Barbossa 27.09.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 to zaproszenie dla Kolegi hesa, ale każdy może tu napisać jakie macie do mnie pretensje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.09.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 mi... się Twoj na ten przykład ryj nie podoba weż no se... na wymianie ten post załóż bo w psycholu Cię nikt nie zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.09.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 masochista czy co? Ja mam jedną uwagę: przeczytaj post interlokutora, zrozum, a potem wal odpowiedź. A poza tym - ja Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.09.2007 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 mi... się Twoj na ten przykład ryj nie podoba weż no se... na wymianie ten post załóż bo w psycholu Cię nikt nie zna niestety nie dane mi jest ocenić Twego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 27.09.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 mi... się Twoj na ten przykład ryj nie podoba weż no se... na wymianie ten post załóż bo w psycholu Cię nikt nie zna No to Ci się Barbossa dostało od rudego przystojniaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.09.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 mi... się Twoj na ten przykład ryj nie podoba weż no se... na wymianie ten post załóż bo w psycholu Cię nikt nie zna niestety nie dane mi jest ocenić Twego Też -by Ci się nie-spodobał a tak a propos , to po co ten topik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.09.2007 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 są osoby na forum, którym strasznie nie podoba się jak/co piszę w ten sposób chciałbym się dowiedzieć co ich "boli" na wymianie doświadczeń tego nie robię, bo sam "tępię" zakładanie tematów niezwiązanych akurat z konkretnym forum, tym bardziej, gdy są inne, przeznaczone do tego fora pomijam oczywiście totalnie żałosne przytyki do ilości postów, to jest moja sprawa (dlaczego tak często jestem na forum) co do samej ilości, to ja mam to w du.pie, a admin nie przychilił się do mojej prośby o wyzerowanie licznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 27.09.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ja choć zupełnie nic do Ciebie nie mam przypuszczam że chodzi o to że na zadane pytanie nie zawsze odpowiadasz pełnym zdaniem od początku do końca z wyjaśnieniem najbardziej oczywistych spraw itp. Często rzucasz myśl do rozwinięcia a nie kazdemu się chce i czasami drwisz z rzeczy oczywistych. Powiem więcej że czytając niektóre pytania mam ochotę zrobić tak samo. Nie ma się czym przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.09.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 są osoby na forum, którym strasznie nie podoba się jak/co piszę w ten sposób chciałbym się dowiedzieć co ich "boli"na wymianie doświadczeń tego nie robię, bo sam "tępię" zakładanie tematów niezwiązanych akurat z konkretnym forum, tym bardziej, gdy są inne, przeznaczone do tego fora pomijam oczywiście totalnie żałosne przytyki do ilości postów, to jest moja sprawa (dlaczego tak często jestem na forum) co do samej ilości, to ja mam to w du.pie, a admin nie przychilił się do mojej prośby o wyzerowanie licznika Mnie boli łokieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.09.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Denerwuje mnie jak traktujesz wszystko strasznie serio, nie łapiesz ironicznych wypowiedzi i na ich podstawie w niewybredny sposób usiłujesz zmieszać rozmówcę z błotem, walisz z armaty do muchy i z małej kłótni robisz awanturę. Zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.09.2007 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 baaardzo tylko nie wiem, czy to serio, czy ironia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.09.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 No już, już, lubię cię, lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.09.2007 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Mnie boli łokieć boli było w cudzysłowiu, aby właśnie uniknąć takich tekstów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.09.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Teraz, to mnie boli Twój brak poczucia humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.09.2007 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 czyli jednak hmm, tak przypuszczałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.09.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 A mnie dalej łokieć boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.09.2007 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 proszę o wylanie swoich pretensji do mojej osobydla fanów założę oddzielny temat, a może nawet redakcja przydzieli mi własne forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 , a może nawet redakcja przydzieli mi własne forum...Chyba sie przeceniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.09.2007 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 negocjacje trwają, jednak szczegółów nie mogę zdradzićtrzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 27.09.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 [quote="Barbossa]proszę o wylanie swoich pretensji do mojej osoby może, piracie, jakieś libacje uskutecznić za tych, co na morzu... dla fanów założę oddzielny temat, też Cię lubię, ale żeby aż tak, to nie.... pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts