tomek1950 27.09.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Jak w tytule wątku. Dodatkowe wymagania: mały, choć bez przesady, prosty w obsłudze, zapis na kartach SD. Pomożecie? Zdaje sobie sprawę, że za takie pieniądze nie można oczekiwać cudu. Muszę doradzić komuś, kto się zupełnie na tym nie zna. Sam jestem w komturii, więc osobiscie nie jestem w stanie. Zakup będzie w Warszawie, więc hipermarkety typu Media, Euro itd możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis 27.09.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 http://www.allegro.pl/search.php?string=canon+a530&buy=0&new=0&pay=0 Canon A530. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.09.2007 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Dzieki Krzysztofie za namiar. Czekam na dalsze sugestie. Zakup najpóźniej w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 27.09.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Tomku, proponuje przyjrzeć się aparatom Samsunga z serii "S". To duży aparat w małej obudowie , robi naprawdę piękne zdjęcia. Parę miesięcy temu miałem podobne zadanie jak twoje i po przeanalizowaniu wszystkich propozycji wybór padł na Samsung Digimax S500, najlepsza proprcja fizycznej wielkości matrycy CCD do ilości pikseli. Nie wiem czy są w marketach bo jak wiesz wyścig pikselowy nie jest zakończony Myślę że szóstka też będzie dobra. http://www.samsung-foto.pl/?q=aparat/42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.09.2007 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Dzieki za info, zaraz go obejrzę w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 27.09.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Tomku zaufaj mi kup Panasa:http://www.ram.net.pl/product_info.php?products_id=780albohttp://www.agito.pl/product/38915?bid=40 Mam podobny, canon jest kiepski, samsungi maja kiepskie opinie....., przerobiłem już parę aparatów, ale żonie kupiłem taki...., przede wszystkim stabilizacja obrazów, Leica i w ogóle super cena że w 500 zmieścisz i dobrą kartę i akumulatorki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 27.09.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 http://www.agito.pl/product/38919?bid=40 w takiej cenie bajera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.09.2007 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Dzieki, za informację, brałem pod uwagę LS 60. Panasonic to mój typ. Tez mam, tylko bardziej "wypasiony" model. Ten ma być prosty i mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 28.09.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 canon jest kiepski, samsungi maja kiepskie opinie... Nie obraź się, ale Tomek prosił o podanie propozycji aparatu do 500 zł, a nie ocenianie marek. Wiesz co to jest reklama negatywna ? p.s. nie wyobrażam sobie kupna aparatu który nie potrafi dokonać punktowego pomiaru światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 28.09.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 p.s. nie wyobrażam sobie kupna aparatu który nie potrafi dokonać punktowego pomiaru światła. ja sobie nie wyobrażam aparatu nie lustrzanki...., a na codzień pstrykam komórką, zadziwiająco fajne fotki:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.09.2007 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 "Pstrykam" od dziecka. Zaraził mnie ojciec. Był "Druch" , FED ojca, krótko Zenit, później druga lustrzanka, Yashica, którą mam dwadzieścia parę lat. Obecnie Panasonic FZ 30. Robię sporo zdjęć przyrodniczych, podobno niezłych. Ta cyfrówka do 500 zł jest dla kogoś kto nie ma wielkich wymagań. Pstryk i gotowe. I ma się zmieścić w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.09.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 witam, Jak na tą cenę to niezłe są aparaty Benq, może coś z tego: BENQ C640 BENQ DC-C540 BENQ E605 Ten ostatni ma moja "derekcja".Kosztuje 4 stówki.Nawet nie 5 Sony Cybershot`a S650 też warty uwagi tyle ,że kosztuje coś koło 6 stówek. Z drugiej strony to sam wiesz ,że im mniejsza kasa tym mniejsza jakość. Nie polecam ci badziew wiec panasonic DMC-FX3 za około 750zł jest zawsze ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 28.09.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Niedawno kupiłem Samsunga D70. http://www.fotoexpert.pl/kamery-cyfrowe-produkt-3480.html Jestem z niego zadowolony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 28.09.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 a ja bym dodał jeszcze jedno kryterium CELOWNIK OPTYCZNY zwróć uwagę żeby był w aparacie oprócz ekraniku LCD bardzo się przydaje np na plaży, śniegu w słońcu... http://www.fotoporadnik.pl/celowniki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 28.09.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Polecam Canon PowerShot A530, mam i jak dla amatora to całakiem przyzwoity sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.09.2007 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Dzieki Aniu, zakup pewnie bedzie w sobotę lub niedzielę z konsultacją telefoniczną Poinformuję o wyniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.09.2007 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Dziękuję wszystkim za cenne uwagi i rady. W tej chwili aparat jest już kupiony. Wybór padł na Kodak Easy Share C 613. Nie ma wprawdzie celownika, ale zaważyła cena, wraz z kartą SD 1 GB + trochę niezbednych szpargałów kosztował niewiele ponad 400 zł i to że może być zasilany bateriami AA. Dzięki raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 30.09.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Gratulacje i udanego pstrykani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.09.2007 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 26.10.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Nie chcę zakładać osobnego tematu, bo pytanie podobne Chodzi mi o aparat za ok 400-500 zł i podstawowym wymaganiem jest...yyyy....ta funkcja ma pewnie jakąś swoja nazwę - chodzi mi o to, żeby miał "stabilizację" obrazu, mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi Aparat ma być dla mojego taty, który jest kierowcą w firmie przewozowej - obsługuje przeważnie rejon Skandynawski i jest zachwycony widokami, w związku z czym co trasa to pożycza od kogos aparat a jak mu się pożyczyc nie uda to psrtyka komórką i potem nam pokazuje i opowiada W zwiazku ze zblizajacymi sie 50-tymi urodzinami chcemy mu sprawic własny aparat, żeby mógł sobie fotografowac co mu sie żywnie podoba (z samochodu podczas jazdy - i tu właśnie istotna jest ta funkcja "stabilizacyjna", zeby zdjęcie nie wychodziły rozmazane, albo, żeby nie musiał się co chwila zatrzymywać i tamować ruchu na autostradzie ) Liczę na Waszą pomoc podajcie chociaż kilka typów z tą funkcją ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts