cami1 28.07.2003 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 WitamCzy ktos wie gdzie moge wynajac dzwig w okolicach Stęszewa, do rozladunku kilkudziesieciu palet ...?? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunagirl 29.07.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 moge dac ci odpowiedz ale za pare dni, bo nasi murarze pochodza z okolic steszewa i spotkam ise z nimi za pare dni, moze cos beda wiedzieli; dzis mijal mnie dzwig w poznaniu - nie wiem jakie ceny i skad, ale sprobuj - 604 48 83 08 (mam namiary na dzwig z naramowic 100zł/h)pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 29.07.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Ja mam taką uwagę tylko trochę związaną z tematem. Ostatnio na budowę przyjechał mi materiał z dźwigiem do rozładunku (hurtownia nie miała wolnego HDSa). I niestety ogromnie się zdziwiłem. Dźwig zamontowany na nadwoziu jelcza miał mniejszy zasięg niż HDS i nie był w stanie postawić palet dokładnie w miejscu w którym wcześniej stawiane były palety przez samochód samorozładowczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cami1 29.07.2003 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Ok, poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts