lena31 28.09.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Witam,Wykonawca mojego dachu zaproponował blachodachówkę Luna firmy Polonica. Niewiele slyszałam o tej firmie. Na innym forum budowlanym ktoś odradzał blachodachówkę Polonica ale nie podał żadnych argumentów. Czy to dobra firma? Cena przyznam jest doś korzystna a jak to ma się do jakości? Czy ktoś z forumowiczów ma taką blachodachówkę? Muszę szybko podją decyzję. Pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lena31 28.09.2007 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Nikt nie ma takiej blachodachówki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 28.09.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Ja mam, ale dopiero co kupiłam i w przyszłym tygodniu mam nadzieję będzie na dachu. Też chętnie się dowiem, czy ktoś już ma tą blachę na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woody 05.10.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Też się na taką zdecydowałem - a jak tam Twoja decyzja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hugojarek 07.02.2017 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 (edytowane) Polonica Kielce, blachodachówka ZARDZEWIAŁA po 7-miu latach. Gwarancji miało być 10 lat. Nie uznali gwarancji, ponieważ firma zmieniła nazwę na polonica d.com sp. z o.o. Edytowane 8 Lutego 2017 przez hugojarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi_zg 04.06.2017 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Polonica Kielce, blachodachówka ZARDZEWIAŁA po 7-miu latach. Gwarancji miało być 10 lat. Nie uznali gwarancji, ponieważ firma zmieniła nazwę na polonica d.com sp. z o.o. Blachodachówka firmy BORGA, to samo, degradacja na całej połaci. Blacha za 33zł/m2 a wygląda jak za 15!!! Co prawda zainteresowałem się po 10 latach i 4 miesiącach ale stopień degradacji wskazuje, że coś z nią zaczęło dziać się wcześniej. Nie polecam. Po oględzinach przez przedstawiciela firmy Borga usłyszałem: "I tak u Pana nieźle wygląda!!" Czy to znaczy,że ktoś inny ma większy złom na dachu? Ciekawe tłumaczenie! hugojarek wpadliśmy ale niech to będzie przestrogą dla pozostałych. Pozostałem inwestorom radzę zapomnieć o Polanica i Borga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts