Edmar70 26.03.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 no pewnie a Ty Edytko masz już coś upatrzonego? Niiii To znaczy wiem co mi się podoba, ale nie wiem gdzie co i jak Bardzo podobała mi się glazurka do łazienki w TTW, aż do momentu kiedy nie zobaczyłam ile kosztuje - 210 zł za m2 No i już się wyleczyłam A tak poza tym będę z wyborem czegokolwiek miała nie lada problem, bo troszku wybredna jestem pod tym względem Jak przyjdzie ten czas, że będę musiała już coś wybrać, to wtedy będę się martwić, coś w końcu chyba wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 26.03.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 210zł no kochana..ja tak delikatnie ta szara czy tam grafitowa po taniości ok 50zł tylko te dekory i dodatki ech kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.03.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 No pindziesiąt zeta to jest do przyjęcia. Też nie mam zamiaru płacić Bóg wie ile. Tylko dlaczego to co mi się podoba musi tyle kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 26.03.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 taaaa,skąd ja to znam....tyle pięknych rzeczy z jeszcze piękniejszymi cenami no nic, musimy sobie radzić z gustami i budżetami ps.sofa którą zapodałaś u siebie jest boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.03.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ps.sofa którą zapodałaś u siebie jest boska Oooo... dziękuję To jedyna rzecz, którą upatrzyłam sobie już chyba ze dwa lata temu i innej nie będzie. Faktycznie jest cuuuuudna Bardzo wygodna i nawet chyba niedroga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 26.03.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 wygląda rewelacyjnie, noo widze że guściki mamy podobne bede sie miała kogo radzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.03.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 bede sie miała kogo radzić Eeee tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 26.03.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 o prosze jaka skromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.03.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 o prosze jaka skromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 26.03.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 dobra Edytko ide poszukać inspiracji wreszcie mam czas na pozglądanie co mają inni Buziaki i dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.03.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 hej hej, a mnie podobaja sie płytki imitujące trawertyn,,, niestety na oryginał mnie nie stac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 26.03.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 andzik a jakie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.03.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 andzik a jakie to? No właśnie jakie??? Może masz jakieś foty, albo linki, to sobie popatrzymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.03.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Andzia gdzie się włóczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruslanagregorbu 27.03.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ależ chciałbym być na takim etapie jak Wy! Lubię wykończeniówkę i urządzanie się. Większość prac będziemy wykonywać we własnym zakresie, a i zgodni jesteśmy mniej więcej w gustach. Tak czy inaczej większość decyzji będzie podejmowała Asia, a moja rola ograniczy się do akceptowania lub negacji jej pomysłów. Właśnie czekamy na przybycie doradcy kredytowego, ma być u nas za niespełna godzinę. Dziś otrzymałem też wiadomość, że projekt przyłącza wod-kan jest gotowy do odbioru. A żadne z nas nie dostanie choćby pół dnia wolnego wcześniej niż za 2 tygodnie. Ech. co za życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 29.03.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Cześć Tynkarze niestety nie zaczeli wczoraj, będą w poniedziałek, w sumie to dobrze sie złożyło bo w czwartek i piątek było wielkie sprzątanie - rąk i nóg nie czuje, wszystkie gnaty mnie bolą Jeszcze troche i coś mnie trafi, ciągle trafiamy na fachowców-brudasów! po wszystkich trzeba sprzątać Zamiast obejrzeć elektryke trzeba było gruz wyrzucać...tak czy siak jutro sie jej przyjrze, bo to ostatnia chwila Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanika 30.03.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 aga&piotr, gratuluję! Ja tam bym już sprzątała, żeby tylko było po kim. Wciąż jestem w papierach, a własciwie, to papiery są u architekta. Mam nadzieję, że w czerwcu uda się zacząć. To czekanie to koszmar. Jak jadę samochodem, to obsesyjnie patrzę na budujące się domy. Jakie mają okna, jakie dachy, jaskółki, lukarny i inne. Ludzie budują, a my stoimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 31.03.2008 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Haniu nawet sie nie obejrzysz a pozwolenie będziesz miała w ręku A inne domki oglądaj dla inspiracji, daj spokój z obsesją jeszcze będziesz miała dosyć budowania Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 31.03.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 andzik a jakie to? u mnie w komentach wstawiłam kilka fotek..co prawda nie imituja trawertynu ale to jest cos w tym stylu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 31.03.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 http://www.bogulak.pl/bogulak/images/trawertyny/small/travertino%20sunflower.jpg to jest naturalny trawertyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts