Gość 28.07.2003 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Klimatyzator z pompą ciepła w cenie 2500 zł. Czy jet to to dobra cena. Sprężarak Toshiba 3 lata gwaranji.Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.07.2003 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Też jestem zainteresowana klimatyzatorem i najtańszy jaki mi oferowano był za 4900 z funkcją grzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RINO 28.07.2003 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 My montujemy klimatyzatory z opcją grzania. Taki podstawowy układ jednostka zewnętrzna + jednostka wewnętzna to koszt 2400zł + robocizna z materiałami z napełnieniem 1200 zł. PozdrawiamRINO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.07.2003 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Rino jak daleko masz do Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RINO 28.07.2003 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 300 KM okręg Śląski, robimy też w Poznaniu,ale nie wiem czy interesuje cie ekipan ze Śląska.PozdrawiamRINO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Leszek 33 28.07.2003 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Fajnie piszecie o cenach . Można by powiedzieć -licytacja kto da taniej A czy nie interesuje Was jaką powierzchnię trzeba schłodzić , jaka jest moc klimatyzatora , czy to jest tzw. split czy przenośny....Myślałem , że na forum pojawiają się doradcy , którzy co nieco rozumieją problem forumowicza . Okazuje się jednak , że ....To może lepiej wejdzcie na stronę http://www.ekoszok.szczecin.plznajdzcie coś o klimie a potem doradzajcie Z pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RINO 28.07.2003 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Co do twojego postu przemilczę............, co do klimatyzatora, o którym pisałem moja wina nie podałem żadnych wiadomości. Jednak, jeżeli dyskusja się rozwinie to owszem jestem w stanie doradzać na temat konkretnych rozwiązań w zależności od przeznaczania i zastosowania urządzeń. Tu narazie jest mowa o cenach to po pierwsze. Być może jesteś świetnym doradzą, mimo wszystko ja będę korzystał ze swoich źródeł wiedzy, twoją stronę zostawię dla innych potencjalnych klientów. Pozdrawiam RINO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.07.2003 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Masz rację Rino,na razie interesują mnie ceny,jaka moc klimatyazatora to już wiem i ile ich jest potrzebnych też.I to miłe że zaczynają się ceny już od 2400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 28.07.2003 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Ty wiesz, jaka moc Ci potrzebna, ale Gość, który zapoczątkował ten wątek, po prostu rzucił cenę i pyta, czy dobra. Jak mu odpowiedzieć, skoro cena zależy między innymi od mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.07.2003 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 To co mi zaproponowali w tej cenie to : klmatyzator nascienny:wydajność chłodzenia: 2500Wwydajność ogrzewania: 2900 Wmoc znamionowa(chłodzenie): 950Wmoc znamionowa(ogrzewanie):980W wydajnosc osuszania:0,8dm3/hpoziom hałasu:38/52 (db/A)i jednostka zewnętrzna z spręzarką Toshiba + przewodyPrzeglądałem pare ofert i ta była dość ciekawa.Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts