olo123 gol 27.09.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Pytanie do urzytkowników dachówki ibf a kąkretnie dachówki krawędziowej. Czy u was dachówka krawędziowa np.lewa ścięta jest na szczycie fali a prawa w końcowej części czyli na dole. Czy tak jest u was czy ja mam felerny produkt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 29.09.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 O widzę bardzo uważny jesteś rzeczywiście w IBF-ie tak jest, tłuką na starych formach , czyli nic się u nich nie zmieniło, ale betonik jak najbardziej ok. nie masz się co martwić, co prawda są to dwie zupełnie inne dachówki ale powinny być skończone w tym samym miejscu, no cóż wymiana form sporo kosztuje a i czasu na wymianę brakuje bo klientów wciąż przybywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olo123 gol 30.09.2007 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Dzięki za odpowiedz . W między czasie rozglądałem się po dachach i ich zakończeniach i widze że nie tylko ibf jeszcze to stosuje .Mam tylko nadzieje że jak skończe dach to nie będzie to widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgosia2005 03.08.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 podnosze temat czy ta dachówka betonowa to ma jąkąś powłokę np cisar jak w braasie. Czy zupełnie jest szorstka. Czy macie jakieś zastrzeżenia użytkując ją. Strona internetowa ibf jest b. oszczedna w informacje. Stąd prośba o pomoc. pozdr gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garbus2 03.08.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 mam od roku i nie narzekam. Powłoki ala cisar nie zaobserwowalem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 04.08.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Powłokę ma, podcinałem swoje przy oknach w lukarnie. Zwija się takie coś jak folia.Krawędziowych nie zdążyłem obejrzeć, kupiłem dom już z dachem gotowym i aż tak dokładnie nie oglądałem, ale na całości nie widać. Pięć lat leży i poddasze suchutkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgosia2005 04.08.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 dziękuje za odpowiedzi pojade zobaczyć ją na "żywca". Może się skusze pozdrawiam gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts