AXENTY 27.09.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Wiem, że ten temat był już poruszany na forumnie, ale nie wzbudził większego zainteresowania, a było to już dość dawno, więc nie mam wyrzutów. Mam w domu mały zwierzyniec, tak na oko jakieś 4 ogony i z wrodzonego lenistwa planuję zrobić dla nich osobne wyjście - taką klapkę do drapania pleców. Problem jest taki, że dostępne w sklepach "drzwi dla kota" produkowane są w Chinach i to w tych południowych, gdzie klimat jest raczej tropikalny, a więc konstrukcja tychże nie sprzyja utrzymaniu domowego ciepełka, a poza tym dostosowane są do montażu w skrzydle drzwi, lub w cienkiej ściance. Ja postanowiłem zamontować taką klapkę w ścianie obok drzwi, której grubość to około 40cm, na dodatek muszę cóś wykombinować, żeby nie zrobił się z tego dodatkowy nawiew świeżego powietrza. Poradźcie, czy takie ustrojstwo jest do kupienia, lub jak to zrobić samemu, coby nie straszyło ludzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia.K 23.10.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Ostatnio czytałam o czymś takim na forum miau: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=67432&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts