skorpionek1975 02.04.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Edytko obiecuje poprawę, http://supergify.pl/images/stories/psy/p26.gif Ostatnio zaniedbałam muratora, wciągnęła mnie grafika komputerowa i bawienie się zdjęciami , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.04.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Jak zwykle mnie rozbroiłaś. Zostało Ci wybaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcbarte 02.04.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Heja Wszystkim!!!!!! W tym roku mamy zamiar kupić projekt i rozpocząć całą procedure związaną z adaptacją i pozwoleniami. Mamy już wstepnie upatrzony projekt (ok. 250m2) ze zmianami w nim. Z początku chcieliśmy z piwnicą ale po zasięgnięciu porad i przeanalizowaniu projektów stwierdziliśmy, ze dom jest wystarczająco duży by zmieścić w nim wszystko co potrzebne. Jeszcze raz Wszystkich pozdrawiam i życzę powodzenia na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 02.04.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 oj dziewczyny, wy zawsze doprowadzicie mnie do śmiechu mcbarte witamy w gupie! Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcbarte 03.04.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Weja!!! Witam witam i o zdrowie pytam!!!1 Projekt jest dobry, a ile czasu zajelo typowanie i wyobrażanie sobie jak to będzie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.04.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 mcbarte witam Ciebie gorąco!!! A co to za projekcik? Jestem ciekawa, bo będzie bardzo duży i zapewne piękniusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 04.04.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Witajcie Kochani Witaj mcbarte , Jesteśmy już po wizycie u pani architekt, i mam kołowrotek w głowie zmiany w projekcie są kolosalne , architekt na mnóstwo pracy . Myślę żeby założyć sobie może nie dziennik ale tak jak Ty Edytko jakiś Feniksowy kącik w Galerii domów forumowiczów , żeby to wszystko spisywać w jednym miejscu Oczywiście dostało się mojemu mężowi , bo chciał zmieniać schody od frontu , na jakieś wąskie, i zabudować wejście robiąc jakiś durny ganek . Powiedziałam że jak chce spać w piwnicy to niech tylko spróbuje coś tam zmienić. na szczęście pani architekt trzymała moją stronę HE HE Znalazłam bratnią duszę na forum która buduje , mniejszą wersję Feniksa, Maxim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.04.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Anetko nie martw się zmainami, w końcu to nie Ty będziesz je nanosić. Pani architekt na pewno sobie poradzi. Koniecznie załóż galerię swojego domku. Ja od początku wiedziałam, że na dzienniczek nie będzie mnie stać ale galeria jak najbardziej mi podpasowała. Poza tym warto to wszystko gdzieś spisywać. No i ja i nie tylko koniecznie chcemy zobaczyć Twoje zmagania z budową. Będziesz naprawdę miała śliczny domeczek i warto go pokazać. Uwierz mi. Pomyśl nad tym, bo to świetny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 04.04.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Dziękuje Edytko za miłe słowa Nasz Architekt jest naprawdę super, i wzięła za wszystko łącznie z zaniesieniem papierów do powiatu i innymi sprawami dotyczącymi planów 1400zł po czym inny architekt za to samo chciał 4500 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 04.04.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Aha i jeszcze jedno najważniejsze to nasz dom będzie budował jej syn więc mam pewność ,że wszystko będzie dobrze zrobione i po naszej myśli i myśli architekta , a nie jak to jest w przypadku ekip budowlanych że będą wprowadzać swoje zmiany i przemyślenia czy będą w ogóle robić po swojemu . A zmian jest dużo zwłaszcza ze schodami , bo dom będzie podpiwniczony , a piwnice niestety będą prawie na wierzchu bo do gruntu można wkopać sie tylko na metr Więc dom będzie miał bardzo dużo schodów , aż 8 stopni będzie miało wejście do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.04.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Oj Anetko już lepiej nie mogło Ci się tarfić. Będziesz miała nadzór prima sort. A i wykonanie też zapewne doskonałe. A widzisz, nie taki diabeł straszy jak go malują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcbarte 04.04.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Racja. Mnie i mą Misie to dopiero czeka dopracowywanie projektow i przy tym szereg nawet zaciętych dyskusji małżeńskich co do przyszłego wyglądu pomieszczenia. Galeria zdjęć z budowy to musi być fajna sprawa!!! u Nas narazie trawa i ścięte gałęzie czekające na ładniejszy dzień i n akiełbaske z ogniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 05.04.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Witajcie:) Wreszcie sie pozbierałam i moge sie wziąć za poszukiwania kolejnych niezbędnych rzeczy do domku Najwyższy czas na drzwi zewnętrzne i garażowe taaa.....biore sie za szukanie W czwartek byłam z kotem na zabiegu - kastracja, normalnie mnie to rozwaliło na szczęście kociej doszedł już do siebie i ma sie dobrze Anetko z tą galerią to całkiem dobry pomysł, sama sie nad nią zastanawiałam ale do tej pory sie nie zebrałam no ale jeszcze nic straconego Edytko - daszek miód malina mcbarte wybór projektu to ciężka sprawa, ale jak mniej więcej macie podobny gust to powinno obejść sie bez bólu Już nie moge sie doczekać sezonu ogniskowo-grillowego Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcbarte 05.04.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 hej!!!Przymierzamy się do projektu z18 gl2s ze studia z500 z przeróbkami, narazie wstępnie porozmawialiśmy sobie z panią projektant i na jesień weżmiemy sie do obróbki projektu, a teraz czekam na pare ładnich dni jakie były tydzien temu i jazda na kielbaske z ogniska mniam mniam.....Już czuje ten zapach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 05.04.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Witaj z18 gl2s ze studia z500 z przeróbkami, Nie wiem o jaki projekt Ci chodzi napisz jeszcze raz , albo wklej link żeby można było obejrzeć Twoje cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcbarte 06.04.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 hejka!!! Oto podgląd, na domek, jak w przybliżeniu będzie on wyglądal w przyszlości tzn. do euro2012. http://www.z500.pl/projekt/z18/podwarianty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 06.04.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Hejka Piękny masz projekt mcbarte , dom jak marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 06.04.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Fiu fiu mcbarte, ale chacjenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.04.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Aga zakładaj galerię czym prędzej, bo już mnie skręca z ciekawości. Masz domek już w tak bardzo zaawansowanym stanie, że będziesz miała co pokazywać, oj będziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 07.04.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Edytka ma racje, Agnieszko nie daj się prosić A tak w ogóle to Witajcie , mamy nowy tydzień nowe możliwości i chęci lub niechęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts