mihow 27.09.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Cześć!Poszukuję niestandardowych rozetek maskujących do baterii ściennej. Chodzi o to, że glazurnik zrobił mi za duże otwory w płytkach i standardowe rozetki ich nie zakrywają dokładnie... Znacie jakieś miejsca w sieci gdzie moża coś takiego kupić? Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 28.09.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Cześć! Poszukuję niestandardowych rozetek maskujących do baterii ściennej. Chodzi o to, że glazurnik zrobił mi za duże otwory w płytkach i standardowe rozetki ich nie zakrywają dokładnie... Znacie jakieś miejsca w sieci gdzie moża coś takiego kupić? Michał Co to za cymbał. niech wymieni płytki dlaczego masz sie teraz gimnastykować i szukać rozetek. Spróbój może na Allegro coś znajdziesz albo jakieś markety budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 09.10.2007 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 wpisz barana w dzial niepolecani specjalisci i masz tera facet klopot nie wiem czy znajdziesz takie rozetki ale moze by zafugowac te dziury i dopiero wtedy dac standardowa rozete jakos to bedzie wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts