Andriu 27.09.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 cześć proszę o poradę jak lepiej zrobić brodzik, czy brodzik akrlowy omurować np. Ytongiem i okleić płytkami i zribić to przed przyklejeniem płytek podłogowych, lub też położyć płytki na podłodze zamocować brodzik z obudową. co będzie praktyczniejsze i lepsze pod tym względem, że nie będzie się rozszczelniało połączenie między brodzikiem a ścianą.WYdaje mi się że murowany brodzik jest stabijniejszy, co wy w tym temacie doradzicie czekam na uwagi i sugestie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 27.09.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 o murowany brodzik można sobie stopy poobdzierać. ja mam akrylowy położony na płytkach i zasilikowany. korzystałem z murowanego i z akrylowego i skłaniam się ku temu drugiemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arfiS 27.09.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Myślę, że stabilność w dużej mierze zależy od sposobu zamontowania brodzika. Ten który mamy zamontowany obecnie wydaje się nie do ruszenia. Mniej zabawy podczas montażu jest z wersją akrylową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 27.09.2007 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 chciałem dookreślić że teżchcę dać brodzik akrylowy, a zastanawiam się co lepsze obydowa akrylowa czy obmurowanie tego akrylowego brodzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arfiS 27.09.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Wybrałbym obudowę akrylową, w razie W zawsze masz swobodne dojście do rur pod brodzikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 27.09.2007 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 jeśli o to chodzi to w murowanym mogę zostawić okienko (rewizje) bo odpływ będę miał od przodu tj. obok obmurówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arfiS 27.09.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Lepiej więc będzie zastosowac zasadę: oba rozwiązania są podobne, ale podmurówka podoba mi się bardziej. I z tym "podoba mi się" nie ma za bardzo co dyskutowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts