SEBA WLKP 27.09.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 WITAM WSZYSTKICH MAM PYTANKO CZYMOŻE KTOŚ BUDUJE DOM PARTEROWY Z PODWÓJNYM GARAŻEM O NAZWIE AFRODYTA Z KATALOGU "DOBRE DOMY"??? JEŻELI TAK, TO POROSZE O ZDJĘCIA NA MOJĄ SKRZYNKE : [email protected] Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI PROSZE BODAĆ ORIENTACYJNE KOSZTY STANU SUROWEGO ZAMKNIĘTEGO(Z OKNAMI,DRZWIAMI ZEW. I BRAMĄ GARAŻOWĄ) I W JAKIM SYSTEMIE BUDUJECIE TEN DOM?? POZDRAWIAM SEBA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcelka 27.09.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 ja buduje masz temat o budowie tego domku ze zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celebre24 29.09.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 zapraszamy do Nas http://forum.muratordom.pl/poszkuje-zdjec-z-realizacji-projektu-afrodyta-dobre-d,t78257.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SEBA WLKP 13.11.2007 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 WITAM!!! MAM PYTANIE ODNOŚNIE STANU SUROWEGO ZAMKNIĘTEGO(TZN. Z OKNAMI,DRZWI ZEW. I BRAMA GARAŻOWA PANELOWA Z AUTOMATYKĄ). MAM ZAMIAR BUDOWAĆ WSZYSTKO Z CERAMIKI . CZY WMIESZCZE SIE W KWOCIE 200TYS PLN??? Z GÓRY DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDŻ I POZDRAWIAM!!!! SEBA WLKP MOJA SKRZYNKA [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts