Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Droga Koleżanko/Kolego napisz dlaczego Cię denerwuję

Barbossa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 84
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

to zaproszenie dla Kolegi hesa, ale każdy może tu napisać

jakie macie do mnie pretensje

Często odzywasz się nie mając nic do powiedzenia w temacie (a może masz ale nie chcesz powiedzieć?). Tak czy inaczej w efekcie temat schodzi w maliny.

P.S. Wybacz ale sam się prosiłeś. :wink:

widzisz, forum to takie miejsce, że nawet idiota może coś napisać, więc także i ja

(ten idiota to tak ogólnie, czyli bez pąsów)

Druga moja rada dla Ciebie to pozbądź się kotów kup psa będziesz go musiał wyprowadzać na spacery a to będzie dla wszystkich z korzyścią . Dla nas to taka że chociaż przez jakiś czas dnia będziesz nie obecny na forum bo tak fajnie już było jak przez ostatnie 3 dni nie widziałem twojego ani jednego nowego postów .

Ja bym tego nie byl taki pewnien ze jak bedzie na spacerze z psem to nie bedzie go na forum

Jeszcze gotow kupic jakiegos palmtopa z blue conect :lol:

I dobrze ze powtorzyles bo tamten watek juz wyrzucili

A nasz wszechwiedzacy kolega zamilkl :cry: :cry: :cry: :cry:

Wątek wyrzucili, a jego autor bdyta1 w międzyczasie zdołał zapisać 16 777 215 i został w ten sposób najbardziej płodnym twórcą tego Forum : http://forum.muratordom.pl/memberlist.php :lol: .

Wątek wyrzucili, a jego autor bdyta1 w międzyczasie zdołał zapisać 16 777 215 i został w ten sposób najbardziej płodnym twórcą tego Forum : http://forum.muratordom.pl/memberlist.php :lol: .

hiehiehiehie :lol:

kubek powinni mu dać :lol: :lol: :lol:

hiehiehiehie :lol:

kubek powinni mu dać :lol: :lol: :lol:

Kubek :lol: jeden Kubek :lol: ??

Powinni dac cala fabryke kubków ( w chinach ;)? )

• 2 weeks później...

A ja zauważyłem, że Barbossę lubią przeważnie ludzie starsi "stażem" na Forum :)

A krytykują/wkurzają się "nowi".

Ja jestem żółtodziobem i nie raz Barbossa odpowiedział mi ironicznie, ale dużo też się dowiedziałem od niego.

Generalnie ten wątek nie jest dla mnie.

Gdzie ten wątek dla zwolenników?

:D

Moje trzy grosze.

Barbarossa, kiedy zaczynałem na forum, faktycznie działeś mi na nerwy.

Generalnie Twoje posty często można opacznie zinterpretować, chodzi mi o intencje. Inna sprawa że Twój rubaszny dowcip można uznać często za wycieczkę osobistą.

Druga rzecz, to bardzo często te posty nic nie wnoszą do tematu, tylko go zaśmiecają. Myślę że czasem wyglądają jak prowokowanie do awantury, albo coś na kształt "wiem, ale nie powiem".

Rozumiem, że część forumowiczów to irytuje.

Przy tym masz na tyle dużą częstotliwość wypowiedzi, że owa irytacja nie ma czasu się rozejść po kościach, a nawet się kumuluje i stąd niechęć prezentowana przez niektórych.

W sumie ja się przyzwyczaiłem, doceniam nawet przebijający przez drwiny zdrowy rozsądek ;-)

Pozdrawiam.

• 4 weeks później...