Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pokażcie swoje drzwi wewnetrzne

Domil2

Recommended Posts

Gość BEATA-BETI
Witam :D

Zapraszam do prezentowania swoich drzwi wewnętrznych. Nie ukrywam, że stoję przed wyborem takowych i wasze zdjęcia napewno mi pomoga dokonać wyboru.

Pozdrawiam wszystkich. Dorota.

Przyłączam się do pytania.Właśnie też zastanawiam się nad wyborem drzwi wewnętrznych.

jeśli chcesz szybę matową (mleczną) zwróć na nią uwagę!! Szczególnie u tanich producentów!! z jednej strony jest szkliście gładka, z drugiej zaś mat lekko szorstki....i to wygląda ślicznie dopóki jest nowe, ale każde dotknięcie palcami czy nie daj Boże czymś tłustym jest nie do zmycia....właśnie od tej szorstkiej strony ...kuzyn mył już wszelkimi płynami do szyb...octem....(uwaga) ...denaturatem...i nic smugi ...ciapy szkoda gadać!!!!! :x :x ....nawet na ekspozycji w sklepie jak się przyjrzysz to da się zauważyć.

Jeśli już chcesz wybierz szybę tzw. bezpieczną...tzn. klejoną dwustronnie szklistą... bo zamęczysz się ścierką!!! są inne szyby ale mają to do siebie że nie zapewniają dyskrecji...prześwitują po prostu

My z mężem zrezygnowaliśmy z szyb w drzwiach wewnętrznych, za to wybraliśmy bardzo elegancji wzór Porta NOVA Natura wzór 1.1. ... na żywo bardzo elegancko się prezentują :D ...podobne ma interdoor nawet ładniejsze, ale tu zdecydowała cena.

Oto moje drzwi:

http://www.mont-bud.pl/?module=oferta/wew/w3sopis

Jeśli chodzi o brak szyby w drzwiach to u mnie to nie wchodzi w grę-nie lubie ciemnych korytarzy a u nas wszystkie drzwi są w jenym korytarzu właśnie....

Problem rozmazanych paluchów dotyczy zwykłych mlecznych szyb ale nie szyb trawionych

Cześć.

95620s Superowe drzwi :D . napisz jaki masz kolor podłogi i czy dopasowujesz je do koloru okien, czy podłog?

Dorota.

Domil-podłoga będzie jasna-od przedpokoju gres polerowany a w pokojach panel lub parkiet-na pewno jaśniejszy. okna mam uniwersalne-białe. Kolor drzwi nawiązuje jednak do mebli w dwóch na trzy pokojach. Tych najbardziej reprezentacyjnych:)

• 2 weeks później...