Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

muriel - day by day.... komentarze

muriel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 112
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

trzy, w porywach jest czwarty pomocnik do mieszania zaprawy i "przynieś-wynieś" :lol: rolety będą, nad oknami, na murze, pod styropianem

ja sie strasznie boje mieszkać na takim odludziu więc rolety muszą być koniecznie 8)

z resztą mój Mąż ironicznie wymyślił że w ramach "alarmu" zrobimy oświetlenie zewnętrzne z działkiem mauzer 7,62 mm z naprowadzaniem na ciepło z nabojami z wkładem uranowym :lol: jak mu sie zapytałam dlaczego wkład uranowy to stwierdził że to jest taki że jak ktoś będzie chciał zaatakować czołgiem to działko przebije czołg i wybuchnie dopiero w środku, a jak wygra PIS to wszyscy niedługo będziemy czołgami jeździć..... ale to było przed wyborami :lol: :lol: :lol:

• 2 weeks później...

hej. widze ze masz 14 okien ja mam 13 ale okno oknu nie rowne:p

ja bede ral na wiosne chyba z okna mja bo naprawde maja atrakcyjne ofert cenowe. i nawet z roletami auto wyjdzie chyba mniej niz 20k(tylko zeby sie po roku nie popsuły:| )

kurcze idziesz jak burza...u mnie ekipa jutro wchodzi po małej przerwie znowu i ponoc przez 2 tyg maja skonczyc strop(jeszcze go nie zaczeli)i scianke kolankowa... aha i scianki działowe na parterze... zobaczymy ale juz sie troszke wkurzam... muriel a pytałem sie ciebie ile plącisz za wiezbe?

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...

No Murielku teraz przed Toba najkosztowniejszy okres w budowie. Okna to małe piwo inastalacje i tynki oj to jednak boli :roll: :wink:

Widze, że przymiarki czynisz co do glazury. U mnie w jednej z łazienek pojawił sie też Bambus/bambo z Paradyża. To naprawde dobry wybór. Niezła jakość kafli i do tego bardzo przyjemne kolory, Takie wiosenne.

Hejka. Widze ze te okna nie tak drogo wyszły, JA dokładnie bede wiedział we wtorek ile lacznie zaplace.

Ale zdziwiło mnie ze masz podwojny garaż :| zawsze myslalem ze na jedno stanowisko. Mi z garazem nie wyszło to ze nie zrobiłem kanału sobie...

A jakie drzwi zamówiłas? moze jakies foto? JA sie zastanawiam jeszcze nad drzwiami bo maja byc z szybka, ae wszystkie wydaja mi sie drogie....

No super Murielku- stan surowy zamknięty - trza opić :wink:

co...jakieś opijanie się szykuje??

:lol: :lol: :lol:

to ja sie zgłaszam :wink:

ROM??? :o :o :o :o

a co ty tu robisz :evil: :p :p :p :p

jak zwykle - panienki i picie 8)

jeśli picie to ja też się piszę - trzeba tez będzie Kaczorów namówić..

hmm..

Kaczorów zwykle nie trzeba namwiać :wink: :lol: :lol:

hej M, a jakies fotki tych okien i drzwi? czy mam jutro sama pooglądac w realu?

bo dzis to już nie dam rady :(

o 8ej podjechał sprzęt cięzki i sie CATuję od rana w celach letnio -wypoczynkowych, czyli podsypuje mi fundamenty i grunt pod taras :wink: