Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nowi budowniczy

marnia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Agunia, gratuluję zaawansowanej budowy. Toż ty już masz prawdziwe saloony i za chwilę to nawet na głowę kapać nie będzie. A komin jest po prostu boski :p

Muszę się przyznać, że jak patrzę jak sobie radzicie z budowaniem, to wierzę, że moje marzenie o własnym domku też się spełni.

Anetko dziękuję za pluszaczka, jest słodziutki.

Płosia, teraz uchwalony plan musi ukazać się w dzienniku urzędowym. Potem po ok. dwóch tygodniach można będzie załatwiać sprawy dot. kupna działki. Trzymam kciuki aby wszystko odbyło się jak najszybciej.

Witajcie kochani!!! :D

Jak to miło, że jesteście. :D

Aga już myślałam, że Nas nie lubisz. No jak można się nie chwalić swoim domkiem, no jak? :o :wink: Mi już niewiele do Ciebie brakuje (do stanu obecnego domku oczywiście :lol: ) i wyobrażam sobie jaka musisz być dumna i szczęśliwa, bo mnie aż rozpiera z zachwytu. :D :lol:

Marek - gratuluję, udało Ci się "wyjść z ziemi" przed mrozami. U mnie fundamenty były ocieplone 5 cm. grubości styropianem, a na to klej i siatka. Pytałam o folię kubełkową i w opinii moich budujących jest to niepotrzebny wydatek. Ponoć fatalnie się nakłada i szybko zanieczyszcza (sypie się piasek do jakiś otworków, czy coś takiego.) :o :roll:

Anetko dobra duszyczko... :p

Nigdy o Nas nie zapomnisz. :D

Dziękuję za prezencik (skąd wiedziałaś, że lubię róż?) :lol:

A ja Wam życzę wielkiej forsy. 8)

O takiej, albo jeszcze większej... :lol:

http://www.edu.info.pl/images/cms/1_CMS-FOTKI/Miasta_akademickie/forsa.jpg

A jak ewentualnie chcecie zobaczyć jak mniej więcej wyglądam to kliknijcie na portal nasza-klasa. :)

Cieszę sie,że cos sie u Was dzieje. U mnie cisza, czekam na decyzje z banku-ale nie za kredytem(niestety). I mnie szlag trafia z tym czekaniem .Ostatnio miałam doła i nie zaglądałam.Mam nadzieję,ze sie poprawię.

Witajcie!!! :D

Czy Wy też czujecie się nie za dobrze? :x Mnie od 3 dni napie...a czacha. :evil: . Żadne proszki przeciwbólowe nie pomagają dostatecznie skutecznie. Na dodatek w głowie mi się kręci i czuję się tak jakbym przerzuciła tonę węgla. :lol: Ponoć coś z ciśnieniem jest nie tak, za niskie bodajże. :roll:

Chciałabym do jutra lepiej sie poczuć, gdyż wybieram się do Wawy w poszukiwaniu podłogi do mojej chałupy. :D

Zdrówka dla wszystkich!!! :p