selimm 05.12.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 mnie bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 05.12.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 to fakt. Skutek wyskakującej reklamy odwrotny od zamierzonego. przynajmniej w moim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.12.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 o taaaaaaaaaaaaaaaaak, w moim też - przysięgam za każdym razem, że nie skorzystam z usługi, nie kupię, nie wynajmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.12.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 A ja to Ciebie akurat lubię. Twoje poczucie humoru jest sympatyczne, nie jesteś też zbyt stronniczy. Nie wiem, czy Ci tym nie zaszkodzę? E, tam.... Tak ...teraz mam prze..ane w całym naszym "entelegentnym" kraju. I na Swiecie Barbossa to Krzysztofik? Dobrze kumam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 05.12.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 wkurw...mnie te reklamy Aż wyłączyłem Adblock'a żeby zobaczyć co Cię tak wkur... faktycznie można sie wku.. znaczy zdenerwować się. Polecam firefoxa plus dodatek Adblock - nie ma żadnych reklam, strona czyściutka pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts