marnia 14.02.2008 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 A właśnie czy żona już sie nie gniewa? pewnie miałeś mały szlaban na forum co? Cóż to za teorie spiskowe?? Chyba naprawdę czeka mnie sporo czytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 15.02.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 A właśnie czy żona już sie nie gniewa? pewnie miałeś mały szlaban na forum co? Cóż to za teorie spiskowe?? Chyba naprawdę czeka mnie sporo czytania. NO troszkę się tego uzbierało U mnie tez sie pozmieniało , zmienił nam sie projekt domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 15.02.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Kurcze, jak dużo czasu człowiek traci , zeby dostać ten kredyt.Szlak mnie trafiał, bo ni wuja nie rozumiałem i nie byłem w stanie policzyć ile właściwie mnie to będzie kosztowało.Ale po kilku poważnych spotkaniach, od wczoraj pojawiło się światełko w tunelu. Zaczynam to łapać. Te różne ubezpieczenia są po to, aby klient się pogubił a bank zarobił najwiecej. Dzisiaj zbieram wszystko do kupy i mam nadzieje wybiorę już ten bank.Jeszcze musze załatwić kwity z US i ZUS, że wszystko popłacone.Oczywiście najpierw muszę popłacić te zaległości. "Kilka" dni nieobecności i księgowa ZAPOMNIAŁA, o ZUSie, no i starciłem ciągłość ubezpieczenia. Nie opłaca mi się przez najbliższe 6 m-cy chorować.Teraz zamiast powoli zajmować się budową, materiały i te rzeczy, musze prostować sprawy w urzędach. Ale się wyżaliłem.No lecę znowu do ZUS-u.PozdrawiamMar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 15.02.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 zmienił nam sie projekt domu Daj jakiś namiar co wybrałaś, to w wolnej chwili obejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruslanagregorbu 15.02.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 dawno tu nic nie pisałam.... witajcie po przerwie... Z nowości u nas: papiery o PnB złożone, w środę wybieramy się do starostwa zapytać jak sie sprawy mają bo juz 2-gi miesiąc leci. Cos przez skórę czuję, że czegos im tam brak, ale to dowiemy się w środę. Mamy już projekt przyłącza wod-kan, teraz jak pojedziemy to złozymy papiery do uzgodnienia. Wybieramy sie też w końcu do zakładu energetycznego zlecic wykonanie projektu przyłącza. Od miesiąca jesteśmy co weekend na działce i "czyścimy" teren - wycinka drzew i krzaczorów (pozwolenie załatwialiśmy w urzędzie miasta w listopadzie. Dostaliśmy termin od Pani z Urzedu, pojechaliśmy na spisanie protokołu i pozowolenie na wycinkę dostaliśmy). Teraz na raty palimy gałęzie, zostały nam jeszcze do wyciągniecia pnie - takie duuuże, średnica 50-70 cm! Narazie dostaliśmy namiary na koparkowego, musimy się umówić na wyrywanie Ciekawe ile nas to będzie kosztowało.... Ta papierologia zajmuje szmat czasu! Chcielismy ruszyc na wiosnę, a teraz myślę, że jak fundamnty wylejemy sierpień/wrzesień to będzie super. Mamy 1 ekipę, narazie jeszcze nie powiedzieli nie, ale i nie powiedzieli tak...zobaczymy. Jeśli chodzi o bank, to kredyt na działkę mamy w takim internetowym na m****, będziemy u nich podwyższać ten kredyt - na budowę. W styczniu zdążyliśmy sie jeszcze pobrać Tak więc wciąż w biegu! Czasem podniesieni na duchu, czasem zdołowani...Ale to chyba u wszystkich tak jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 15.02.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witajcie JAK po Walentynkach ???????? http://www.gify.nou.cz/laska2_soubory/51.gif My mieliśmy wczoraj dwa w jednym he he .. minęła nam wczoraj 4 rocznica ślubu Marek to jest mój nowy domek http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-430,461,61,opis.html i JUż PRZY TYM PROJEKCIE ZOSTAJEMY WITAJ ruslana&gregorbu I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA http://www.gify.nou.cz/svatba_soubory/14.gifhttp://www.gify.nou.cz/svatba_soubory/60.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.02.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Anetko nie wiem czy wiesz, ale 4 rocznica ślubu to rocznica kwiatowa. Z tego też powodu dla Ciebie i Szanownego małżonka kwiaty. http://www.kwiaty.anv.pl/sklep/images/roze/866_roses_061104.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.02.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Marek miło Cię znów powitać. Co do kredytu nie jestem Ci w stanie pomóc, ponieważ jeszcze go nie brałam. Więc nie posiadam żadnej wiedzy w tym temacie. Ale chętnie poczytam o Twoich zmaganiach z tą instytucją jaką jest bank. Może Twoje doświadczenia będą nie tylko dla mnie pomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.02.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 ruslana&gregorbu głowa do góry, wszystko się ułoży. I tak dużo macie już za sobą. Nie wiem tylko dlaczego nie mielibyście zacząć na wiosnę? Przecież PnB powinniście dostać już niedługo, więc co jeszcze stoi na przeszkodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 15.02.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Edytko dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 16.02.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 ruslana&gregorbu GRATULUJEMY i życzymy POWODZENIA Anetko, tak trzymać Edytko u nasz też szaleje elektryk, jeszcze nie widziałam jego pracy, (oświetlenie poddasza), jutro bede na działce to przeprowadze kontrole Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruslanagregorbu 18.02.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Skorpionek, aga&piotr bardzo dziękujemy za życzenia Edmar, na przeszkodzie nie stoi już za wiele, poza tym, ze jeszcze musimy najpierw przyłączyć wodę i prąd i przygotować naszą działkę. Właśnie dziś Grzegorz umówił nas na środę z panem-koparkowym na wizję lokalną, aby umówić się na wyrwanie karp Podobno rzeczowy gość. Uff, tydzień zaczął się nieźle. Nasza pani architekt też powiedziała, że nasze PnB powinno już być gotowe. Trzymajcie więc kciuki Pozdrawiam Was - Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruslanagregorbu 18.02.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Musze uzupełnić...właśnie dowiedziałam się od męża, że.......dostaliśmy POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 18.02.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Skorpionek, bardzo fajny projekt. W sumie duża chata. Bardzo ustawne pokoje. Podoba mi się. Edmar witam Cię. Podczas mojej nieobecności nazbierało się sporo rzeczy do załatwienia. Kredyt, kredyt, kredyt. Albo ja jestem taki nie kumaty, albo to jest takie skomplikowane a oferty nieczytelne. Składam zapytanie w 4 bankach i zabaczymy co będzie. Aga Elektryk?? To zaszaleliście z tą robotą wręcz nieprzyzwoicie. A gdzie przerwa zimowa??? W ogóle wszyscy idziecie do przodu jak burza. I tak trzymać. ruslana&gregorbu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 18.02.2008 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ruslana&gregorbu gratulacje i ... teraz się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruslanagregorbu 18.02.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 marnia bardzo mi sie podoba kolejność emotów ...dokładnie, teraz się zacznie...Niestety, nadal nie mamy ekipy do budowy SSO - pan, który nie powiedział "nie" i nie powiedział "tak", jednak sie nie zdecydował.... W środę podejdziemy na pogaduchy do ekip, które pracują w sąsiedztwie. Mimo wszystko, jesteśmy szczęśliwi, ze podstawowa papierologia za nami!! Yahaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 18.02.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam Was kochane słoneczka Mam nadzieję,ze zła passa juz minęła i w końcu zacznie się coś dziac na budowie. Dziś zamówilismy cegłę. Ma być na początku marca.Murarze przychodzą w połowie marca.. A netka Twoje fotki są niesamowite buziaki dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 19.02.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Oooo andzik, gdzie sie podziewałaś ruslana&gregorbu,wpsaniale pierwsze koty za płoty Marku, przerwa zimowa? a widziałeś Ty jakąś zime? Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.02.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Musze uzupełnić...właśnie dowiedziałam się od męża, że.......dostaliśmy POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!! No to pinknie GRATULACJE!!! Ten papierek to przepustka do marzeń, które zaczną się u Was pomalutku spełniać. Andziu a już myślałam, że zaginełaś gdzieś w akcji. Witaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.02.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Witam nowych budowniczych! Niesmialo zagladam do watka, bo widze ze tu prawdziwa rodzinna atmosfera i tak mi troszke glupio. Zzaczelismy budowac w polowie sierpnia, ale nasza ekipa to z tych co lapie wszytsko po drodze wiec obecnie ciagle mamy dom bez dachu czyli jestesmy jeszcze wlesie ( po wiezbe ) Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts