lambda 27.09.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Błagam podzielcie się jaki kolor rynny wybraliście do antracytowego dachu? Rynny będą Marleya. Muszę w końcu odpowiedzieć, a nie umiemy się zdecydować Może wrzucicie jakieś foto swojej elewacji?? Czarny ok - ale czy nie za ciemny? Brąz ok - ale czy brąz pasuje do antracytu? Grafit ok - pasuje do dachu, ale czy na elewacji ładnie wygląda? Inne kolory nie wchodzą w rachubę POMOCY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 27.09.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Wg mnie grafit, bo pasuje do dachu i na elewacji wygląda ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 27.09.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ja wlaśnie zamówiłam taki zestaw - antracyt dachówka, rynny grafit Marleya, a do tego elewacja będzie bardzo jasna piaskowa + okna ciemny dąb. Mnie się akurat taki zestaw podoba, ale to rzecz gustu - mój sąsiad ma taki dach a rynny Marleya w kolorze miedzi dla mnie przesada imitacji przepychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 27.09.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 rynny grafit ONLY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambda 28.09.2007 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 No tak wstępnie wybraliśmy, tylko miałam watpliwosci jak bedzie ten grafit na elewacji wyglądał, ale skoro mówicie, że dobrze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashca 28.09.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 U mnie rynny w kolorze miedzianym, podbitka w złotym dębie, bo okna też w złotym dębie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 30.09.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 U nas dach antracytowy, rynny grafitowe Wavin, okna białe z szarymi roletami. To na razie jest Myślimy o waniliowo - szarej elewacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts