żona m 16.12.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Mam w sypialni lampę sufitową i dwie na szafkach nocnych. Światło dają średnie, bo i mocniejszej żarówki nie ma możliwości wkręcić. Do sypialni ok, do salonu juz mniej. Kurzy się, ale nie ma z nią problemu, raz na miesiąc, czasami 2 razy, zdejmuję klosze, wkładam do wanny, ciepły prysznic i jest jak nowa. Pod tym względem rewelacja. Lepsze to niz jakieś kryształy, które trzeba czyścic szmatką aby śladów po wodzie nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 16.12.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Podbijam temat. Czy abażur tej lampy można łatwo zdjąć (tzn. wykręcic zarówkę i zsunąć)? Chciałabym po prostu zmienic abazur w lampie wiszącej i zastanawiam się, czy można to zrobic właśnie tak łatwo, czy trzeba jednak całą lampę zdjąć i zamontowac Knappę na suficie? tak, zajmuje to chwilkę. Odkręcasz żarówkę, potem taką obręcz wokół żarówki i zsuwasz klosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 17.12.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Dzięki, zona m, już wiem. Mam juz tę lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 20.01.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 A ja żałuje,że ją kupiłam.Brudzi się, kurzy się starasznie szybko. Jestem chora jak wkładam ją do prysznica i po kolei płatek po płatku myje i potem wycieram do sucha. Niepraktyczna to mało powiedziane, ale niezaprzeczalnie jest ładna i tania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts