Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dlaczego zmywarka nie myje

Majka

Recommended Posts

Majka, Tobie się nie chce? :o :wink:

mycie naczyń niszczy mi aksamitną skórę na moich pięknych dloniach :lol:

od zmywania naczyń sa mężowie :lol:

mnie ten eksperyment się nie udał... :oops:

jak nie miałam zmywarki kiedys się zawzięłam - i jak nie było dzieci ostro zaprotestowałam...zrobiłam nawet zdjęcie - na pamiątkę - ale komórke zgubiłam - bo to było straszne... :wink:

aktualnie testuję męża na wkładanie ubrań do pralki (bo przeciez pranie samo się pierze... :wink: ) mam już niezłą kupke (na szczęście przy budowie pomyslałam o zamykanym składziku przy łazience... 8) :lol:

ale kawę pyszną nadal robi...(znaczy mąż robi) :wink:

Majka, Tobie się nie chce? :o :wink:

mycie naczyń niszczy mi aksamitną skórę na moich pięknych dloniach :lol:

od zmywania naczyń sa mężowie :lol:

mnie ten eksperyment się nie udał... :oops:

jak nie miałam zmywarki kiedys się zawzięłam - i jak nie było dzieci ostro zaprotestowałam...zrobiłam nawet zdjęcie - na pamiątkę - ale komórke zgubiłam - bo to było straszne... :wink:

aktualnie testuję męża na wkładanie ubrań do pralki (bo przeciez pranie samo się pierze... :wink: ) mam już niezłą kupke (na szczęście przy budowie pomyslałam o zamykanym składziku przy łazience... 8) :lol:

ale kawę pyszną nadal robi...(znaczy mąż robi) :wink:

a mój sie wyspecjalizował w układaniu naczyń w zmywarce ...jak nie potrafie sobie dać rady z ilościa naczyn -wołam męża -jemu sie zawsze zmieśći :wink:

no dobra 8)

Moj mąż został nauczony obsługi pralki /Bosch - wciska sie tylko jeden guzik/, zmywarki, żelazka, kuchenki, odkurzacza itp. Troche to lat trwało, ale...... :D

ja jako żona z" męskimi sprawami" w razie czego tez sobie poradzę. Tylko do zabijania tarantul wzywam mężczyznę

:wink:

Bo prawdziwy facet wszystko zmieści i potrafi :p

Trzeba tylko umieć, to od niego wyegzekwować 8) :wink:

moje specjalne metody zostawiam sobie na poważniejsze tematy :wink: niż włożenie zużytych męskich czarnych skarpet po przewróceniu ich na prawą stronę do samopiorcej pralki, nalanie płynu i wciśnięcie przycisku ON :wink: 8) :lol:

licze że metoda na przetrzymanie prowadząca do dramatycznego uszczuplenia zasobów skarpetkowych, poparta wizją biznesowego lanczu w wydaniu garnitur+nieświeże skarpetki, białe skarpetki lub ich brak :wink:; będzie wystarczająca skuteczna, bo przeciez wiem, że mężczyzna wyobraźnię ma :roll: , tylko jej uruchomienie wymaga trochę czasu... :wink: mnie tam sie nie spieszy... :wink:

no dobra 8)

Moj mąż został nauczony obsługi pralki /Bosch - wciska sie tylko jeden guzik/, zmywarki, żelazka, kuchenki, odkurzacza itp. Troche to lat trwało, ale...... :D

ja jako żona z" męskimi sprawami" w razie czego tez sobie poradzę. Tylko do zabijania tarantul wzywam mężczyznę

:wink:

Kiedyś próbowałam przysposobić męża do włączania pralki i zmywarki (jest w stanie zrobić to tylko kiedy mnie nie ma w domu i to długo), gorzej z wyjmowaniem rzeczy z tychże urządzeń. Szkoda, że nie mają takiego wyjca, którego nie da się uspokoić dopóki się nie wyjmie czystych rzeczy. 8)