scooby 23.10.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 HEj widze ze szybko w góre:p gratuluje u mnie juz drugi tydzien ciagna sciany. a widze ze nadproza zmiesciły sie pod elkami a miejsce na rolety zostawiłąs czy nie bedzie? kurcze ladnie ci naprawde buduja, a ile osob ciagnie ten dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 24.10.2007 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 trzy, w porywach jest czwarty pomocnik do mieszania zaprawy i "przynieś-wynieś" rolety będą, nad oknami, na murze, pod styropianem ja sie strasznie boje mieszkać na takim odludziu więc rolety muszą być koniecznie z resztą mój Mąż ironicznie wymyślił że w ramach "alarmu" zrobimy oświetlenie zewnętrzne z działkiem mauzer 7,62 mm z naprowadzaniem na ciepło z nabojami z wkładem uranowym jak mu sie zapytałam dlaczego wkład uranowy to stwierdził że to jest taki że jak ktoś będzie chciał zaatakować czołgiem to działko przebije czołg i wybuchnie dopiero w środku, a jak wygra PIS to wszyscy niedługo będziemy czołgami jeździć..... ale to było przed wyborami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 24.10.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 15nastka styropian zakryje puszke rolety? ja słyszalem ze jak tak sie robi to po deszczu te miejsca gdzie rolety byly zakryte styropianem dluzej wysychaja niz sciana, ale wiesz to tylko mity:pi naprawde ladnie twój domek sie buduje, gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 05.11.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 hej. widze ze masz 14 okien ja mam 13 ale okno oknu nie rowne:pja bede ral na wiosne chyba z okna mja bo naprawde maja atrakcyjne ofert cenowe. i nawet z roletami auto wyjdzie chyba mniej niz 20k(tylko zeby sie po roku nie popsuły:| )kurcze idziesz jak burza...u mnie ekipa jutro wchodzi po małej przerwie znowu i ponoc przez 2 tyg maja skonczyc strop(jeszcze go nie zaczeli)i scianke kolankowa... aha i scianki działowe na parterze... zobaczymy ale juz sie troszke wkurzam... muriel a pytałem sie ciebie ile plącisz za wiezbe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 10.12.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Gratulki z dzidziusia. No śliczność. Widzę, że zdrów jak ryba i mama już też w dobrej kondycji. A domek rosnie aż miłopatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.12.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 muriel moje gratulacje z okazji pojawienia się Kubusia. Jaki on śliczny. Nic tylko całować. A jakie piekne ma włoski. Myślę, że ta wiadomość przyćmiła wszystkie zdjęcia z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZANTI. 10.12.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 GRATULACJE I UŚCISKI mam nadzieję że Kubuś nie będzie zazdrosny o forum i pozwoli Tobie często pisać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankama 23.12.2007 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 "Pan dachowy wchodzi od poniedziałku" - kupa poniedziałków minęła a dachu na fotach nie widać.A jest bo widziałam.Na serio: pewnie całym dachem jest teraz dla Ciebie Kuba.Wesołych świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 24.01.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 a podsumowanie ok, i dobrze ze nie zapomniales napisac o kłódce, teraz tylko czekam na cos wiecejo tych oknach.a brama garażowa? krispol? czy ap chyba ma krispola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 25.01.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 No Murielku teraz przed Toba najkosztowniejszy okres w budowie. Okna to małe piwo inastalacje i tynki oj to jednak boli Widze, że przymiarki czynisz co do glazury. U mnie w jednej z łazienek pojawił sie też Bambus/bambo z Paradyża. To naprawde dobry wybór. Niezła jakość kafli i do tego bardzo przyjemne kolory, Takie wiosenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinka135 25.01.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Gratulacje - pięknie rośnie Wasz domek .Miło czytać tak szczegółowy dziennik i oglądać tyle ciekawych zdjęć . Marzenia to piękna rzecz szczególnie jak można ich dotknąć rękoma !! POWODZENIA w dalszej Budowie !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 25.01.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Piękny domek i dzidziuś .Będzie miał niedługo gdzie mieszkać . Powodzenia na budowie. Muszę przyznać ,że Wasz dziennik czyta się z przyjemnością . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 01.02.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Hejka. Widze ze te okna nie tak drogo wyszły, JA dokładnie bede wiedział we wtorek ile lacznie zaplace.Ale zdziwiło mnie ze masz podwojny garaż :| zawsze myslalem ze na jedno stanowisko. Mi z garazem nie wyszło to ze nie zrobiłem kanału sobie...A jakie drzwi zamówiłas? moze jakies foto? JA sie zastanawiam jeszcze nad drzwiami bo maja byc z szybka, ae wszystkie wydaja mi sie drogie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 05.02.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 no to zyczę, żeby wszystko szło terminowo i nadal uważam, że ten rózowawy odcień przy płytkach salonowych jest cudowny i powinniści ego zachować ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 12.02.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Witam, no to widzę, że podobnie nam się buduje Zastanawiam się co robić z tynkami, tyle się tu naczytałam że "zima+tynki wew = klapa" że teraz nie wiem czy czekać do wiosny? Szkoda czasu, co? Będziecie jakoś je podgrzewać? tzn piecyk, koza itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 15.02.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 No super Murielku- stan surowy zamknięty - trza opić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 No super Murielku- stan surowy zamknięty - trza opić co...jakieś opijanie się szykuje?? to ja sie zgłaszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 20.02.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 No super Murielku- stan surowy zamknięty - trza opić co...jakieś opijanie się szykuje?? to ja sie zgłaszam ROM??? a co ty tu robisz jak zwykle - panienki i picie jeśli picie to ja też się piszę - trzeba tez będzie Kaczorów namówić.. hmm.. Kaczorów zwykle nie trzeba namwiać hej M, a jakies fotki tych okien i drzwi? czy mam jutro sama pooglądac w realu? bo dzis to już nie dam rady o 8ej podjechał sprzęt cięzki i sie CATuję od rana w celach letnio -wypoczynkowych, czyli podsypuje mi fundamenty i grunt pod taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 21.02.2008 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 do wszystkich zainteresowanych - wstawiłam nowe fotki a co do picia.... przecież wiecie, że nie mogę. Ale jak będę mogła to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raaf 22.02.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Ale ja mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts