Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nowi budowniczy

marnia

Recommended Posts

Dzieki :D

No parę kalorii , to nie tak wiele ja nie lubię słodyczy , więc jak raz na jakiś czas zjem ciasto to ho,ho :D

Nie lubię ciast ,jedna sie z rodziny taka wyrodziłam i mój starszy synek ma to chyba po mnie tez słodyczy nie lubi ,owszem zje ale tylko troszkę, więc nie muszę go pilnować że zje cała tabliczkę czekolady bo ma umiar :D

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuje Edytko i Aga miśiunie śliczne :D

A bobas jaki ładny, taki grzeczny :D

Edytka ale mnie dzisiaj rozbawiłaś, wyłam przed monitorem jak istota niespełna rozumu, aż mój synek pytał się co mi sie stało .

Powaliłaś mnie na kolana :lol: chyba jak będę miała doła to będę to sobie czytała na wszelakie smutki , :D

czy twój małż wie ze opisałaś jego przygodę na forum 8)

pobiłaś wszystkich tą historią :D

Dzięki jesteś Wielka :D

czy twój małż wie ze opisałaś jego przygodę na forum 8)

No coś Ty... :o :lol: :lol:

Chyba nie czułby się komfortowo.http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/negatywne_14.GIF

On w ogóle nie przepada jak się coś o nim mówi, a co dopiero takie głupawki. :lol: :D

Ja też jak pierwszy raz natrafiłam na ten wątek, to spędziłam przed kompem kilka godzin :o :lol: aż nie przeczytałam wszystkiego do końca. A ryłam ze śmiechu jak wariatka i niejednokrotnie popłakałam się. :wink:

Śledzę ten temat na bieżąco. :D

Uściskałaś maluszka od cioci??? :lol:

Ale dużo napisaliście :D :D :D :D :D , już przeczytałam wszystko i powiedzm y,ze jestem na bieżąco.. :D :D Ostatnio buszuję na allegro..troszkę dzięki Anetce :D :D :D :D

Prawda,że Edmar przebiła wszystkich :D :D

Marku -gratulacje w końcu coś się dzieje :D :D :D :D

Anetko, biura przeważnie zawyżają koszty budowy.Dla mnie Feniks to numer jeden :D :D