monikaa13 26.09.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 a moze ktos buduje? a moze ktos zbudowal?prosze o wszelkie uwagi, te zle tezhttp://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-100,112,61,opis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 26.09.2007 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 a co masz na mysli, z zewnatrz nie jest idealny, ale po tysiacu przejrzanych projektow wybralam pare i ten mi sie w miare widzi, ogolnie chodzi mi o uklad wewnatrz bo to dla mnie najwazniejsze, a elewacje moze da jakos sie ulepszycale najbardziej zalezy mi na opiniach co jest nie tak, co bedzie drogie w budowie i takie tamale dzieki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 26.09.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 o dzieki za mile slowawejscie od wschodu, wiec taras bylby od zachodu i wzielabym odbicie lustrzane obowiazkowodo tego chcialabym zrobic okna dachowe zamiast tych smiesznych wystajacych, moze nie wszedzie, ale jednakdodalabym troch okien w salonie, zrezygnowalabym z wyjscia z kuchni, zmienilabym drzwi wejsciowe na jakies bardziej okazalemartwi mnie brak pomieszczenia gosp na kosiarke rowery i narzedzia ogrodnicze, ale juz cos kombinujetez mysle, ze ten domek jest ok a jak myslisz jak z jego budowa czy bedzie bardzo drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 26.09.2007 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 bardzo dziekuje za uwagi, podales takie same rozwiazania co ja chce, tak okna chce powiekszyc tzn zostwaic dwa ale wieksze, zle napisalamz mezem doszlismy do wniosku, ze lucarny z przodu bysmy zostawili a z tylu na pewno niesuszarnia na gorze na pewno zostanieco do kosztow chcialabym zeby jednak wyszlo mniej, mam nadzieje, ze czesc uda sie zrobic samemua wiesz moze czy duza roznica jest miedzy budowaniem domu przez firme, a systemem gospodarczym pozdsrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 26.09.2007 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 dzieki, dziekia wiec tak mieszkamy w pomorskim, niedaleko gdyni, ale troche taniejw rodzinie nikogo nie mamy, oczywiscie pomoc by sie znalazla, ale nie zadna profesjonalna, maz tez duzop umie naprawde, ale inzynierem budownictwa nie jestmyslelismy by zatrudnic firme miejscowa http://www.multidom.pl/zrobiliby nam wszystko, ale jak piszesz wyjdzie drogo, tez sie tego obawiam i mysle, ze powolutku z malymi firmami wyjdzi etaniej kurcze a nas jeszcze czekaja przylacza, bo nie mamy na dzialce tylko kilkanascie metrow dalej, a moze i kilkaset myslalam ze 300tys starczy, ale wykonczenie wewnatrz zakladamy, ze robimy sami bardzie dziekuje za odpowiedzi, ja jestem jeszcze w tym etapie calkiem zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 28.09.2007 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 no dzieki, strasza tu mnie, ze bedzie drogi, ale nie chce domu, ktory mi sie nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 29.09.2007 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 moze ktos jeszcze ma jakie suwagi, bede wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts