Maruś i Asia 29.11.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witam, witam śniadanko podano, zapraszam, w gronie wspaniałych ludzi lepiej smakuje. http://www.ugrzegorza.pl/images/zdjecia/gal6.jpg http://www.ugrzegorza.pl/images/zdjecia/gal10.jpghttp://www.ugrzegorza.pl/images/zdjecia/ogrodek1%20zm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 29.11.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Dzień doberek wszystkim Przepraszam że mało zaglądam ale zestresowana jestem ta "moją " działką Sytuacja wyklarowała się co nieco...i proszę was o poradę.... Cena działki 66 tys. nie jest wygórowana ale... szerokość tej działki to 13 m i bardzo długa.....mam 3 wyjścia po kupnie...rozmawiałam z geodeta..mówił że przy takich wąskich można wywalczyć odstępstwa od granic...z jeden strony budować na granicy działki....2 opcja dogadać sie z sąsiadem który ma taka samą "kiszkę" złączyć 2 działki i podzielić je w poprzek wtedy są 2 konkretne działki...lub 3 opcja ...nie ukrywam ze to ostateczność odsprzedać ja sąsiadowi na pewno będzie chętny .... nie wiem co robić....lokalizacja działki jest dla mnie idealna...mieszkałam tam 20 lat...obok działki mam pełne uzbrojenie...MPK miejski pod nosem...ehhhh Pozdrawiam Bernardetko rzeczywiście cena działki jest bardzo atrakcyjna. Jeśli bardzo zależy Ci na tej działeczce, to moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem byłoby dogadanie się z sąsiadem i po uprzednim połączeniu, podzielenie ich w poprzek. Tylko czy sąsiad na to pójdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 29.11.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 A więc przy pysznym śniadanku zaserwowanym dziś przez Asie przeanalizujmy sytuacje Bernadetki Według mnie skoro zależy Ci na działce Benadetko to powinnaś brać pod uwagę tylko 1 i 2 opcje. Jeśli sąsiad jest ok to pozwoli postawić domek w granicy, jeśli nie to może faktycznie warto podzielić obie, i Twoją i jego. Cenę wynegocjowałaś bardzo dobrą Najważniejsze że doszłaś do porozumienia i jako tako jesteś prawie na prostej Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 29.11.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 jakie pyszności zerknę na nie po 12 bo do południa nawet żeby mi ktoś zapłacił to nie tknę żadnego jedzenia ot tak już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 29.11.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 mały błąd cena 88 tys. ale to i tak dobra cena...w weekend namierzę sąsiada i pogadam z nim...jednego bardzo dobrze znam tylko on jest w tej chwili w USa z nim na pewno bym się dogadała, bo sam chce prosić mnie o przeprowadzenie wszystkich przyłączy przez "moją" działkę... sęk w tym że sama zgoda nie wystarczy na postawienie domu na granicy....jeszcze nie wiem jakie warunki muszę spełnić ...kupie ją chyba do odważnych świat należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 29.11.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Oj nie rób nam tego, skosztuj chociaż serka, albo plasterek wędlinki, Asi będzie przykro, narobiła się biedna z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.11.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Dzień doberek wszystkim Przepraszam że mało zaglądam ale zestresowana jestem ta "moją " działką Sytuacja wyklarowała się co nieco...i proszę was o poradę.... Cena działki 66 tys. nie jest wygórowana ale... szerokość tej działki to 13 m i bardzo długa.....mam 3 wyjścia po kupnie...rozmawiałam z geodeta..mówił że przy takich wąskich można wywalczyć odstępstwa od granic...z jeden strony budować na granicy działki....2 opcja dogadać sie z sąsiadem który ma taka samą "kiszkę" złączyć 2 działki i podzielić je w poprzek wtedy są 2 konkretne działki...lub 3 opcja ...nie ukrywam ze to ostateczność odsprzedać ja sąsiadowi na pewno będzie chętny .... nie wiem co robić....lokalizacja działki jest dla mnie idealna...mieszkałam tam 20 lat...obok działki mam pełne uzbrojenie...MPK miejski pod nosem...ehhhh Pozdrawiam a ja bym sprawdził jednak wcześniej w starostwie, czy tam w ogóle dadzą coś budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 29.11.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Bernadetko bierz tą działke z zamknietymi oczami cena faktycznie dobra jak na dzisiejszy rynek, nawet bardzo dobra. Jeśli coś pójdzie nie tak, to zawsze możesz ją potem odsprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 29.11.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witam Moi kochani Ale mam dzisiaj pecha Q..wa zajeb.li mi wózek Nie mam z czym chodzić na spacery , Ale jestem zła 7 stów w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 29.11.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 O matko, Anetko co za bandydztwo!! współczuje, co za pech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 29.11.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 To i tak dobrze ze jeszcze rowerka nie wyniuchali, tez stał na korytarzu tyle ze pod drzwiami na 1 pietrze.Wózek stał na parterze , przy wejściu, i tak pobił rekord bo stał dwa lata, to było do przewidzenia ze go kiedyś gwizdną I zostaliśmy bez wózka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 29.11.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Kurcze, co za chamstwo Ludziom wszystko do łap się klei...ech Chyba jesteś zmuszona kupić nowy wóz no bo jak będziecie podróżować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 29.11.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Anetko, ale pech, bardzo współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.11.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Gdzie jest mój awatarek???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.11.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Już znalazłam .Bardzo mi przykro Anetko, z powodu wózka Dzis była u mnie fryzjerka, podcięła mi włosy i zrobiła pasemka mocno czerwone no bordowe i czarne włosy nawet fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 29.11.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 uuu Aniu to zrób fotke i się pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.11.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Anetko, żeby takiemu skur... czybykowi łapy pousychały. Andzia teraz to nie masz innego wyjścia, jak tylko się ujawnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 29.11.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Cześc dziewczyny http://www.gify.nou.cz/z_tygr_soubory/ty4.gif No , tylko szkoda że to teraz sie zdarzyło jak trzeba jeszcze fotelik do samochodu kupić dla Tobiaszka, i jeszcze za remont samochodu zapłacić kilkaset stówek No mój mąż przynajmniej nie będzie mówił ze przesadzam jak mu mówiłam że kiedyś nam go ukradną. W lecie zawsze zostawia uchylone okno w samochodzie żeby się wietrzył, i kiedyś też wywietrzeje , ale na zawsze Mój mężuś jest wielkim optymistą jak na Policemana Ale chytry i nierozważny 2 x traci , a my będziemy się nowym wózkiem z Remiczkiem wozić Już sobie upatrzyłam nowy na allegro Bernadetko ja też bym działki nie sprzedawała tylko dogadała się z sąsiadem w celu podzielenia jej tak żeby można było wystawić na niej ładny domek. Widziałam kiedyś dom na takiej wąskiej kiszce długi wąski i okropny. Wierze że wszystko się ułoży pomyślnie. Andzik , no pokaż się nam, pokaż Teraz już nie masz wyjścia he,he,he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.11.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 A bardzo chętnie sie ujawnię tylko nie ma mi kto fotki zrobić nawet nie wiem czy baterie w aparacie są? Anetko Twój mąż to naprawdę optymista jest .To my mieszkamy na wsi, a mąż samochód do garażu co wieczór wprowadza i jeszcze na klucz zamyka.. otwarte okno..nie pierwsze słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 29.11.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 ale tu dzisiaj pusto smutno mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts