ja14 16.10.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 to zaproszenie dla Kolegi hesa, ale każdy może tu napisać jakie macie do mnie pretensje Często odzywasz się nie mając nic do powiedzenia w temacie (a może masz ale nie chcesz powiedzieć?). Tak czy inaczej w efekcie temat schodzi w maliny. P.S. Wybacz ale sam się prosiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 16.10.2007 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 to zaproszenie dla Kolegi hesa, ale każdy może tu napisać jakie macie do mnie pretensje Często odzywasz się nie mając nic do powiedzenia w temacie (a może masz ale nie chcesz powiedzieć?). Tak czy inaczej w efekcie temat schodzi w maliny. P.S. Wybacz ale sam się prosiłeś. widzisz, forum to takie miejsce, że nawet idiota może coś napisać, więc także i ja (ten idiota to tak ogólnie, czyli bez pąsów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 16.10.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Nie odbieram Ci tego prawa. Zapytałeś - więc odpowiedziałem.W sumie to chodzi o to, że mam wolne łącze i czytanie wątków o malinach jest dla mnie denerwujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 16.10.2007 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 ale ja o malinach nigdy nie pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 16.10.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 ale ja o malinach nigdy nie pisałem Tu masz przykład wątku, który dzięki Twojej wydajnej pomocy zjechał w takie maliny, że aż szkoda go otwierać. http://forum.muratordom.pl/post2084023.htm?highlight=#2084023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.10.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Barbossa, najlepiej jakbyś zajął się tym na czym się znasz najlepiej, czyli barem bossa I armią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 16.10.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Wczesniej pilem ze szczescia ze zamikł Teraz bede znow pil ale z rozpaczy ze powrocil I jak w tym kraju walczyc z alkoholizmem ??? ps Pozwol ze o zmianie nicku ja zadecyduje ok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 16.10.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Druga moja rada dla Ciebie to pozbądź się kotów kup psa będziesz go musiał wyprowadzać na spacery a to będzie dla wszystkich z korzyścią . Dla nas to taka że chociaż przez jakiś czas dnia będziesz nie obecny na forum bo tak fajnie już było jak przez ostatnie 3 dni nie widziałem twojego ani jednego nowego postów . Ja bym tego nie byl taki pewnien ze jak bedzie na spacerze z psem to nie bedzie go na forum Jeszcze gotow kupic jakiegos palmtopa z blue conect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 16.10.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 I dobrze ze powtorzyles bo tamten watek juz wyrzucili A nasz wszechwiedzacy kolega zamilkl Wątek wyrzucili, a jego autor bdyta1 w międzyczasie zdołał zapisać 16 777 215 i został w ten sposób najbardziej płodnym twórcą tego Forum : http://forum.muratordom.pl/memberlist.php . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.10.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 I dobrze ze powtorzyles bo tamten watek juz wyrzucili A nasz wszechwiedzacy kolega zamilkl Wątek wyrzucili, a jego autor bdyta1 w międzyczasie zdołał zapisać 16 777 215 i został w ten sposób najbardziej płodnym twórcą tego Forum : http://forum.muratordom.pl/memberlist.php . hiehiehiehie kubek powinni mu dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 16.10.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 I dobrze ze powtorzyles bo tamten watek juz wyrzucili A nasz wszechwiedzacy kolega zamilkl Wątek wyrzucili, a jego autor bdyta1 w międzyczasie zdołał zapisać 16 777 215 i został w ten sposób najbardziej płodnym twórcą tego Forum : http://forum.muratordom.pl/memberlist.php . hiehiehiehie kubek powinni mu dać Kubek jeden Kubek ?? Powinni dac cala fabryke kubków ( w chinach ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buki75 27.10.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 A ja zauważyłem, że Barbossę lubią przeważnie ludzie starsi "stażem" na Forum A krytykują/wkurzają się "nowi". Ja jestem żółtodziobem i nie raz Barbossa odpowiedział mi ironicznie, ale dużo też się dowiedziałem od niego. Generalnie ten wątek nie jest dla mnie. Gdzie ten wątek dla zwolenników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.10.2007 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Barbossa, wkurzasz mnie, bo nic nie serwujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkrzyz 28.10.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Moje trzy grosze. Barbarossa, kiedy zaczynałem na forum, faktycznie działeś mi na nerwy. Generalnie Twoje posty często można opacznie zinterpretować, chodzi mi o intencje. Inna sprawa że Twój rubaszny dowcip można uznać często za wycieczkę osobistą. Druga rzecz, to bardzo często te posty nic nie wnoszą do tematu, tylko go zaśmiecają. Myślę że czasem wyglądają jak prowokowanie do awantury, albo coś na kształt "wiem, ale nie powiem". Rozumiem, że część forumowiczów to irytuje. Przy tym masz na tyle dużą częstotliwość wypowiedzi, że owa irytacja nie ma czasu się rozejść po kościach, a nawet się kumuluje i stąd niechęć prezentowana przez niektórych. W sumie ja się przyzwyczaiłem, doceniam nawet przebijający przez drwiny zdrowy rozsądek Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.10.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Na początku wkurzałam się "głupimi" odpowiedziami, ostrą ironią i lekcoważeniem drugiej osoby. Teraz wiem, że Barbossa ma taki styl bycia i w sumie mi się to bardzo podoba. Zresztą w wielu sprawach mi pomógł. A co tam... lubię go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.10.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 A co tam... lubię go A gdzie drinki? Co to za Bar....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 29.10.2007 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 A gdzie drinki? Co to za Bar....? zapraszam w realu, chętnie coś łyknę (stawiam), pod warunkiem, że coś z retrofooda przygotujesz, bo takie najsmaczniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 23.11.2007 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 coby nie prokurować nowego tematu, czy koś wie co się stało z tematem dotyczącym spraw sarmackich, mylnie utożsamianym z warcholstwem i pieniactwem? a raczej dlaczego? jakoś tak wsiąkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.11.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 coby nie prokurować nowego tematu, czy koś wie co się stało z tematem dotyczącym spraw sarmackich, mylnie utożsamianym z warcholstwem i pieniactwem? a raczej dlaczego? jakoś tak wsiąkło Jak to co? Wycięli.Ale to chyba dobrze?Jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.11.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Znowu Edziu Nożycoręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts