muriel 08.04.2008 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Klinkier na kominy to Etna, też uważam że jest śliczny sprowadzałam go sobie z Gniezna, bo tylko tam mieli połówki, ale gdybym robiła komin drugi raz nie zrobiłabym z połówek jak dokupowaliśmy pełne to w Agrobudzie w Biskupicach - niestety nie pamiętam po ile...... to było w zeszłym roku jeszcze Etna jest czerwono brązowa i czerwono czarna - napewno wybierzesz do dachówki Kupiłam - jestem zachwycona Wygląda rewelacyjnie - niestety nie udało mi się zrobić jeszcze zdjęcia, które oddałoby urok tego klinkieru Dziękuję za inspirację. Ale dach z powodu tego klinkieru będzie czarny - jakoś brąz mi nie pasuje Tak wiec kolor dachu u mnie będzxie dobrany do klinkieu cieszę się że inspiruję ja też chciałam ciemny dach (grafit), ale nasze warunki zabudowy na to nie pozwalają (już się nad tym rozwodziłam wcześniej) myślałam tylo że dach wyjdzie bardziej wiśniowy, ale teraz już, jak to się mówi, "po ptokach" na następnej budowie wybiorę inną dachówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.04.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Muriel widziałem wizualizację górnej łazienki Super - bardzo mi się podoba. A nie pomyśleliście żeby pomiędzy bidetem a wanną też dać taki murek jak z drugiej strony?? myśleliśmy - nie wejdzie no trudno...tak też jest ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 09.04.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 rewelacja, idziecie jak burza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 09.04.2008 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 no trochę jesteśmy już dużo dalej (mamy posadzki, strych, poddasze, rury reku) tylko nie mam czasu fotek powklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.04.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Muriel piękne zdjęcia te zdjęcia ze śniegiem na dachu to teraz robione?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 09.04.2008 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 nie, już jakiś czas temu - chyba z miesiąc? postaram się dzisiaj uzupełnić dalsze fotki, wczoraj nie wyszło a od dzisiaj jesteśmy na etapie "szpachlowanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejc 12.04.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Muriel, możesz podać namiary na gości od szpachlowania i czy jesteś z nich zadowolona??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 13.04.2008 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 no w sumie jestem bardzo zadowolona, ale namiaru nie podam, bo to nie "profesjonalni szpachlarze", tylko, hmmm, powiedzmy znajomi (tniemy koszty ) zapytam czy byliby zainteresowani robotą (szczepankowo, tak?) napisz kiedy i ile metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejc 14.04.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Do przygotowania pod malowanie jest 200m2 płyty GK, do tego do gipsowania (szpachlowania) jakieś 630m2 (pod warunkiem, że pod płytki się też gipsuje, ale chyba tak). Miejsce Poznan Szczepankowo, termin - początek lipca. A czy jak "niefachowcy" to znaczy, że robią gorzej ?? Będę wdzięczny za info (pewnie już na priv). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PitMar64 04.05.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Hej Muriel . Właśnie doczytałem w Twoim dzienniku że panowie od płyt g-k dali plamę . Czy była to ekipa pana Sławka ? Bo u mnie też mają robić i przyznaję że lekko jestem zaniepokojony . A w ogóle to cóż takiego sknocili ? pozdrawiam i życzę szybkiej wprowadzki do nowego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 13.05.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Hej Muriel,mogłabyś może wkleić albo wysłać na maila troszkę więcej fotek reku? Ja najprawdopodobniej też Bartosza będę montować i chciałam obejrzeć jak to gabarytowo wygląda na jakimś tle... będę wdzięczna.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 15.05.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Dołączam sie do prośby j.w. + proszę o info o montażystach reku.Napisz tez gdzie zamawiany był reku i kto robił szczegłowy plan rozprowadzenia instalacji do reku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika1212 15.05.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Domek super Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 15.05.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Kobieto ale masz tempo!A Pana S. od GK to jednak trzeba pilnować. Chyba to ja Ci go polecalem... Nie posprawdzalem dokladnie i po 2 miesiacach, przy szpachlowaniu a nwet dopiero przy montazu schodow i drzwi powychodzily niedokladnosci absolutnie nie do zaaakceptowania. A wystarczyloby troche dluzej polatac y wasserwaga... Uuuh ta sauna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 16.05.2008 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Altariela - poszło na maila tokas podaj maila na pw, dostaniesz foty Pyrgon - tak, Ty mi polecałeś, ale skąd mogłeś wiedzieć.... u nas część poprawili szpachlarze, a część (w łazience) płytkarz, bo płyta tak była zrobiona, że okno by się nie otworzyło.... brak wyobraźni zupełnie. No ale coś za coś - tempo mieli obłędne jakoś chyba już mi złość przeszła mika - dzięki póki co delektuję sie urokiem sauny i kominka...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 16.05.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Muriel...Twój kominek jest super. A nafajniesze w nim to, że jest clasic - proste formy są najlepsze. Dzieki za namiary, napewno skorzystam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 19.05.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Murielku masz jakąś zaufaną panią do sprzatania? Możesz podac namiary i koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 19.05.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 mam inaczej pewnie nie dałabym rady Anita - 662063415 cena do uzgodnienia w zależności od zakresu i regularności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 20.05.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 mam inaczej pewnie nie dałabym rady Anita - 662063415 cena do uzgodnienia w zależności od zakresu i regularności Dziękuję za namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 20.05.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Czekam na obiecane fotki - adres poszedł na p.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts