fiacior 28.09.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Witam.Mam w projekcie dwie łazienki tej samej wielkości, jedna na górze i jedna na dole. I mam pytanie: w której łazience dalibyście wannę,a w której prysznic?Ja mam dylemat, choć wolałbym chyba jednak wannę na górze. Jakie jest wasze zdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LubMar 28.09.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 ja mam podobniena górze wylądowałą wanna a na dole prysznic (szybki prysznic po pracach na podwórku:) bez potrzeby chodzenia po całym domu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 28.09.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 u nas prysznic na dole,wanna na pieterku wprawdzie z koniecznosci - dolna lazienka jest dosyc mala,ale gdyby nawet bylo inaczej tez zdecydowalibysmy sia na taki sam uklad.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monka81 28.09.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Chociaż mój dom jest w fazie projektu, to też mam w planie zrobić prysznic na dole, a dużą wannę na górze (większa łazienka i więcej spokoju potrzebnego do relaxu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.09.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 U mnie na dole jest tylko kibelek, za to na gorze mam sporą łazienkę (14,5m) i tam będzie wanna i kabina. na początku trochę żal mi było braku prysznica na dole (jest za małe pomieszczenie), ale teraz myślę, że w takim"gościnnym" wc wystarczy kibelek i umywalka -zawsze łatwiej zachować porządek -jak jest wanna czy kabina to zawsze są też jakieś inne rzeczy -szampony, kosmetyki, ręczniki, suszarki, golarki itd -a tego goście nie muszą oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 28.09.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 dół prysznicgóra wanna + prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 28.09.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 My podobnie: wanna na górze (lubię się wylegiwać przed snem ) a prysznic na dole (szybki po pracy lub pracach na zewnątrz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniss 28.09.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 U mnie będzie wanna i prysznic na górze oraz na dole prysznic obowiązkowo, gdyż wolałabym, aby goście nie musieli korzystać z górnej łazienki, by wziąć kąpiel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 28.09.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 dół prysznic góra wanna + prysznic dokładnie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.09.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 dół prysznic góra wanna + prysznic dokładnie tak samo Ja też tak mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 29.09.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 dół prysznic góra wanna + prysznic u nas będzie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.09.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 dół prysznic góra wanna + prysznic u nas będzie tak samo jezeli mozna sobie na to pozwolic tz wymiary lazienek na to pozwalaja, to uwazam to za najlepsze rozwiazanie U mnie nie dalo sie wpakowac kabiny w gornej lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romek163 29.09.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 u mnie dół wanna plus kabina, góra tak samo. 2 łazienki po 13 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 A ja sobie nie wyobrażam sensu wanny na dole. No chyba że ktoś tam będzie mieszkał. Romkujak to jest u Ciebie? P.S. U mnie standard - prysznic na dole wanna plus prysznic na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romek163 29.09.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 to dom dwupokoleniowy, wiec dwie duze lazienki sa wygodniejsze;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Teraz rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 29.09.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 u nas klasyczny uklad (kurcze, znowu to slowo ), tj. na dole prysznic na gorze wanna. co prawda na gorze jest miejsce rowniez i na prysznic, ale jakos nie widzielismy sensu go dublowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 29.09.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Dół i góra prysznic.Wanna na górze ale wątpię żeby była używana.Za mało czasu,za dużo wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk1 30.09.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 U nas w łazienkach jeszcze nic nie ma.Ale zdecydowaliśmy ,że na dole prysznic,a na górze wanna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 u nas klasyczny uklad (kurcze, znowu to slowo ), tj. na dole prysznic na gorze wanna. co prawda na gorze jest miejsce rowniez i na prysznic, ale jakos nie widzielismy sensu go dublowac. Gdyby u nas był taki układ to skończyłoby się na tym że bralibyśmy prysznic w wannie (co jak wiadomo do wygodnych nie należy). Wątpię żeby komuś się chciało biegać na dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts