Birka 28.09.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Witam Mam wielki problem.. Kupilam na allegro sofę która pojawi sie u mnie w przyszłym tygodniu. Ale już jutro musze miec wymalowane ściany.Kanapa wyglada tak: http://photos01.allegro.pl/photos/oryginal/249/48/67/249486756 Dokładnie taki żywy kolor jak na foto. Pasy na poduszkach są podobno pomarańcz,biały i brązik. Kuchnia juz jest pomarańczowa. Myślałam o kolorze w zieleni.Pokój ma być dla 7 letniego chłopca. Bardzo prosze o pomoc w doborze DULUXA.... Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 28.09.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Nie wiem jaka będzie reszta mebli w pokoju, ale kolor doś żywy. Proponowałabym wiec coś łagodnego: jeśli ma byc dulux to może jakieś bledsze orange (będą pasowac do poduszek ) ? http://www.dulux.pl/c_oc_gold_fresh.html np calofornian 4, 5 albo 6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Birka 28.09.2007 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Kolor mebli jasny brązik, sosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 29.09.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Kolor mebli jasny brązik, sosna No...o chyba będzie pasowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 30.09.2007 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 A może sprzedający mógłby Ci podesłać zdjęcie zbliżonej poduszki? Wtedy mogłabyć się zdecydować. Ja też stawiałabym na jakiś łagodny kolorek, beż, delikatny orange lub turkusik ale taki jaśniutki pastelowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 30.09.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 do sosenkowych mebelków dałabym ciepły żółty lub kawa z mlekiem i jedna ściana w ciemniejszym odcieniu wpadającym w brąz - jeśli pokój jest jasny ewentualnie mozna zrobic eksperyment z zielenią kiwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 30.09.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 na zdjęciu jest fajny kolor-chyba kawa zmlekiem właśnie. Moim zdaniem ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts