Ola i Krzysiek 03.12.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Na dole miała być kabina prysznicowa i będzie. Na górze miała być kabina i wanna no i... nie będzie kabiny, bo byłoby ciasnawo. A ja już mam dosyć ciasnej łazienki, wystarczająco długo się męczę w obecnej baaardzo ciasnej blokowej W nowej ma być przestronnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikul 03.12.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 u mnie na górze i na dole prysznic z wanną i jest to według mnie naprawdę dobre rozwiązanie jeżeli ktoś ma na to miejsce nie muszę przynajmniej chodzić na gore jak jestem zmęczony po pracy i chce sobie wziąć długą kąpiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beba 03.12.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Na poddaszu prysznic (dla dzieci).Na dole wanna (dla nas). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 03.12.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 na dole prysznic, na górze wanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka9469 04.12.2007 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 My planujemy w dolnej lazience prysznic, w górnej prysznic i wanna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 04.12.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Chyba się wyłąmię. Górna łazienka - prysznic. Dlaczego? Większość sypia;ni jest na poddszu. Dolna łazienka - jeszcze nie zrobiona, ale w planach wanna. Dlaczego? Mieszka z nami babcia, która będzie mogła się zrelaksować w wannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Phili 04.12.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 A u mnie na odwrót niż u większości... Na dole planuję wstawić wannę, gdyż łazienka na parterze będzie u mnie pełnić również funkcję pralni i suszarni.. Nad wanną będę rozwieszać pranie. Na górze prysznic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 04.12.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 wanna i prysznic w łazience przy sypialni (a co, szaleję ), prysznic na dole przy gościnnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 04.12.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dół - wanna, góra - prysznic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mushasi 09.12.2007 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Banalne pytanie a problem spory . Generalnie wanna tam gdzie sypialnie a te są przeważnie na górze. To jako mieszkaniec na swoim . Jako fachowiec coraz częściej spotykam się z z prysznicami podłogowymi a te raczej na parterze się robi , mają jedną zaletę nie zabierają miejsca w łazience szczególnie gdy jest bardzo mała wystarczy zasłonka . kabiny mają jedną wadę , to jest ograniczoną przestrzeń. Ostatnio robiłem gościowi prysznic w garażu ciekawy i bardzo funkcjonalny pomysł ale tylko na lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 10.12.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 U nas na dole tylko prysznic (łazienka 4m2) a na górze komplet - wanna i prysznic. Miało na górze nie być kabiny, ale w górnej łazience będzie kiedyś sauna, a nie wyobrażam sobie biegania z sauny na poddaszu pod prysznic na parterze pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.12.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 na dole prysznic i wannaa na górze sam prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.12.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Będę miał jak pewie wszyscy: doł - prysznic góra - wanna i prysznic Czemu? Dolna łazienka mniejsza, nie zmieściłaby się wanna. A poza tym to jest raczej gościnna łazienka.. Góra - Żona chce mieć wannę. Ja wolę prysznic, ale skoro juz kupimy to pewnie raz na jakiś czas wymoczę się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts