Majka 27.09.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 ........bez soli. Kto mi to wytlumaczy? I to nie o to chodzi, że gorzej myje - wlasciwie bez wsypania soli - naczynia sa kompletnie brudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.09.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 a z solą są czyste?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.09.2007 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 a z solą są czyste?? z solą sa czyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 27.09.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 To w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.09.2007 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 To w czym problem? nie rozumiem dlaczego tak jest. A ja lubię wiedziec takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.09.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 może masz Majeczko bardzo twardą wodę, a zmywara wymaga bardzo miękkiej a sól ją zmiękcza (o tym pewnie wiesz) takie są moje pierwsze skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 27.09.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Mam te same skojarzenia co izat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 27.09.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic107940.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.09.2007 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic107940.html dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.09.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Majka, Tobie się nie chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.09.2007 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Majka, Tobie się nie chce? mycie naczyń niszczy mi aksamitną skórę na moich pięknych dloniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.09.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Majka, Tobie się nie chce? mycie naczyń niszczy mi aksamitną skórę na moich pięknych dloniach od zmywania naczyń sa mężowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 27.09.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Majka, Tobie się nie chce? mycie naczyń niszczy mi aksamitną skórę na moich pięknych dloniach od zmywania naczyń sa mężowie mnie ten eksperyment się nie udał... jak nie miałam zmywarki kiedys się zawzięłam - i jak nie było dzieci ostro zaprotestowałam...zrobiłam nawet zdjęcie - na pamiątkę - ale komórke zgubiłam - bo to było straszne... aktualnie testuję męża na wkładanie ubrań do pralki (bo przeciez pranie samo się pierze... ) mam już niezłą kupke (na szczęście przy budowie pomyslałam o zamykanym składziku przy łazience... ale kawę pyszną nadal robi...(znaczy mąż robi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.09.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Majka, Tobie się nie chce? mycie naczyń niszczy mi aksamitną skórę na moich pięknych dloniach od zmywania naczyń sa mężowie mnie ten eksperyment się nie udał... jak nie miałam zmywarki kiedys się zawzięłam - i jak nie było dzieci ostro zaprotestowałam...zrobiłam nawet zdjęcie - na pamiątkę - ale komórke zgubiłam - bo to było straszne... aktualnie testuję męża na wkładanie ubrań do pralki (bo przeciez pranie samo się pierze... ) mam już niezłą kupke (na szczęście przy budowie pomyslałam o zamykanym składziku przy łazience... ale kawę pyszną nadal robi...(znaczy mąż robi) a mój sie wyspecjalizował w układaniu naczyń w zmywarce ...jak nie potrafie sobie dać rady z ilościa naczyn -wołam męża -jemu sie zawsze zmieśći Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.09.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Bo prawdziwy facet wszystko zmieści i potrafi Trzeba tylko umieć, to od niego wyegzekwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.09.2007 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 no dobra Moj mąż został nauczony obsługi pralki /Bosch - wciska sie tylko jeden guzik/, zmywarki, żelazka, kuchenki, odkurzacza itp. Troche to lat trwało, ale...... ja jako żona z" męskimi sprawami" w razie czego tez sobie poradzę. Tylko do zabijania tarantul wzywam mężczyznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 27.09.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Bo prawdziwy facet wszystko zmieści i potrafi Trzeba tylko umieć, to od niego wyegzekwować moje specjalne metody zostawiam sobie na poważniejsze tematy niż włożenie zużytych męskich czarnych skarpet po przewróceniu ich na prawą stronę do samopiorcej pralki, nalanie płynu i wciśnięcie przycisku ON licze że metoda na przetrzymanie prowadząca do dramatycznego uszczuplenia zasobów skarpetkowych, poparta wizją biznesowego lanczu w wydaniu garnitur+nieświeże skarpetki, białe skarpetki lub ich brak ; będzie wystarczająca skuteczna, bo przeciez wiem, że mężczyzna wyobraźnię ma , tylko jej uruchomienie wymaga trochę czasu... mnie tam sie nie spieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis 27.09.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Zmywarki są lepsze niż mężowie czy żony, bo zużywają mniej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.09.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Majka, a czego używasz do mycia? Tabletki zawierają już sól i jeśli nie masz bardzo twardej wody, wystarczą. Tylko w niektórych modelach trzeba zmywarke przestawić na pracę z tabletkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 28.09.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 no dobra Moj mąż został nauczony obsługi pralki /Bosch - wciska sie tylko jeden guzik/, zmywarki, żelazka, kuchenki, odkurzacza itp. Troche to lat trwało, ale...... ja jako żona z" męskimi sprawami" w razie czego tez sobie poradzę. Tylko do zabijania tarantul wzywam mężczyznę Kiedyś próbowałam przysposobić męża do włączania pralki i zmywarki (jest w stanie zrobić to tylko kiedy mnie nie ma w domu i to długo), gorzej z wyjmowaniem rzeczy z tychże urządzeń. Szkoda, że nie mają takiego wyjca, którego nie da się uspokoić dopóki się nie wyjmie czystych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts