d5620s 26.09.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Poszukuję dobrych farb, najlepiej lateksowych (z naciskiem na :dobrych:) wewnetrznych. Zależy mi na ładnym beżu, ecru, różu (delikatnym) ale nie chcę z mieszalnika- miał ktos jakies doświadczenia w tym zakresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 27.09.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 nobiles - pory roku. chociaż to nie najwyższa półka cenowa to jakość przyzwoita. no chyba, że lubisz przepłacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 27.09.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 nobiles - pory roku. chociaż to nie najwyższa półka cenowa to jakość przyzwoita. no chyba, że lubisz przepłacać. Ja przepłaciłam kupiłam flugera Było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 27.09.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 ja nie przepłaciłem, kupiłem nobilesa....też było warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacol 27.09.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Wybierz sie do jakiegos sklapu, chyba kazdy producent ma jakis taki kolor. ALbo przjerzyj oferte na stronach www producentow farb. A o tym ktore lepsze nie bede pisal bo wszystko jest w archiwum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 27.09.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Poszukuję dobrych farb, najlepiej lateksowych (z naciskiem na :dobrych:) wewnetrznych. Zależy mi na ładnym beżu, ecru, różu (delikatnym) ale nie chcę z mieszalnika- miał ktos jakies doświadczenia w tym zakresie? a dlaczego nie z mieszalnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 27.09.2007 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Poszukuję dobrych farb, najlepiej lateksowych (z naciskiem na :dobrych:) wewnetrznych. Zależy mi na ładnym beżu, ecru, różu (delikatnym) ale nie chcę z mieszalnika- miał ktos jakies doświadczenia w tym zakresie? a dlaczego nie z mieszalnika? bo mam jakies 650 m2 do wymalowania w kolorze:) farby gotowe bywają w fajnych kolorach wiec nie bede mieszać - zwłaszcza że szukam typowych pastelowych kolorów a nie "ćwieć-odcieni buro-bławatkowegoróżu:) Zaoszczędze troszke kasy na tym procederze co z radoscia zainwestuję w lepszy tv np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 27.09.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 na scianach mamy pory roku nobilesa, uwazam ze to dobre farby (jakosc do ceny). oraz beckersa (sun flower i wood). super kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwronka 28.09.2007 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Moje typy - własnoręcznie naniesione na ściany: Bondex - magnolia i storczyk - obie w salonie - w zależności od światła albo są bardzo różna albo prawie nie widać różnicy - więc przy łączeniu proponuję o jeden ton z palety większą różnicę (niestety jaśniejszą na nowych gładziach musiałam 3 razy malować )Dulux - biała czekolada - jak dla mnie najładniejszy kolor w domu. Bacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 28.09.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Przyłaczę się do tego wątku , z nadzieją, ze autorka mi wybaczy Może ktoś poleci ładne, stonowane beże z kolornika Symphony Tikurilla. Dotychczas znam typy Reziego z Optiva 5 mat z kolornika, którego w tej chwili sklepy właściwie nie stosują. A inne sprawdzone? Podzielcie się informacją, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 01.10.2007 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 01.10.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 polecalbym cappucino lub apricot od beckers`a oraz melon i sun flower z tejze firmy. przepieknie sie prezentuja na scianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 01.10.2007 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 polecalbym cappucino lub apricot od beckers`a oraz melon i sun flower z tejze firmy. przepieknie sie prezentuja na scianach muszę obejrzeć właśnie chodziło mi o spostrzeżenia posiadaczy scian wymalowanych bo często słychać, że kolory na próbnikach to jedna bajka a w realu...smutna rzeczywistośc:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 03.10.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 polecam Polifarb Wrocław - lateksową Akrotix lub akrylową Akrylit W z nowej serii by Eva Minge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 03.10.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 bo mam jakies 650 m2 do wymalowania w kolorze:) farby gotowe bywają w fajnych kolorach wiec nie bede mieszać - zwłaszcza że szukam typowych pastelowych kolorów a nie "ćwieć-odcieni buro-bławatkowegoróżu:) Zaoszczędze troszke kasy na tym procederze co z radoscia zainwestuję w lepszy tv np. są mieszalnie, które mieszają Twoją farbę, sami daja tylko pigmenty..... cenowo wychodzi bardzo atrakcyjnie, a możliwość doboru kolorów nieporównywalnie większa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 03.10.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Nobiles - no cóż moim zdaniem (choć powinnam być patriotką lokalną) nie jest dobrej jakości. Jeśli chodzi o ilość kolorów - polecam Dulux. Niedrogi a wybór kolorów ogromny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 03.10.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Niestety nie mam dobrych wieści. Niedawno Dulux został własnościa Nobilesu. Miejmy tylko nadzieję, że nie wpłynie to negatywnie na jakość duluxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś83 03.10.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 A ja polecam farby lateksowe Magnat. Ładne kolorki wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 03.10.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 My będziemy malować NOBILESem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts