marnia 27.09.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 UWAGA, UWAGA wszystkich, którzy chcą rozpocząć swoją przygodę z wlasną budową w tym lub przyszlym roku zapraszam opinie, porady ... Pozdrawiam mar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 28.09.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Witaj my będziemy zaczynać na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 29.09.2007 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 gratulacje za podjętą decyzję.Teraz tylko dobrą ekipę i do przodu z wiosną.Myślałem, że kilka osób sie znajdzie z okolicy W-wy i coś sie dodatkowo wytarguje w hurtowni, ale to chyba nie takie proste. Pozdrawiammarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 29.09.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 marnia Myślałem, że kilka osób sie znajdzie z okolicy W-wy i coś sie dodatkowo wytarguje w hurtowni, ale to chyba nie takie proste. W takim razie zmień tytuł postu i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 30.09.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 No ja jestem niestety z Krakowa, szkoda Ale faktycznie zmień post na waw-e szybciej sie ludzie znajdą. Ale swoją droga to tez mozna zostawic i bedziemy sie wspierac na forum wszyscy nowo zaczynający. Pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 30.09.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Witamy Myśle że my też możemy śmiało zapisać się do grupy nowych budowniczych, Jesteśmy na etapie stanu zero, w tym roku chcemy pociągnąć też mury, mimo że już jesień no nic zbudujemy tyle ile pogoda na to pozwoli Pozdrawiamy wszystkich "nowych budowniczych" Aga i Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 30.09.2007 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Teraz powinno być OK (TEMAT, 1 POST).Dzielmy się infomacjami, plotkujmy i wogóle RÓBTA CO CHCETA.Lepiej jest mieć więcej przyjaciół niż ich mniej. Bo i tak to się może skończyć.KU PRZESTRODZE DLA SMUTASÓW. Pozdro...mar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 01.10.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ciekawe czy się ktoś jeszcze do nas dołączy W środę teściowie przepisują działkę u Notariusza A potem to już jakoś poleci ,najgorzej jest zacząć. Na wszystkie formalności czeka sie tygodniami Ale projekt mamy już wstępnie wybrany, tylko go kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.10.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Z przyjemnością dołączam! Budowa tuż tuż (mam nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 01.10.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Witaj Edmar70 oraz aga&piotr My pewnie zaczniemy nie wcześniej niż na wiosnę, chyba że zima będzie ciepła to może choć fundamenty w tym roku, ale raczej sie na to nie nastawiam. będę sie cieszyć jak chociaż sprawy formalne załatwimy i projekt kupimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 02.10.2007 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 będę sie cieszyć jak chociaż sprawy formalne załatwimy i projekt kupimy. Nim zakupisz projeky, rozrysuj rzyt na działce, przypasuj jak leży. Niby niewiele, a można się wielu błedów ustrzec. Naprawdę warto. Witajcie Edmar i aga&piotr. Tak ma wyglądać nasz domek http://www.dobredomy.pl/?id_project=60&infopage=1 Pozdr... mar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 02.10.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witaj marnia nasza działka ma: szer 33,30 dł 41m całości jest 15ar Domek wybraliśmy Dom pod Pistacją wersja G z biura projektów Archon Na działce nie ma wiele możliwości bo za nasza częścią od strony południowej jest stodoła teściów, a wjazd wypada od północy. Zobaczymy co Architekt na to powie czy kto tam sie tym zajmuje bo w tej chwili jestem zielona jeśli chodzi o sprawy akceptacyjne Mój mąż więcej się orientuje , Pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 02.10.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witam Wszystkich Jutro pooglądam sobie te wasze przyszłe domki, miałam męczący dzionek w pracy i do tego "cyrk" na budowie, ech... Myslałam że jak tylko ruszymy to jakoś to będzie...bląd....co chwila nowy problem I te dzisiejsze ekipy No nic, odezwe się jutro Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 02.10.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witam wszystkich Bardzo chętnie dołączam do Waszego grona. Jestem jeszcze na etapie papierologii. Projekt u architekta prawie jest już skończony, w poniedziałek idę do ZE podpisać umowę na dostawę prądu. Może w przyszłym tygodniu odbiorę też mapkę do celów projektowych. Jak już będzie ta nieszczęsna mapka to może wkońcu zrobią i mi projekt i przyłącze wodociągowe. Myślę, że pod koniec października będę mogła wystąpić o pozwolenie na budowę. Budowę chcę zacząć wczesną wiosną, ekipa została już umówiona Ach, żeby tylko uporać się z tą nieszczęsną papierologią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 02.10.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witajcie Maruś i Asia ładny ten wasz domek ,bardzo przestronny i duży Czekam na opinie pistacji aga&piotr Pistacja nie jest szczególnie urodziwym domem jest taka sobie , ale nam sie podoba i pasuje na naszą działkę Przyznam sie ze jeszcze czasem szukam innych projektów domków, które by mogły stanąć na naszej działce ale jakoś pistacja ma nad innymi przewagę, czuję to coś i wiem że to nasz domek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerryj 02.10.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witam wszystkich, Chyba trafiłem w "10" !!!!!! Jutro odbieram decyzje (czekaliśmy 2 tygodnie) więc chyba należe do tych NOWYCH!!! I od razu pytanie - co dalej??????? Pewnie w tym roku juz nic ....bo krucho z ekipami budowlanymi. Ale może uda się choc fundamenty? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerryj 02.10.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 I jeszcze jedno .....trafiłem tutaj dzięki SKORPIONKOWI 1975......dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 02.10.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witaj jerryj fajnie że do nas dołączyłeś , najtrudniej jest zacząć ale jak papierkowe formalności ma sie za sobą to potem jakoś szybciej leci. Nam jeszcze trochę z tym zejdzie za nim coś sie ruszy ale czekamy cierpliwie Pozdrawiam [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 04.10.2007 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Witajcie Po kolejnym ciężkim dniu przyszedł wreszcie czas na spokojne poczytanie forum Więc tak, obejrzałam pistacje i stwierdzam że to bardzo sympatyczny a przede wszystkim funkcjonalny domek, niby prosty, ale ma coś w sobie Podoba mi się..gdybyśmy budowali coś większego to kto wie Jeśli chodzi o planetę II też fajny domek, wewnątrz całkiem podobny do naszego, tyle że jest bardziej funkcjonalny..nasz jest malutki i dlatego nie wszystko ma ale to nic, poradzimy sobie No i dom na rozdrożu, bardzo ładny i ta przestrzeń,ach bardzo mi przypadł do gustu. Mam nadzieje że wszyscy dokonaliśmy dobrych wyborów i bedziemy zadowoleni z tych chatek No to tyle, ide poczytać coś na temat ocieplenia fundamentów Pozdrawiam Wszystkich Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dk37 04.10.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Witam wszystkich! Postanowiłam do Was dołączyć ponieważ też już zaczęłam "walkę papierologiczną".Co mnie ostatnio powaliło to fakt oczekiwania na przyłącze energetyczne: 12-15 miesięcy.!!!Szczerze mówiąc nie spodziewałam się tego! W zasadzie trzeba by rozpocząc poszukiwania ekipy budowlanej najlepiej nie partackiej i tak naprawdę myślę sobie, że to jedno z trudniejszych wyzwań... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts