beaz 18.09.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Jestem ciekawa opinii na temat podłogi firmy Tarkett, jak sprawdza się w użytkowaniu?Wygląda batrdzo ładnie, zamówiłam jesion i dąb.Ciekawa jestem Waszych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMMEX 18.09.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 ja mam jatobe. montażdziecinnie prosty praktycznie składaja sie "same".co do uzytkowania miękkie jak wszystkie deski ryse zrobisz byle czym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agika 27.09.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Chcialam miec patkiet, ale wyszedl za drogo, treraz opcja jest panele firmy tarkett, czy wiecie cos na ich temat czy sa godne polecenia. Z gory dziekuje za wszystkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 27.09.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 nie wiem czy chodzi o panele drewniane czy laminat znam panele lam. Tarkett jasny dąb AC5 kupione za mmniej niż 40zł/m2, położone u rodziców na ponad 100m2jakość swietnia, efekt niezły, wiem jednak, że inne tarkett są w małych firmach, a inne dla Comfortu, mówi się, że te drugie są gorsze za to ich panele drewniane były znane jeszcze przed barlinkiem, mają w sprzedaży nawet 12-14mm, ale cena podobna parkietowi, mój parkieciarz chwalił merbau i dąb tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agika 27.09.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 dzieki za odpowiedz. Ja wlasnie interesuje sie drewnianymi panelami merbau tej firmy. Cena faktycznie nie jest niska, ale parkiet, ktory chcialam zrobic mial kosztowac prawie 100 zl wiecej za metr i nie stac mnie na to. Jesli ktos jeszcze ma jakies uwagi na ten temat, to bede wdzieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 28.09.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 widziałam położone od 2lat ich merbau tarketta w sklepie na wystawceno i muszę przyznać, że nie są nic a nic zniszczone, jedynie bardziej czerwonejak widzę coś na podłodze w sklepie to nabieram zaufania:) rozumiem Twoje rozterki fiansowe, akurat w mojej okolicy położenie paneli drewnianych i parkietu merbau jest podobnej ceniemnie wyszło 185zł za parkiet normalny, nie przemysłowy, z listwami merbaudo ceny paneli drewnianych dochodzi pianka, korek lub płyty plus ułożenienie wiem gdzie mieszkasz, ale może warto wybrać się za miasto po parkieciarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agika 28.09.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Mialam parkiet wyceniony i wyszlo niestety z koniecznymi podobno plytami OSB 256 zl za metr, to nie dla mnie cena. Panele szwedzkie merbau bede miala za 155 za metr ( cena ze wszystkim oczywiscie) . Jeszcze nie zamowione, ale debaty trwaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaz 29.09.2007 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Od kilku dni mam panele drewniane Tarkett jesion( w sypailniach) i dąb (w salonie) , jeszcze bez listew a już wygladają pięknie. Dowiedziałam się, że to firma z wieloletnią tradycją, Barlinek się dopiero uczył.... Jak będzie skończone to może wlkeję Pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agika 29.09.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 jestem bardzo ciekawa jak wygladaja Twoje panele, wiec jak tylko bedziesz mogla wklej zdjecia, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 30.09.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 ...Dowiedziałam się, że to firma z wieloletnią tradycją, Barlinek się dopiero uczył... Mało tego!!! To właśnie Tarkett jest ojcem założycielem technologii nazwanej deską trójwarstwową - albo po ludzku mówiąc - panelem drewnianym. W 1946 r. (a może w 1949 r.) Tarkett jako pierwszy na świecie wprowadził na rynek ten produkt i przez kilkadziesiąt lat sama technologia nie uległa większym zmianom (tylko lakiery/oleje zmieniały się). Wszystkie firmy wykorzystujące idee deski trójwarstwowej są dłużnikami dziedzictwa Tarkettu ale istnieją uczniowie, którzy jakością przerośli mistrza (np. Karsh). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agika 01.10.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Ciekawa jestem czy cena tez przebili nauczyciele i kto sprzedaje takie panele. A moze ktos z Was juz je ma i moglby pokazac, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 01.10.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 panele drewniane Tarketta to inna bajka niż barlinek te panele są 12-14mm czyli prawie jak normalny parkiet np. z drewna Merbau (15mm) to prawda, że Tarkett wymyslił panele drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ersste 04.10.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 12-14 MM GRUBOSCI TO ZECZYWISCI INNA BAJKA DLA TYCH CO NIE PATRZA W WARSTWE WIERZCHNIA ,JEZELI PORÓWNUJEMY DO DREWNA LITEGO TO PATRZMY NA WARSTWE WIERZCHNIA ,PODŁOGA Z 6 MM LAMELKA WIERZCHNIA JEST WARTA TEJ KASY ,A 3,6 MM TO KASZANA CO Z TEGO ZE TWARDE DREWNO JAK MIEKI PODKŁAD I MIE MA CO WYCYKLINOWAC PO 10-20 LATACH,,ROZPOCZOŁEM PRODUKCJE DESKI JEDNOLAMELOWEJ SZER 20 CM I 6 MM DEC NA WIERZCHU,PODSPODEM 11 WARSTW KRZYSOWO SKLEJONEJ BRZOZY ZADOWALA BARDZIEJ MOICH KLIJETÓW NIZ 3,6 MM NA SWIERKU .aLE TAKIE SA SKUTKI OBNIZANIA CEN ,DLATEGO W TYCH PODŁOGACH BRAK DREWNA.sAMI TNIEMY I SUSZYMY WIERZCHNIE WARSTWY DLATEGO MOZEMY ZAOFEROWAC JEDNOLAMELOWA DESKE 20 MM GR ZA 130 ZŁ NETTO M2.RUSTIK SZCZOTKOWANY Z FAZKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 13.11.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Może macie jakieś zdjęcie takiej podłogi lub podobnego bambusa?Chciałabym zobaczyć jak to wygląda na większej powierzchni.A wogóle co sądzicie o bambusie na podłodze? Miał być dąb, ale jak zobaczyłam to w sklepie....http://www.e-panele.net/panele/grafikafirma/tarkett/zen_seagrass.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 25.02.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Witam,Podobają mi się panele Kronopola dąb noble....czy ktoś ma takie panele i jest mi w stanie doradzić czy są warte zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikoru 25.02.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Wyczytałam gdzieś (nie mogę znaleźć wątku), że z tych tanich paneli, lepszy od Kronopolu jest Classen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 26.02.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 classen nie ma takiego kolorku jak dąb noble albo wenge chcialabym taki czekoladowy panel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirko1 19.04.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Chce kupić deske trójwarstwową firmy Tarkett- dwulamelowe merbau ? Niewiele znalazłam opinii na temat tej firmy. Proszę o opinie ewenualnych posiadaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.04.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 my się przymierzaliśmy do tarketta, ale w końcu -z uwagi na podłogoowkę -kupilismy cieńszy parkiet z DLH -o gr. 10 mm -o ten: http://www.allegro.pl/item614397509_dlh_poland_podlogi_warstwowe_ifloor_drewno_merbau.html a tak wygląda ułożony (wzięliśmy listwy o długosci 60 i 90cm) : http://images6.fotosik.pl/452/7c3905b738924011med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulpix 12.05.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Mnie właśnie kładą Tarkett - dąb Rumba. To jest wersja o 1mm cieńsza niż inne modele z Tarkettu, i dzięki temu jest tańsza, a jest to produkt pełnowartościowy, z pełną gwarancją. Na razie jest w jednym pokoju i prezentuje się pięknie. Klejony do podłogi. Jak na razie podłoga jest idealnie gładka i nie widać łączeń, a kolor jest bardzo przyjemny, ciepły i ma zróżnicowane odcienie, więc nie jest nudny. Jak już będzie wszystko gotowe, to mogę podesłać zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts