Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Droga Koleżanko/Kolego napisz dlaczego Cię denerwuję

Barbossa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 84
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

są osoby na forum, którym strasznie nie podoba się jak/co piszę

w ten sposób chciałbym się dowiedzieć co ich "boli"

na wymianie doświadczeń tego nie robię, bo sam "tępię" zakładanie tematów niezwiązanych akurat z konkretnym forum, tym bardziej, gdy są inne, przeznaczone do tego fora

pomijam oczywiście totalnie żałosne przytyki do ilości postów, to jest moja sprawa (dlaczego tak często jestem na forum)

co do samej ilości, to ja mam to w du.pie, a admin nie przychilił się do mojej prośby o wyzerowanie licznika :D

Ja choć zupełnie nic do Ciebie nie mam przypuszczam że chodzi o to że na zadane pytanie nie zawsze odpowiadasz pełnym zdaniem od początku do końca z wyjaśnieniem najbardziej oczywistych spraw itp. Często rzucasz myśl do rozwinięcia a nie kazdemu się chce i czasami drwisz z rzeczy oczywistych. Powiem więcej że czytając niektóre pytania mam ochotę zrobić tak samo. Nie ma się czym przejmować.

są osoby na forum, którym strasznie nie podoba się jak/co piszę

w ten sposób chciałbym się dowiedzieć co ich "boli"na wymianie doświadczeń tego nie robię, bo sam "tępię" zakładanie tematów niezwiązanych akurat z konkretnym forum, tym bardziej, gdy są inne, przeznaczone do tego fora

pomijam oczywiście totalnie żałosne przytyki do ilości postów, to jest moja sprawa (dlaczego tak często jestem na forum)

co do samej ilości, to ja mam to w du.pie, a admin nie przychilił się do mojej prośby o wyzerowanie licznika :D

Mnie boli łokieć 8) :wink:

Denerwuje mnie jak traktujesz wszystko strasznie serio, nie łapiesz ironicznych wypowiedzi i na ich podstawie w niewybredny sposób usiłujesz zmieszać rozmówcę z błotem, walisz z armaty do muchy i z małej kłótni robisz awanturę.

Zadowolony?