lenka83 29.11.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 i co alina80pomaga Ci taki syropek z cebuli? ja nigdy nie próbowałam a może spróbuje sobie taki zrobić w przyszłości:) w sumie do tej pory jak byłam przeziębiona to leczyłam się lekami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina80 01.12.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 sok z cebuli pomaga ale nie zawsze no i dlugo musze go stosowac zeby dal mi jakis efekt a ja jesli o leki to najczesciej siegam po tabcin jak czuje ze zbliza sie przeziebienie albo grypa bardzo skuteczny i szybki a ty co stosujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka83 01.12.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 ja na szczęście tej jesieni jeszcze nie chorowałam ale zawsze sięgałam po gripex albo ferwex ale w sumie to już wiele osób chwaliło Tabcin, że jest bardzo skuteczny no i przede wszystkim szybki i też sama miałam okazją się o tym przekonać bo mój chłopak był chory no i właśnie dałam mu Tabcin no i efekt był błyskawiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka83 17.12.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 no i się przekonałam o skuteczności Tabcinu, w piątek wieczorem wzięło mnie porządnie choróbsko no a dziś już się całkiem dobrze czuje...czasem sobie posmarkam naprawde ten lek jest dobry i polecam go wszystkim przeziębieniem i chorym na grypę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina80 19.12.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 ooo no to super ze pomogl:) mam nadzieje ze czujesz sie juz lepiej:) u mnie sytuacja podobna tylko ze moja mama zlapala grypke i tez pomogl jej Tabcin, pierwszy raz wziela ten lek ale powiedziala ze teraz jak cos ja bedzie bralo to siegnie po tabcin...uff balam sie ze jej nie pomoze i bedzie tekst w stylu "a nie mowilam" ale na szczescie mnie nie zawiodl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gienia16 01.01.2017 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 na rozgrzanie i grypę to ja bym spróbowała syropu z malin, najlepiej z herbatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 17.04.2020 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 jak by dzsi zrobic badanie tej grypy to wyszlo by ze to swirus nr17 bo dzis jest nr19!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts