Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

muriel - day by day.... komentarze

muriel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 112
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dekarz chyba zajęty...:)

jak miło popatrzeć: wspaniała okolica no i przede wszystkim super szybkie tempo w postępie prac. Waściwie to już nie budowa a dom do wykończenia. Oglądając fotki, wraca mi zapał :)

Jak sprawuje się brama?

z wielkanocnym pozdrowieniem

AAAW

Hej Muriel

powiedz mi jakiej firmy masz okna dachowe i koniecznie jaki jest ich rozmiar? Ja jestem na etapie wyboru okien, ale dobija mnie ich cena ( mam 7 okien dachowych), dlatego chcę zmienić rozmiar na mniejszy, ale boje sie, że zabiorę światło, a u Ciebie na zdjęciu wszytko dobrze widac i daje mo pogląd, więc jak będę znała rozmiar rzeczywietsy to juz będę w domu:)

Klinkier na kominy to Etna, też uważam że jest śliczny :D sprowadzałam go sobie z Gniezna, bo tylko tam mieli połówki, ale gdybym robiła komin drugi raz nie zrobiłabym z połówek :-? jak dokupowaliśmy pełne to w Agrobudzie w Biskupicach - niestety nie pamiętam po ile...... to było w zeszłym roku jeszcze

Etna jest czerwono brązowa i czerwono czarna - napewno wybierzesz do dachówki :)

Witaj Muriel,

pewnie nie masz czasu zajrzeć do komentarzy więc ponawiam pytanie:

powiedz mi jakiej firmy masz okna dachowe i koniecznie jaki jest ich rozmiar? Ja jestem na etapie wyboru okien, ale dobija mnie ich cena ( mam 7 okien dachowych), dlatego chcę zmienić rozmiar na mniejszy, ale boje sie, że zabiorę światło, a u Ciebie na zdjęciu wszytko dobrze widac i daje mo pogląd, więc jak będę znała rozmiar rzeczywietsy to juz będę w domu:)

Pozdrawiam

Aga

Klinkier na kominy to Etna, też uważam że jest śliczny :D sprowadzałam go sobie z Gniezna, bo tylko tam mieli połówki, ale gdybym robiła komin drugi raz nie zrobiłabym z połówek :-? jak dokupowaliśmy pełne to w Agrobudzie w Biskupicach - niestety nie pamiętam po ile...... to było w zeszłym roku jeszcze

Etna jest czerwono brązowa i czerwono czarna - napewno wybierzesz do dachówki :)

Kupiłam - jestem zachwycona :D Wygląda rewelacyjnie - niestety nie udało mi się zrobić jeszcze zdjęcia, które oddałoby urok tego klinkieru :oops:

Dziękuję za inspirację.

Ale dach z powodu tego klinkieru będzie czarny - jakoś brąz mi nie pasuje :roll:

Tak wiec kolor dachu u mnie będzxie dobrany do klinkieu :wink: