Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Droga Koleżanko/Kolego napisz dlaczego Cię denerwuję

Barbossa

Recommended Posts

jakby się, tam ten co go popełnił przyznał kim rzeczywiście jest to ok,

tak to uważam sprawę za niezałatwioną

no i przede wszystkim na koniec pewnien forumowicz wyraził się tam bardzo brzydko o innych forumowiczach, powinien za to zostać napiętnowany

nie można tego puszczać płazem, bo doprowadzi to do całkowitego zdziczenia tego forum, gdzie w sposób tendencyjny puszcza się płazem czyjeś żenująco denne odzywki, karając innych

sposób przeprowadzenia tego, czyli przeniesienie do psychologa, po czym usunięcie, świadczy o nieprzemyslanym i nieprofesjonalnym sposobie działania włodarzy tej strony,

działania takie przynoszą praktycznie więcej szkód niż pożytku

a jeżeli już tak się dzieje, to

życzę Szanownej Redakcji więcej obiektywizmu i przemyślenia swego działania, zanim coś popełni

podejżewam, ze niektóre barany źle zinterpretują fakt obrony tamtego tematu, ale cóż nie wymagam od nich zrozumienia

• Odpowiedzi 84
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jakby się, tam ten co go popełnił przyznał kim rzeczywiście jest to ok,

tak to uważam sprawę za niezałatwioną

no i przede wszystkim na koniec pewnien forumowicz wyraził się tam bardzo brzydko o innych forumowiczach, powinien za to zostać napiętnowany

nie można tego puszczać płazem, bo doprowadzi to do całkowitego zdziczenia tego forum, gdzie w sposób tendencyjny puszcza się płazem czyjeś żenująco denne odzywki, karając innych

Jak zawsze masz rację:

do całkowitego zdziczenia tego forum
co wydaje się być prawdą :roll:

coby nie prokurować nowego tematu,

czy koś wie co się stało z tematem dotyczącym spraw sarmackich, mylnie utożsamianym z warcholstwem i pieniactwem?

a raczej dlaczego?

jakoś tak wsiąkło :roll:

co ciekawsze, najpierw był przeniesiony, czyli dobry, a potem... dojrzał?????

No nie wiem. To mi zaburzyło "cały mój świat" na Forum. Do czasu wyjasnienia powodów usunięcia tematu, bedę się chyba bał pisać 8)

Wiem, wiem - nie wolno pisać o Cimoszczce - bo to temat nieporawny politycznie, nie wolno pisać tekstów politycznych w temacie "dostałam .....", bo to zdaniem KAPUSIA OSZOŁOMA naruszyło cisze wyborczą, nie można pisać żle o pewnym producencie mebli kuchennych - bo nie.

No ale, zeby nie mozna było pisać krytycznie o Barbossa (wybacz Kolego, ale nie do Ciebie piję) w kontekscie socjologicznym - to juz bardzo duza przesada. Dlatego czuje się bardzo zagubiony :(

• 4 months później...

Qfa ja z 30 stycznia :/

tzn cieszysz się, czy popadłeś w czarną rozpacz :roll:

no i dlaczego dźwignąłeś temat, oczekujesz na nowe wpisy?

Pewnie ,że się cieszę. Solidarność musi być.

Dźwignąłem trafiając przypadkiem :) ale liczba urażonych rośnie. Ciekawe czy jak Pani z matmy w podstawówce za 2+2=7 wstawiając banię zasługiwała na obrażenie się :)

mam dwa fajne koty, wystarczy..

Barbossa - ale chyba nie mieszkasz z mamusia ? :o :wink:

Prędzej z Krzysztofikiem 8) :o :lol:

badałem się, nagrywałem kamerą 24h/dobę

nic na to nie wskazuje :-?

aha

z mamusią również nie, wyrzuciła darozjada

w końcu przed pięćdziesiatką wypada się w końcu usamodzielnić

• 8 months później...
Imponujesz mi tym, że tak konsekwentnie walczysz z głupotą, indolencją i dyletanctwem. Twój specyficzny sposób wypowiedzi mnie odpowiada. Tak jak wcześniej napisałem "mądrej głowie dość dwie słowie". Tak trzymaj. Pozdrawiam.