Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam.

Mam w projekcie dwie łazienki tej samej wielkości, jedna na górze i jedna na dole. I mam pytanie: w której łazience dalibyście wannę,a w której prysznic?

Ja mam dylemat, choć wolałbym chyba jednak wannę na górze. Jakie jest wasze zdanie?

https://forum.murator.pl/topic/88004-w-kt%C3%B3rej-%C5%82azience-wanna-a-w-kt%C3%B3rej-prysznic/

• Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U mnie na dole jest tylko kibelek, za to na gorze mam sporą łazienkę (14,5m) i tam będzie wanna i kabina. na początku trochę żal mi było braku prysznica na dole (jest za małe pomieszczenie), ale teraz myślę, że w takim"gościnnym" wc wystarczy kibelek i umywalka -zawsze łatwiej zachować porządek -jak jest wanna czy kabina to zawsze są też jakieś inne rzeczy -szampony, kosmetyki, ręczniki, suszarki, golarki itd -a tego goście nie muszą oglądać :)
dół prysznic

góra wanna + prysznic

u nas będzie tak samo :)

jezeli mozna sobie na to pozwolic tz wymiary lazienek na to pozwalaja, to uwazam to za najlepsze rozwiazanie 8) U mnie nie dalo sie wpakowac kabiny w gornej lazience :roll:

A ja sobie nie wyobrażam sensu wanny na dole. No chyba że ktoś tam będzie mieszkał.

Romku

jak to jest u Ciebie?

P.S. U mnie standard - prysznic na dole wanna plus prysznic na górze

u nas klasyczny uklad (kurcze, znowu to slowo :D ), tj. na dole prysznic na gorze wanna.

co prawda na gorze jest miejsce rowniez i na prysznic, ale jakos nie widzielismy sensu go dublowac.

u nas klasyczny uklad (kurcze, znowu to slowo :D ), tj. na dole prysznic na gorze wanna.

co prawda na gorze jest miejsce rowniez i na prysznic, ale jakos nie widzielismy sensu go dublowac.

Gdyby u nas był taki układ to skończyłoby się na tym że bralibyśmy prysznic w wannie (co jak wiadomo do wygodnych nie należy). Wątpię żeby komuś się chciało biegać na dół.