Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

muriel - day by day.... komentarze

muriel

Recommended Posts

Klinkier na kominy to Etna, też uważam że jest śliczny :D sprowadzałam go sobie z Gniezna, bo tylko tam mieli połówki, ale gdybym robiła komin drugi raz nie zrobiłabym z połówek :-? jak dokupowaliśmy pełne to w Agrobudzie w Biskupicach - niestety nie pamiętam po ile...... to było w zeszłym roku jeszcze

Etna jest czerwono brązowa i czerwono czarna - napewno wybierzesz do dachówki :)

Kupiłam - jestem zachwycona :D Wygląda rewelacyjnie - niestety nie udało mi się zrobić jeszcze zdjęcia, które oddałoby urok tego klinkieru :oops:

Dziękuję za inspirację.

Ale dach z powodu tego klinkieru będzie czarny - jakoś brąz mi nie pasuje :roll:

Tak wiec kolor dachu u mnie będzxie dobrany do klinkieu :wink:

cieszę się że inspiruję :wink: ja też chciałam ciemny dach (grafit), ale nasze warunki zabudowy na to nie pozwalają (już się nad tym rozwodziłam wcześniej)

myślałam tylo że dach wyjdzie bardziej wiśniowy, ale teraz już, jak to się mówi, "po ptokach" :p

na następnej budowie wybiorę inną dachówkę :D

• Odpowiedzi 112
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Do przygotowania pod malowanie jest 200m2 płyty GK, do tego do gipsowania (szpachlowania) jakieś 630m2 (pod warunkiem, że pod płytki się też gipsuje, ale chyba tak). Miejsce Poznan Szczepankowo, termin - początek lipca.

A czy jak "niefachowcy" to znaczy, że robią gorzej ?? :)

Będę wdzięczny za info (pewnie już na priv).

Pozdrawiam

• 3 weeks później...

Hej Muriel . Właśnie doczytałem w Twoim dzienniku że panowie od płyt g-k dali plamę . Czy była to ekipa pana Sławka ? Bo u mnie też mają robić i przyznaję że lekko jestem zaniepokojony . A w ogóle to cóż takiego sknocili ?

pozdrawiam i życzę szybkiej wprowadzki do nowego domku :D

• 2 weeks później...

Kobieto ale masz tempo!

A Pana S. od GK to jednak trzeba pilnować. Chyba to ja Ci go polecalem... Nie posprawdzalem dokladnie i po 2 miesiacach, przy szpachlowaniu a nwet dopiero przy montazu schodow i drzwi powychodzily niedokladnosci absolutnie nie do zaaakceptowania. A wystarczyloby troche dluzej polatac y wasserwaga...

Uuuh ta sauna....

Altariela - poszło na maila

tokas podaj maila na pw, dostaniesz foty

Pyrgon - tak, Ty mi polecałeś, ale skąd mogłeś wiedzieć.... u nas część poprawili szpachlarze, a część (w łazience) płytkarz, bo płyta tak była zrobiona, że okno by się nie otworzyło.... brak wyobraźni zupełnie. No ale coś za coś - tempo mieli obłędne :wink: jakoś chyba już mi złość przeszła

mika - dzięki :D

póki co delektuję sie urokiem sauny i kominka...... :lol: :lol: :lol: