oxa 01.10.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Dajcie jakieś fotyyyyyyyyyyyy nie tylko na meila, Opis kuchni piękny, jestem ciekawa efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 02.10.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Dajcie jakieś fotyyyyyyyyyyyy nie tylko na meila, Opis kuchni piękny, jestem ciekawa efektu Jeszcze nie bardzo jest czego:-) Na razie jest tylko podłoga czekająca na fugę, czekam na dostawę płytek na ścianę, meble zamówione, montaż 25 października. Planowaliśmy przeprowadzkę na przełom października i listopada, ale chyba się trochę przesunie To wszystko, wykończeniówka znaczy, jest taka czasochłonna... pozdrawiam Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 03.10.2007 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 założyłam ten wątek a niestety stało się tak, jak myślałam :pani arch. powiedziała ,że ciemna podłoga pomniejsza pomieszczenia i jest fatalna w utrzymaniu czystości , poza tym wymusza i zobowiazuje do zdecydowanej kolorystyki i nie jest tak "przyjazna" w przypadku zmian we wnętrzach - krótko mówiąc - kolory sie nudzą -to normalne, a do ciemnej podłogi nie każdy kolor będzie pasował. Zdecydowałam się na jasną serię firmy Magica - Ambassador -płytka lapatto 47/47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 03.10.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 niepodoba mi się takje podejście pani architekt: bo przecież powinna bardziej opierać się na Twoich marzeniach wizjach.Pozatym czarną podłge tez mozna ożywić np pomarańczowym czy jakimkolwiek dywanikiem.Pisze tak bo nieraz te panie niesą zabardzo otwarte na klijenta..Z mojego doświadczenia :chciałam ciemną podłoge ,ale przeraziłam się sprzątaniem kupiłam więc beżową (naszczęście położyliśmy ja tylko w biurze i jestem zrospaczona sprzątaniem )oddaliśmy wszystko do sklepu i wzjełam czarną odrazu chumor mi sie poprawił bo mam to oczym marzyłam!!! Następny kuchnia biała na wysoki połysk ,też kupe gadania ile sprzątania -NIEPRAWDA.I już ostatni przykład planowałam moją kuchnie i prosiłam panią ,żeby mi zrobiła wizualizacje troche się obawiałam moich pomysłów bo sciany wraz z sufitem chce mieć czarne oraz kawałek sciany czerwonej do tego kuchnie biało czarną .Pani była zachwycona pomysłami uwagami odwagą ale wizualizacje zrobiłapo swojemu w swoich kolorach stwierdziła ,że tamte kolory mogą się znudzić Akurat zmniejszenia pomieszczeń ja się nieboje bo mam duuuże pomieszczenia. Ale zastanów się dobrze co chcesz ,żeby to było TWOJE. ,bo urządzanie domu niezaczesto nam się przytrafia. Z drugiej strony to też czeste kompromisy ze względu na kase ,użyteczność ,i ttp. Miłego wyboru pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 04.10.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Naprawdę fajny ten gabes. Macie cene za metr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 04.10.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Naprawdę fajny ten gabes. Macie cene za metr? Ja płaciłąm 45 zł brutto, ale slyszałam, że można taniej. Cóż, w moim składzie budowlanym taniej sprzedać nie chcieli a gdybym miała płacić za transport na większą odległość to wyszłoby na jedno. Nawet i te 45 zł to nic porażającego za taki gres, więc nie narzekam. pozdrawiam Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 04.10.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Naprawdę fajny ten gabes. Macie cene za metr? Ja płaciłąm 45 zł brutto, ale slyszałam, że można taniej. Cóż, w moim składzie budowlanym taniej sprzedać nie chcieli a gdybym miała płacić za transport na większą odległość to wyszłoby na jedno. Nawet i te 45 zł to nic porażającego za taki gres, więc nie narzekam. pozdrawiam Basia Masz racje wcale nie poraza. Jestem mile zaskoczona ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 04.10.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Masz racje wcale nie poraza. Jestem mile zaskoczona ta cena Zwłaszcza jak się porówna do cen gresów polerowanych:-) Z resztą i gresy szkliwione dobrej jakości są na ogół dużo droższe, więc ta cena należy do przyjaznych. pozdrawiam Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts