Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 84
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

masochista czy co? :o

Ja mam jedną uwagę: przeczytaj post interlokutora, zrozum, a potem wal odpowiedź. :lol:

A poza tym - ja Cię lubię :wink:

mi... się Twoj

na ten przykład ryj nie podoba

weż no se... na wymianie ten post załóż

bo w psycholu Cię nikt nie zna

8)

niestety nie dane mi jest ocenić Twego :(

mi... się Twoj

8)

No to Ci się Barbossa dostało od rudego przystojniaczka :wink:
mi... się Twoj

8)

niestety nie dane mi jest ocenić Twego :(

Też -by Ci się nie-spodobał :lol:

a tak a propos , to po co ten topik ?

:lol:

są osoby na forum, którym strasznie nie podoba się jak/co piszę

w ten sposób chciałbym się dowiedzieć co ich "boli"

na wymianie doświadczeń tego nie robię, bo sam "tępię" zakładanie tematów niezwiązanych akurat z konkretnym forum, tym bardziej, gdy są inne, przeznaczone do tego fora

pomijam oczywiście totalnie żałosne przytyki do ilości postów, to jest moja sprawa (dlaczego tak często jestem na forum)

co do samej ilości, to ja mam to w du.pie, a admin nie przychilił się do mojej prośby o wyzerowanie licznika :D

Ja choć zupełnie nic do Ciebie nie mam przypuszczam że chodzi o to że na zadane pytanie nie zawsze odpowiadasz pełnym zdaniem od początku do końca z wyjaśnieniem najbardziej oczywistych spraw itp. Często rzucasz myśl do rozwinięcia a nie kazdemu się chce i czasami drwisz z rzeczy oczywistych. Powiem więcej że czytając niektóre pytania mam ochotę zrobić tak samo. Nie ma się czym przejmować.
są osoby na forum, którym strasznie nie podoba się jak/co piszę

w ten sposób chciałbym się dowiedzieć co ich "boli"na wymianie doświadczeń tego nie robię, bo sam "tępię" zakładanie tematów niezwiązanych akurat z konkretnym forum, tym bardziej, gdy są inne, przeznaczone do tego fora

pomijam oczywiście totalnie żałosne przytyki do ilości postów, to jest moja sprawa (dlaczego tak często jestem na forum)

co do samej ilości, to ja mam to w du.pie, a admin nie przychilił się do mojej prośby o wyzerowanie licznika :D

Mnie boli łokieć 8) :wink:

Denerwuje mnie jak traktujesz wszystko strasznie serio, nie łapiesz ironicznych wypowiedzi i na ich podstawie w niewybredny sposób usiłujesz zmieszać rozmówcę z błotem, walisz z armaty do muchy i z małej kłótni robisz awanturę.

Zadowolony?

proszę o wylanie swoich pretensji do mojej osoby

dla fanów założę oddzielny temat, a może nawet redakcja przydzieli mi własne forum...

[

quote="Barbossa]proszę o wylanie swoich pretensji do mojej osoby

może, piracie, jakieś libacje uskutecznić :D :D :D

za tych, co na morzu...

dla fanów założę oddzielny temat,

też Cię lubię, ale żeby aż tak, to nie....

pa! :D :D :D