Tommco 27.09.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Witam, Dawno już nie pisałem na forum. Od ukończenia budowy domu minął juuż jakiś czas. Niestety losy rzuciły mnie do innego miasta. W każdym razie teraz odebrałem mieszkanko i jestem na etapie jego wykańczania. Muszę już zacząć myśleć od sprzętach i tu jest straszny problem...bo jest tego tyle, że nie wiem jak podejść do zakupu. Może ktoś poleciłby mi jakiś dobry sprzęt mieszczący się mniej więcej w poniższym opisie: 1. Lodówka wolnostojąca wys ok 200 cm, szerokości 60 cm w kolorze szarym lub inox. Chciałbym, żeby to był no-frost, jednak z komorą, która utrzymuje wilgotność. Jakieś dodatkowe bajery to ewentualnie przy okazji. Ponieważ mam tylko aneks kuchenny, zależy mi, żeby się dobrze prezentowała i nie była za głośna. Planuję tu wydać max ok 2200 zł w sklepie internetowym. 2. Płyta elektryczna z regulacją. Dobrze by było, żeby miała jakieś pole rozszerzalne i może coś w rodzaju Fast-boiling. Jeśli chodzi o indukcyjną, to musiałaby być w jakiejś bardzo dobrej cenie.... 3. Piekarnik do zabudowy z termoobiegiem w kolorze inox. Musi być niezły, ale nie musi mieć fajerwerków. Ważne też, żeby był prosty w wyglądzie. 4. Zmywarka do pełnej zabudowy (schowany panel) 60 cm. Nie musi mieć fajerwerków. Byle by była dosyć cicha i miała krótki program. Mogłaby mieć takrze funkcję pół załadunku, chociaż to chyba żadna oszczędnośc wody. 5. Okap inox 60 prosty w wyglądzie (nowoczesny), który nie kosztuje 1000 zł. Ceny okapów mnie często zastanawiają... 6. Do łazienki będę potrzebował pralkę ładowaną od frontu, głębokości 60 cm. Ważne, żeby dobrze prała koszule i miała sporo obrotów wirówki. Czy warto kupić pralkę z funkcją suszarki? Nie musi ładnie wyględać, bo będzie za drzwiczkami. Jeśli ktoś mógłby się podzielić swoimi spostrzeżeniami to bardzo proszę. Wiem, że możecie odpisać, żebym sobie zobaczł w necie, ale już spędziłem strasznie dużo czasu i nie mogłem się na nić zdecydować. Będę wdzięczny za wszystkie sugestie. Pozdrawiam, Tommco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 27.09.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Tu był podobny temat:http://forum.muratordom.pl/sprzet-agd-jak-wybrac,t111715.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 27.09.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 własnie dzisiaj dostałam wycene AGD do kuchni...Mastercook.Płyta indukcyjna plus najlepszy piekarnik to 4 tys. zmywarka najlepsza 1690zł.Wszystko dotyczy tej firmy..Oczywiscie i ocena "najlepsza" tez dotyczy tej firmy...bo sa lepsze i..drozsze.....na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENE-ENES 27.09.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 własnie dzisiaj dostałam wycene AGD do kuchni...Mastercook.Płyta indukcyjna plus najlepszy piekarnik to 4 tys. zmywarka najlepsza 1690zł.Wszystko dotyczy tej firmy..Oczywiscie i ocena "najlepsza" tez dotyczy tej firmy...bo sa lepsze i..drozsze.....na pewno. sprawdź teraz wszystkie ceny na http://www.skapiec.pl nie wiem skąd masz wycenę, ale ja pojechałem do sklepu JUKA na Batorego i sprzedali mi w najlepszej dostępnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 17.10.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Dagi31 jak sprzęt Mastercooka?Proszę o opinie, właśnie stanęłam przed wyborem sprzętu.\myślę o piekarniku i płycie Mastercooka.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a____om 17.10.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Piekarniki oraz płyty są bardzo dobre.z czystym sumieniem polecam! Można też pomyśleć nad Gorenje,sam używam właśnie tej firmy piekarnik oraz płytę w domu i jestem w 100% zadowolony,jak i moi klienci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts