marnia 19.11.2007 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Jak byłem w kafejce to jakiś men tam siedział. Wynajęty czy Twój?? Oczywiście nie zdradziłem celu mojej wizyty, coby nie narażać Cię i Się na niebezpieczeństwo utraty zdrowia lub życia (gdyby był Twój). pewnie byleś w weekend..ja nie pracuje wtedy...był mój pracownik albo braciszek..oni wtedy rządzą tam Czyli prawie bezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.11.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Już jestem z Wami. Witam gorąco! Marek co Ty masz takiego w sobie, że kiedy tylko pojawiasz się w naszej grupie, to ja nie mogę nadążyć za postami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 19.11.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Witajcie moi drodzy OOOOOOO..MAREK witaj znowu na pokładzie http://republika.pl/blog_fe_464053/795740/tr/wel11_1_.gif Edytka teraz jak już Marek jest z nami to dopiero strony się będą mnożyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.11.2007 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Już jestem z Wami. Witam gorąco! Marek co Ty masz takiego w sobie, że kiedy tylko pojawiasz się w naszej grupie, to ja nie mogę nadążyć za postami. Pewnie Ci komputer siada. A swoją drogą to nie byłoby w tym nic dziwnego. Mnie wysiadł, Anetka ma problem z monitorem, ... ... a może moje posty są tak głebokie, że trudno się nad nimi nie zastanowić i nie przemyśleć ... a to zabiera czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.11.2007 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Witajcie moi drodzy OOOOOOO..MAREK witaj znowu na pokładzie http://republika.pl/blog_fe_464053/795740/tr/wel11_1_.gif Edytka teraz jak już Marek jest z nami to dopiero strony się będą mnożyły Hmmm.. no cóż.. moja skromność .. karze zgodzić się z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 19.11.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Będziecie zakładać w swoich domach alarm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.11.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 ... a może moje posty są tak głebokie, że trudno się nad nimi nie zastanowić i nie przemyśleć ... a to zabiera czas. Co za skromność...hihihi A może to Twój urok osobisty tak co na niektórych (czyt. niektóre) działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 19.11.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.11.2007 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Nie wiedziałem że angielski może być tak skomplikowany Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch? czytać głośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.11.2007 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 ... a może moje posty są tak głebokie, że trudno się nad nimi nie zastanowić i nie przemyśleć ... a to zabiera czas. Co za skromność...hihihi A może to Twój urok osobisty tak co na niektórych (czyt. niektóre) działa... To jest tak oczywiste, że nawet o tym nie pomyślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.11.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Będziecie zakładać w swoich domach alarm?? No wiesz Andziu, jak se wywalę taki chałup, to ... chyba tak. A tak na poważnie, wydaje mi się, zaraz po ubezpieczeniu domu, to druga w kolejności niezbędna rzecz do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.11.2007 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Będziecie zakładać w swoich domach alarm?? Docelowo TAK Co prawda mam teraz 2 alarmy szczekająco- gryzące, ale wymagające dużego zaangazowania z mojej strony. Taki elektroniczny pozwoli bez problemu wyjechac do Ciebie na weekendową imprezkę i sie nie bać, że szczekający alarm wysiadzie lub przepadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 19.11.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Nie wiedziałem że angielski może być tak skomplikowany Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch? czytać głośno Hmm... Bez komentarza bo ich ferstehe nicht Jeśli chodzi o alarm to na pewno tak , już okradli wszystkich moich znajomych którzy mają domy i nie tylko więc to pierwszorzędna sprawa . A pies niestety nie wystarczy bo psa można łatwo otruć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 20.11.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dzień Dobry , co tu tak pusto Zasypało wam internet ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 20.11.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Edytko znalazłam jeszcze jeden śliczny dom Oto on http://www.e-projektydomow.pl/projekt/1290 Prawda że śliczny Ale jest jedno wielkie Ale Ten dom jest niewiarygodnie drogi i tu pytanie ??????????????? co może być tak drogie w tym domu że kosztuje aż 407 559,33 Poprosiłam w biurze o kosztorys bo ten z katalogu wydał mi sie troche duży bo było 392 319,00 i to jest koszt bez vat i przysłali mi to co wyżej 407 559,33 bez vat'u oczywiście .Normalnie sie załamałam Marek czy da sie go wybudować taniej , jak myślisz???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.11.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Hejka!!! No, no widzę Anetko, że co raz bardziej wypasione projekty nam przedsatwiasz. Choć moim skromnym zdaniem, Feniks jest nadal bezkonkurencyjny. Wydaje mi się, żeby dom kosztował nas nieco taniej, to trzeba budować go metodą gospodarczą, wykonując wiele prac we własnym zakresie. Można też przyoszczędzić co na niektórych materiałach budowlanych. Lecz to nie znaczy, że one mają być gorszej jakości (bo to chyba gra nie warta świeczki), ale upatrzone gdzieś, po niższej cenie (ja np. mam Ytong sprowadzany z Suwalszczyzny, bo taniej). Qrcze... tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 20.11.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Hej Edytka, Dla mnie Feniks nadal jest bezkonkurencyjny , ale ten też mi się podoba choć feniks ma takie fajne zakamarki na poddaszu, i można wiele rzeczy sobie pochować a ten nowy projekt tego nie ma.I ma tylko trzy pokoje na poddaszu, a ja chce 4 bo w planach mam jeszcze jednego potomka albo potomkinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.11.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 bo w planach mam jeszcze jednego potomka albo potomkinie To sprawa sama się rozwiązała. Daj sobie spokój z tak drogim domem, jakim jest PDJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 20.11.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 No ten dom sam się wykluczył , nie budowałabym domu który by nas zrujnował. A mnie zależy na domku ładnym i w miarę nie kosztownym aż tak. I funkcjonalnym a w feniksie można się gonić na około Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 20.11.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ale tu dzisiaj tłoczno , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts