Barbossa 23.11.2007 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 jakby się, tam ten co go popełnił przyznał kim rzeczywiście jest to ok,tak to uważam sprawę za niezałatwioną no i przede wszystkim na koniec pewnien forumowicz wyraził się tam bardzo brzydko o innych forumowiczach, powinien za to zostać napiętnowanynie można tego puszczać płazem, bo doprowadzi to do całkowitego zdziczenia tego forum, gdzie w sposób tendencyjny puszcza się płazem czyjeś żenująco denne odzywki, karając innych sposób przeprowadzenia tego, czyli przeniesienie do psychologa, po czym usunięcie, świadczy o nieprzemyslanym i nieprofesjonalnym sposobie działania włodarzy tej strony, działania takie przynoszą praktycznie więcej szkód niż pożytkua jeżeli już tak się dzieje, to życzę Szanownej Redakcji więcej obiektywizmu i przemyślenia swego działania, zanim coś popełni podejżewam, ze niektóre barany źle zinterpretują fakt obrony tamtego tematu, ale cóż nie wymagam od nich zrozumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.11.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 jakby się, tam ten co go popełnił przyznał kim rzeczywiście jest to ok, tak to uważam sprawę za niezałatwioną no i przede wszystkim na koniec pewnien forumowicz wyraził się tam bardzo brzydko o innych forumowiczach, powinien za to zostać napiętnowany nie można tego puszczać płazem, bo doprowadzi to do całkowitego zdziczenia tego forum, gdzie w sposób tendencyjny puszcza się płazem czyjeś żenująco denne odzywki, karając innych Jak zawsze masz rację:do całkowitego zdziczenia tego forum co wydaje się być prawdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.11.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 mi... się Twoj na ten przykład ryj nie podoba weż no se... na wymianie ten post załóż bo w psycholu Cię nikt nie zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.11.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 coby nie prokurować nowego tematu, czy koś wie co się stało z tematem dotyczącym spraw sarmackich, mylnie utożsamianym z warcholstwem i pieniactwem? a raczej dlaczego? jakoś tak wsiąkło co ciekawsze, najpierw był przeniesiony, czyli dobry, a potem... dojrzał????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Tiaaaaa.... a może byście zajrzeli tutaj nim będziecie krzyczeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 23.11.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 No nie wiem. To mi zaburzyło "cały mój świat" na Forum. Do czasu wyjasnienia powodów usunięcia tematu, bedę się chyba bał pisać Wiem, wiem - nie wolno pisać o Cimoszczce - bo to temat nieporawny politycznie, nie wolno pisać tekstów politycznych w temacie "dostałam .....", bo to zdaniem KAPUSIA OSZOŁOMA naruszyło cisze wyborczą, nie można pisać żle o pewnym producencie mebli kuchennych - bo nie. No ale, zeby nie mozna było pisać krytycznie o Barbossa (wybacz Kolego, ale nie do Ciebie piję) w kontekscie socjologicznym - to juz bardzo duza przesada. Dlatego czuje się bardzo zagubiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 23.11.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 coby nie prokurować nowego tematu, czy koś wie co się stało z tematem dotyczącym spraw sarmackich, mylnie utożsamianym z warcholstwem i pieniactwem? a raczej dlaczego? jakoś tak wsiąkło Nie kumam.. u mnie jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 23.11.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Znów jest, bo nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 26.03.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 error Dziecko january man (końcówka) fatalnie Qfa ja z 30 stycznia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.03.2008 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Qfa ja z 30 stycznia :/ tzn cieszysz się, czy popadłeś w czarną rozpacz no i dlaczego dźwignąłeś temat, oczekujesz na nowe wpisy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 27.03.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Qfa ja z 30 stycznia :/ tzn cieszysz się, czy popadłeś w czarną rozpacz no i dlaczego dźwignąłeś temat, oczekujesz na nowe wpisy? Pewnie ,że się cieszę. Solidarność musi być. Dźwignąłem trafiając przypadkiem ale liczba urażonych rośnie. Ciekawe czy jak Pani z matmy w podstawówce za 2+2=7 wstawiając banię zasługiwała na obrażenie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.03.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 mam dwa fajne koty, wystarczy.. Barbossa - ale chyba nie mieszkasz z mamusia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiaa29 27.03.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ja mam trzy koty i lubię wszystkich kociarzy I nie mieszkam z mamusią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 28.03.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 mam dwa fajne koty, wystarczy.. Barbossa - ale chyba nie mieszkasz z mamusia ? Prędzej z Krzysztofikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 29.03.2008 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 mam dwa fajne koty, wystarczy.. Barbossa - ale chyba nie mieszkasz z mamusia ? Prędzej z Krzysztofikiem badałem się, nagrywałem kamerą 24h/dobę nic na to nie wskazuje aha z mamusią również nie, wyrzuciła darozjada w końcu przed pięćdziesiatką wypada się w końcu usamodzielnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 03.12.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Imponujesz mi tym, że tak konsekwentnie walczysz z głupotą, indolencją i dyletanctwem. Twój specyficzny sposób wypowiedzi mnie odpowiada. Tak jak wcześniej napisałem "mądrej głowie dość dwie słowie". Tak trzymaj. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.12.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Barbarzyńca - teraz- to musisz sobie drugi topik założyć drodzy koledzy i koleżanki - mam dwa koty i nie mieszkam z mamusią no i chciałbym wiedzieć za co - mnie tak lubicie halo...murator s.a - forum sie jebie latają ...mi tu jakieś wyskakujące g@wna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.12.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 latają ...mi tu jakieś wyskakujące g@wna ale szczegółów anatomicznych to nam oszczędź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.12.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 wkurw...mnie te reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.12.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 jak wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts