zielonooka 17.11.2007 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Ja slyszalam gdzies o nalewce z czosnku - poszukam ale o ile pamietam to ona musi troche "polezakowac" - i to na pewno wiecej niz 24 godz... zycze zdrowia - ale pewnie ze 3-4 dni bedzie cie meczyc .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 17.11.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 dzięki serdeczne ten mój przepis jest na wodzie nie na spirze, który musi odstać swoje ja mam następujący: pół litra ciepłej przegotowanej wody główka czosnku ta mieszanka musi stać 24 h potem odcedzić te fusy czosnkowe, dodać miód i sok z cytryn podobne są na spirytusie, pije się je na krople tymczasem idę po schłodzoną wódeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 17.11.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 ....profilaktyka, profilaktyka i profilaktyka .... http://img57.imageshack.us/img57/4853/profilaktykazx6.jpg ...swiezo wyciskany sok z pomaranczy organicznych(dawke witaminy C mamy z glowy) i wodka filtrowana przez zloto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.11.2007 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 izat mam : http://tnij.org/nalewka_czosnkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 17.11.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 kiszone ząbki czosnku?? :D:D:D jest tego trochę .... http://pychotka.pl/drinki/nalewki/lecznicza-nalewka-mocno-czosnkowa.html jeżeli pychotka to trzeba spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.11.2007 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 izat - mi sie nie otwiera ta fotka na ktorej jest przepis - wiec dokladnie juz nie pamietam co on tam wpisal - ale dokladnie o ten link mi chodzilo potem wstawia tekst i jest tam o wodzie z ogorkow kiszonych strasznie pieja nad tym prezpisem - ja przyznam sie ze nie probowalam ! nienawidze czosnku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 17.11.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 dzięki Linka za linki buziaki idę się kurować bo jutro impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 17.11.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 kiszone ząbki czosnku?? :D:D:D jest tego trochę .... http://pychotka.pl/drinki/nalewki/lecznicza-nalewka-mocno-czosnkowa.html jeżeli pychotka to trzeba spróbować profilaktyka, profilaktyka i profilaktyka. ...kazdy szanujacy sie czlowiek stosuje czosnek jako profilaktyke. w kazdym szanujacym sie domu stosuje sie taka profilaktyke. kazdy "szanujacy sie", ma to co tydzien w dloni. http://img141.imageshack.us/img141/9694/img0074mp6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.11.2007 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 deja-vu - mi niedobrze od samego zapachu czosnku nawet spirytus nie pomoze moze znasz inne narzedzia profilaktyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 17.11.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 deja-vu - mi niedobrze od samego zapachu czosnku nawet spirytus nie pomoze moze znasz inne narzedzia profilaktyki? narzedzie do profilaktyki ? pewnie, ladnie "wymyte" i dobrze ukrwione. Czeste stosowanie i tym samym zadowolenie, odpedza wszelakie choroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.11.2007 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 deja-vu - mi niedobrze od samego zapachu czosnku nawet spirytus nie pomoze moze znasz inne narzedzia profilaktyki? narzedzie do profilaktyki ? pewnie, ladnie "wymyte" i dobrze ukrwione. Czeste stosowanie i tym samym zadowolenie, odpedza wszelakie choroby. Nie wiem czy slusznie ale mam bardzo seksualne skojarzenia nawet jesli niesłusznie i moja wyobraznia poszalała - wyprobuje [ jak sie tylko mecz Polska-Belgia skonczy bo obecnie facet jak skonczył sie drzec "goooolll" to wyje "ebi smoooolareeeek" i przez parenascie najblizszych minut nie mamm żadnych szans w konkurencji z Ebim jesli chodzi o uwage mojego mezczyzny ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 17.11.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 deja-vu - mi niedobrze od samego zapachu czosnku nawet spirytus nie pomoze moze znasz inne narzedzia profilaktyki? narzedzie do profilaktyki ? pewnie, ladnie "wymyte" i dobrze ukrwione. Czeste stosowanie i tym samym zadowolenie, odpedza wszelakie choroby. Nie wiem czy slusznie ale mam bardzo seksualne skojarzenia nawet jesli niesłusznie i moja wyobraznia poszalała - wyprobuje [ jak sie tylko mecz Polska-Belgia skonczy bo obecnie facet jak skonczył sie drzec "goooolll" to wyje "ebi smoooolareeeek" i przez parenascie najblizszych minut nie mamm żadnych szans w konkurencji z Ebim jesli chodzi o uwage mojego mezczyzny ] proponuje, aby zapodac mu kostke lodu na piersiach. http://img141.imageshack.us/img141/2127/img0075ho2.jpg napewno sie zainteresuje, mozna pomerdac nia troche po ich czubkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.11.2007 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 dooooopsz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.11.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 ja uwielbiam czosnek zjadłam właśnie chlebek z masełkiem i czosnkiem, do tego 2 jajka na miękko i popiłam 2 kieliszkami wódki od razu czuję się lepiej coś wspaniałego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.11.2007 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 ja uwielbiam czosnek zjadłam właśnie chlebek z masełkiem i czosnkiem, do tego 2 jajka na miękko i popiłam 2 kieliszkami wódki od razu czuję się lepiej coś wspaniałego He ja czosnek sam w sobie w jakis potrawach jeszcze "zniesę" ale nienawidze jak mi potem on siedziw srodku (i sie odbija ) i po prostu smierdze potem tym czosnkiem (ktos juz pisal ze on przez skore zaczyna wychodzic ) żadne mleka, żadne natki pietruszki nie dzialaja... brrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina80 18.11.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 hmm ja tez nie znam zadnych nalewek czosnokowych tylko syrop z cebuli, ale przyznam ze to kurowanie wodka nie jest najlepszym rozwiazaniem to juz lepiej lyknac leki na przeziebienie i byc zdrowym za kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.11.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 nalewka czosnkowo-cytrynowo-miodowa odstała co swoje i tak mi posmakowała, że wypiłam pół szklaneczki mam nadzieję jutro stanąć na nogi alinko, z tymi % to tak sobie żartuję podasz przepis na syrop z cebuli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina80 18.11.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 oczywiscie:) cebulke kroisz na plastry i zasypujesz cukrem do smaku, odstawiasz w cieple miejsce np kolo grzejnika i czekasz kilka dni az pusci sok a potem pijesz taki syropek trzymaj sie cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.11.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 nie zepsuje się przez kilka dni w cieple???????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina80 18.11.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 nie powinno jak zobaczysz ze cebulka puscila sok to juz mozesz podpijac sobie syropek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts