SEBA WLKP 27.09.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 WITAM!!! JEŻELI KTOŚ BUDUJE TEM CIEKAWY DOM, A MOŻE JUŻ TO ZROBIŁ, PROSZE O JAKIEŚ PORADY!!! Z TEGO CO MI WIADOMO TRZEBA TROCHE WYBULIĆ NA DACH(ILE M2 POSIADA TEN DACH???) OCZEKUJE WASZYCH ZDJĘĆ DOTYCZĄCYCH TEGO DOMU W "RZECZYWISTOŚCI" I WASZYCH DOŚWIADCZEŃ ZWIĄZANYCH Z BUDOWĄ I ZKOSZTAMI DOTYCZĄCYCH TEJ PARTERÓWKI!!!! DZIĘKI I POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gamir 27.09.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Witam.Właśnie wybudowałem i zamieszkałem w sierpniu ten domek.(Afrodyta z pracowni projektowej dobredomy z Wrocławia )Ogólnie mówiąc jest piękny żeby nie powiedzieć więcej. Dom nie jest tani o ile się chce zrobić go w odpowiednim standardzie. Dach rzeczywiście jest duży bo ma 360- 370 mkw. Ale odpowiednio zrobiony i z dobrej dachówki jest ozdobą domu.Służę oczywiscie poradą o ile sobie ktoś będzie życzył. Możliwe jest również obejrzenie domu w naturze po wcześniejszym uzgodnieniu.Podaję kontaktowy numer tel. 601 523857Pozdrawiam Gamir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celebre24 29.09.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Hey Gamir nareszcie znalazł się ktoś kto wybudował Afrodytę...zapraszamy do Nas: http://forum.muratordom.pl/poszkuje-zdjec-z-realizacji-projektu-afrodyta-dobre-d,t78257.htm i koniecznie musisz pokazać jakieś fotki Ciebie SEBA WLKP oczywiście tez Troche jest zapaleńców co budują to cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts