Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a co masz na mysli, z zewnatrz nie jest idealny, ale po tysiacu przejrzanych projektow wybralam pare i ten mi sie w miare widzi, ogolnie chodzi mi o uklad wewnatrz bo to dla mnie najwazniejsze, a elewacje moze da jakos sie ulepszyc

ale najbardziej zalezy mi na opiniach co jest nie tak, co bedzie drogie w budowie i takie tam

ale dzieki za odp.

o dzieki za mile slowa

wejscie od wschodu, wiec taras bylby od zachodu i wzielabym odbicie lustrzane obowiazkowo

do tego chcialabym zrobic okna dachowe zamiast tych smiesznych wystajacych, moze nie wszedzie, ale jednak

dodalabym troch okien w salonie, zrezygnowalabym z wyjscia z kuchni, zmienilabym drzwi wejsciowe na jakies bardziej okazale

martwi mnie brak pomieszczenia gosp na kosiarke rowery i narzedzia ogrodnicze, ale juz cos kombinuje

tez mysle, ze ten domek jest ok

a jak myslisz jak z jego budowa czy bedzie bardzo drogi?

bardzo dziekuje za uwagi, podales takie same rozwiazania co ja chce, tak okna chce powiekszyc tzn zostwaic dwa ale wieksze, zle napisalam

z mezem doszlismy do wniosku, ze lucarny z przodu bysmy zostawili a z tylu na pewno nie

suszarnia na gorze na pewno zostanie

co do kosztow chcialabym zeby jednak wyszlo mniej, mam nadzieje, ze czesc uda sie zrobic samemu

a wiesz moze czy duza roznica jest miedzy budowaniem domu przez firme, a systemem gospodarczym

pozdsrawiam

dzieki, dzieki

a wiec tak mieszkamy w pomorskim, niedaleko gdyni, ale troche taniej

w rodzinie nikogo nie mamy, oczywiscie pomoc by sie znalazla, ale nie zadna profesjonalna, maz tez duzop umie naprawde, ale inzynierem budownictwa nie jest

myslelismy by zatrudnic firme miejscowa

http://www.multidom.pl/

zrobiliby nam wszystko, ale jak piszesz wyjdzie drogo, tez sie tego obawiam i mysle, ze powolutku z malymi firmami wyjdzi etaniej

kurcze a nas jeszcze czekaja przylacza, bo nie mamy na dzialce tylko kilkanascie metrow dalej, a moze i kilkaset

myslalam ze 300tys starczy, ale wykonczenie wewnatrz zakladamy, ze robimy sami

bardzie dziekuje za odpowiedzi, ja jestem jeszcze w tym etapie calkiem zielona