynki z salonu (w razie awarii czy cośtam). Radzi zrobić jakąs "klapkę z płyty k-g, którą można otwierać w razie potrzeby". Jakoś tego nie widzę Nie planuję firanek ani zasłon więc na głównej ścianie salonu będę miała klapę? jak to zamaskować żeby było ładnie i funkcjonalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 28.09.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 głównie z tego powodu ( widocznych cześci rolet od wewnąytz) mamy szkrzynki rolet schowane w elewacji z rewizja od spodu na dużych okna tarasowych skrzynki i rewizje mamy schowane w podbitceroleta ma 3,55 mb / profil 55 mm http://rezulak.pl/Inwestor128/rolety3.jpghttp://rezulak.pl/Inwestor128/rolety5.jpghttp://rezulak.pl/inne/roleta11.jpg co do takiego rozwiązania jak twoje to wiem ze wszelkiego rodzaju tanie maskowanie jest małoskuteczne i wygląda paskudnie po najmniejszej naprawie ( poparte własnym doswiadczeniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.09.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Rezi -tylko, że u mnie nad tymi drzwiami tarasowymi jest płyta balkonu Poza tym pancerz rolety musi być we wnęce okiennej -chodzi równocześnie o obniżenie otworu 240cm o 19cm -bo takich wysokich okien (240cm) nikt mi nie chce zrobić bez poprzeczek No to teraz mam problem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 28.09.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Rezi, i tą roletę 3,5 mb masz w jednym kawalku czy dzieloną na pół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 28.09.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Rezi, i tą roletę 3,5 mb masz w jednym kawalku czy dzieloną na pół? 3,5 mb w jednym kawałku w sumie 3 sztuki takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts