Domil2 27.09.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Witam Zapraszam do prezentowania swoich drzwi wewnętrznych. Nie ukrywam, że stoję przed wyborem takowych i wasze zdjęcia napewno mi pomoga dokonać wyboru. Pozdrawiam wszystkich. Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meissel 29.09.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 u mnie drewniane do pomalowania z drew-holtz.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 29.09.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Witam Zapraszam do prezentowania swoich drzwi wewnętrznych. Nie ukrywam, że stoję przed wyborem takowych i wasze zdjęcia napewno mi pomoga dokonać wyboru. Pozdrawiam wszystkich. Dorota. Przyłączam się do pytania.Właśnie też zastanawiam się nad wyborem drzwi wewnętrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_k1978 02.10.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 jeśli chcesz szybę matową (mleczną) zwróć na nią uwagę!! Szczególnie u tanich producentów!! z jednej strony jest szkliście gładka, z drugiej zaś mat lekko szorstki....i to wygląda ślicznie dopóki jest nowe, ale każde dotknięcie palcami czy nie daj Boże czymś tłustym jest nie do zmycia....właśnie od tej szorstkiej strony ...kuzyn mył już wszelkimi płynami do szyb...octem....(uwaga) ...denaturatem...i nic smugi ...ciapy szkoda gadać!!!!! ....nawet na ekspozycji w sklepie jak się przyjrzysz to da się zauważyć. Jeśli już chcesz wybierz szybę tzw. bezpieczną...tzn. klejoną dwustronnie szklistą... bo zamęczysz się ścierką!!! są inne szyby ale mają to do siebie że nie zapewniają dyskrecji...prześwitują po prostu My z mężem zrezygnowaliśmy z szyb w drzwiach wewnętrznych, za to wybraliśmy bardzo elegancji wzór Porta NOVA Natura wzór 1.1. ... na żywo bardzo elegancko się prezentują ...podobne ma interdoor nawet ładniejsze, ale tu zdecydowała cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 02.10.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Oto moje drzwi:http://www.mont-bud.pl/?module=oferta/wew/w3sopis Jeśli chodzi o brak szyby w drzwiach to u mnie to nie wchodzi w grę-nie lubie ciemnych korytarzy a u nas wszystkie drzwi są w jenym korytarzu właśnie.... Problem rozmazanych paluchów dotyczy zwykłych mlecznych szyb ale nie szyb trawionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 03.10.2007 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Cześć. 95620s Superowe drzwi . napisz jaki masz kolor podłogi i czy dopasowujesz je do koloru okien, czy podłog? Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 03.10.2007 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Mi sie podobają takie drzwihttp://www.pol-skone.pl/public/Image/www/WYMIARY%20-%20DE%20-%20MALE/vittoria1_MALE.jpgale nie wiem, czy do jasnego parkietu się nadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 03.10.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Cześć. 95620s Superowe drzwi . napisz jaki masz kolor podłogi i czy dopasowujesz je do koloru okien, czy podłog? Dorota. Domil-podłoga będzie jasna-od przedpokoju gres polerowany a w pokojach panel lub parkiet-na pewno jaśniejszy. okna mam uniwersalne-białe. Kolor drzwi nawiązuje jednak do mebli w dwóch na trzy pokojach. Tych najbardziej reprezentacyjnych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 03.10.2007 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 No nie!!!!! Po co ja zaglądałam na to forum, teraz , Twoje drzwi bardziej mi sie podobaja od moich I znowu mam do myślenia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 03.10.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Domil Twoje tez sa fajne-mało spotykany wzór, bo moje to kopia DRE tylko wyższa półka:) Ile kosztuja Twoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 04.10.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 http://rezulak.pl/drzwi1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 04.10.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 A mnie ciekawi jedna sprawa. Dlaczego te wszystkie drzwi wewnętrzne są tak cholernie drogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.10.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 http://foto2.m.onet.pl/_m/1365ad276b22c37c141a2e12d07f83aa,5,19,0.jpgu nas są takie. Te akurat są w łazience. W pokojach są z większym przeszkleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 04.10.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 A mnie ciekawi jedna sprawa. Dlaczego te wszystkie drzwi wewnętrzne są tak cholernie drogie? Mnie też ciekawi jedna sprawa, ale inna - mianowicie co przedstawia Twój avatar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 04.10.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 A mnie ciekawi jedna sprawa. Dlaczego te wszystkie drzwi wewnętrzne są tak cholernie drogie? Mnie też ciekawi jedna sprawa, ale inna - mianowicie co przedstawia Twój avatar? Tróliczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domil2 04.10.2007 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ten króliczek sie wsydzi, że te drzwi są takie drogie Pozdrawiam. Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 05.10.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 http://rezulak.pl/drzwi1.jpg Rezi, co to za firma? Drzwi bardzo mi się podobają. Drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 05.10.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 od firmy która robi drzwi hotelowe http://www.wostol.pl/, widzialem ich pracę w Poznańskim Sheratonie ( byłem jako gośc ) płyta wórowa + okleina drewniana modyfikowana potrójne zawiasy łozyskowane drzwi solidne ciężkie i dobrze wygłuszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monaliza06 09.10.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 jaki to model tego wostola i kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niania 24.10.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 od firmy która robi drzwi hotelowe http://www.wostol.pl/, widzialem ich pracę w Poznańskim Sheratonie ( byłem jako gośc ) płyta wórowa + okleina drewniana modyfikowana potrójne zawiasy łozyskowane drzwi solidne ciężkie i dobrze wygłuszają a jaka ich cena?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts