celt 08.03.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Masz zdjecia tych plytek do lazienek ? Ciekaw jestem jak wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 08.03.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 jak będę miała wizualizację to wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 08.03.2008 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 15.03.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 A można prosić o fotki dachu? Tak chwalisz swojego dekarza a dachem się jeszcze nie pochwaliłaś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 17.03.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 ci ludzie sa nienasyceni! dostali wizualizację a im sie jeszcze dachu zachciewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 17.03.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 ACH... Bo jestem w trakcie rozmów z dekarzem od Muriel i dlatego mnie tak ten dach interesuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 18.03.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Gdzieś ty tam wlazła? Widoki u ciebie naprawdę do pozazdroszczenia - tak więc szczerze zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 18.03.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 dekarz stwierdził, że mnie bierze na pomocnika, bo śmigam jak kot tylko jakoś mój Miś nie chce o tym słyszeć..... ciekawe dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 18.03.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witam, szukam i jakoś nie widzę telefonu do dekarza, rozumiem, że niedługo powinien się pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 21.03.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Dekarz chyba zajęty... jak miło popatrzeć: wspaniała okolica no i przede wszystkim super szybkie tempo w postępie prac. Waściwie to już nie budowa a dom do wykończenia. Oglądając fotki, wraca mi zapał Jak sprawuje się brama? z wielkanocnym pozdrowieniem AAAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 21.03.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://www.biodest.com/pages/pl/pisanka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 26.03.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Hej Muriel powiedz mi jakiej firmy masz okna dachowe i koniecznie jaki jest ich rozmiar? Ja jestem na etapie wyboru okien, ale dobija mnie ich cena ( mam 7 okien dachowych), dlatego chcę zmienić rozmiar na mniejszy, ale boje sie, że zabiorę światło, a u Ciebie na zdjęciu wszytko dobrze widac i daje mo pogląd, więc jak będę znała rozmiar rzeczywietsy to juz będę w domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 26.03.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Muriel - gdzie kupowałaś klinkier na kominy? Jest prześliczny Jeśli pamiętasz ile kosztował to będę wdzięczna. Myślisz, że będzie ten kolor pasował do brązowego - czekoladowego dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 27.03.2008 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Klinkier na kominy to Etna, też uważam że jest śliczny sprowadzałam go sobie z Gniezna, bo tylko tam mieli połówki, ale gdybym robiła komin drugi raz nie zrobiłabym z połówek jak dokupowaliśmy pełne to w Agrobudzie w Biskupicach - niestety nie pamiętam po ile...... to było w zeszłym roku jeszcze Etna jest czerwono brązowa i czerwono czarna - napewno wybierzesz do dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 27.03.2008 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Agula - poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 27.03.2008 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 http://www.biodest.com/pages/pl/pisanka.jpg dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.04.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Witaj Muriel, pewnie nie masz czasu zajrzeć do komentarzy więc ponawiam pytanie: powiedz mi jakiej firmy masz okna dachowe i koniecznie jaki jest ich rozmiar? Ja jestem na etapie wyboru okien, ale dobija mnie ich cena ( mam 7 okien dachowych), dlatego chcę zmienić rozmiar na mniejszy, ale boje sie, że zabiorę światło, a u Ciebie na zdjęciu wszytko dobrze widac i daje mo pogląd, więc jak będę znała rozmiar rzeczywietsy to juz będę w domu:) Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.04.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Muriel widziałem wizualizację górnej łazienkiSuper - bardzo mi się podoba.A nie pomyśleliście żeby pomiędzy bidetem a wanną też dać taki murek jak z drugiej strony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 08.04.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Klinkier na kominy to Etna, też uważam że jest śliczny sprowadzałam go sobie z Gniezna, bo tylko tam mieli połówki, ale gdybym robiła komin drugi raz nie zrobiłabym z połówek jak dokupowaliśmy pełne to w Agrobudzie w Biskupicach - niestety nie pamiętam po ile...... to było w zeszłym roku jeszcze Etna jest czerwono brązowa i czerwono czarna - napewno wybierzesz do dachówki Kupiłam - jestem zachwycona Wygląda rewelacyjnie - niestety nie udało mi się zrobić jeszcze zdjęcia, które oddałoby urok tego klinkieru Dziękuję za inspirację. Ale dach z powodu tego klinkieru będzie czarny - jakoś brąz mi nie pasuje Tak wiec kolor dachu u mnie będzxie dobrany do klinkieu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 08.04.2008 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Muriel widziałem wizualizację górnej łazienki Super - bardzo mi się podoba. A nie pomyśleliście żeby pomiędzy bidetem a wanną też dać taki murek jak z drugiej strony?? myśleliśmy - nie wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts