malmuc 28.09.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Też jestem za jasnymi roletkami. Zwłaszcza na jasnej elewacji. Takie ciemne duże płaszczyzny potem straszą na elewacji. U nas będą tylko cztery roletki, ale podejrzewam że do koloru stolarki nie dobierzemy. efilo pancerz brałam z wzornika, ale prowadnice i listwę czyli to co jest widoczne zrobiłam w kolorze okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 28.09.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Rezi, i tą roletę 3,5 mb masz w jednym kawalku czy dzieloną na pół? 3,5 mb w jednym kawałku w sumie 3 sztuki takie Kurcze - mnie się upierają, że trzeba podzielić A z jakiej firmy? Ja mam okno 320 szer i 230 wys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.09.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Rezi, i tą roletę 3,5 mb masz w jednym kawalku czy dzieloną na pół? 3,5 mb w jednym kawałku w sumie 3 sztuki takie Kurcze - mnie się upierają, że trzeba podzielić A z jakiej firmy? Ja mam okno 320 szer i 230 wys... a pytałaś o profil? bo pewnie w mniejszym niz 55 napewno nie chcą zrobić, no i pytanie ile TY masz miejsca na skrzynke, bo przy takim profilu i pewnie większej rurze nawojowej skrzynka też musi być większa żeby to pomiescic wszystko . Oni zawsze czegoś niedopowiedzą, teraz przypominam sobie, że u nas też kręcili nosem, ale nie pisneli słowem że jak pióra da się większe to roleta jest do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 28.09.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Jaki profil??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 28.09.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Jaki profil??? wysokośc profilu pancerza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Reziteż się przyłaczam do pytającychZ jakiej firmy masz roletki? To jest rozwiązanie typu integra? Schowane w ociepleniu nad oknem? P.S. Do tych dużych okien jakiego rozmiaru jest kasetka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 P.S. Rezi, zajrzyj do swojego wątku bo tam 'Tysiąc pytań do...' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 28.09.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Rezi też się przyłaczam do pytających Z jakiej firmy masz roletki? To jest rozwiązanie typu integra? Schowane w ociepleniu nad oknem? P.S. Do tych dużych okien jakiego rozmiaru jest kasetka? to zwykła puszki mocowane nad oknem system heroal kaseta do duże ma ok 30x30cm PS juz zmykam do mojego watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts