tokas 23.05.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Wracając do reku Bartosza. U mnie na placu pozostały 2 oferty na Bartosza i Brinka. Napisz prosze jakie argumenty przewazyły u Ciebie za Bartoszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 25.05.2008 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 tokas Wracając do reku Bartosza. U mnie na placu pozostały 2 oferty na Bartosza i Brinka. Napisz prosze jakie argumenty przewazyły u Ciebie za Bartoszem Na pewno nie była to uroda Choć to sprawa gustu. A poważnie to sprawność i energooszczędność - brak grzałek podgrzewających powietrze - radzi sobie bez nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 28.05.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 muriel, będziesz matką chrzestną mojego reku Z sensownych ofert mam na Bartosza od p.Romana i Brinka - tak jak Tokas, ale jakoś mam większe przekonanie do Bartosza... No chyba, że po Twojej reklamie na forum p.Roman się nie wyrobi z robotą Pytania: masz sterownik automatyczny do tego cuda czy pokrętełko? Ja nie lubię żadnych programowalnych sterowników, jakis uraz mam czy coś więc się zastanawiam W którym dokładnie momencie budowy panowie rozprowadzali rury do reku? Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 28.05.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Z malym opoznieniem ale chcialem napisac, ze Sauna wyglada miodzio!!Aha i kominek fajnie zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 28.05.2008 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 celt - dzięki agaz - elektroniczny; rury na samym początku, zaraz po wstawieniu okien - chyba była to pierwsza "instalacja" w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 31.05.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Czy do reku zamierzasz dołozyć GWC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 31.05.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 nie, nie widzę sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 02.06.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 a czy ten facet od karton-gipsów faktycznie tak kiepsko się spisał? może pytam za późno, bo tych Twoich ostatnich "przejściach" to już masz chyba stalowe nerwy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 02.06.2008 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 faktycznie - nie bierz go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 03.06.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 dzieki za szybką, i szczerą, odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 19.06.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 gratulacje!1jestes szybka jak blyskawica, zazdroszcze Wam, ze ju zmieszkacie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesheck 03.07.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 muriel Napisz coś proszę jak się Bartosz sprawuje [/b] Jestem bardzo ciekawy spostrzeżeń live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesheck 04.07.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Dzięki za info o Bartoszu. Jak myślisz lepiej go umieścić na parterze w kotłowni, czy może lepiej wyrzucić go na strych (tylko wtedy musiałbym ocieplić część strychu =dodatkowe koszty) I jeszcze pytanie odnośnie tarasu: czy masz już może wykończony /czym lub jak planujesz wykończyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 04.07.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 ooooooooooooooooj zazdroooooooooooooooooszczę!!!!!!!! piękny domek...spiżarnia...jejkuuu ja naprawdę nie wpadłąm,że można zamówić półki żeby było tak schludnie nieszkodzi,bo i tak zrezygnoała ze spiżarni żeby mieć stół -jadalnię w kuchni Kuchnia-poproszę o szczegóły apropos rekuperatora to nie można było zamontować go w garażu? aaa no i piec co krawaty wiąże, czy orientowaliście się w temacie pieców jakoś szczególnie, czy po prostu ktoś Wam polecił że ma być ten i kropka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 06.07.2008 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Dzięki za info o Bartoszu. Jak myślisz lepiej go umieścić na parterze w kotłowni, czy może lepiej wyrzucić go na strych (tylko wtedy musiałbym ocieplić część strychu =dodatkowe koszty) I jeszcze pytanie odnośnie tarasu: czy masz już może wykończony /czym lub jak planujesz wykończyć? lepiej na strych, nie musi być ocieplony (rury masz w domu w ścianach, samo urządzenie nie wymaga ocieplonego pomieszczenia) - no chyba że będziesz tam siedział i na niego patrzył to możesz ocieplić żeby nie marznąc co do garażu - pewnie by można ale musiałabym mieć jeszcze ze dwa razy taki bo to jest wielkie. No i rury - ciągnięcie ich z garażu to dodatkowe "kilometry" tarasy - górny płytki (zaawansowanie układania 90% - dokończone będą jak będzie balustrada), dolny - beton (narazie nie będzie nic - docelowo płytki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 06.07.2008 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 ooooooooooooooooj zazdroooooooooooooooooszczę!!!!!!!! piękny domek...spiżarnia...jejkuuu ja naprawdę nie wpadłąm,że można zamówić półki żeby było tak schludnie nieszkodzi,bo i tak zrezygnoała ze spiżarni żeby mieć stół -jadalnię w kuchni Kuchnia-poproszę o szczegóły szczegóły kuchni będą po zrobieniu reklamacji na którą czekamy już szósty tydzień. Ale jak napiszę wcześniej to przypadkiem mogę się nie doczekać wcale co do spiżarni - mamy jeszcze kilka takich miejsc w domu z zabudowami koncepcji Pana Cezarego - są rewelacyjne (garderoby, mój "pokój na buty") - naprawdę polecam tego Pana - namiar w dzienniku; na pewno Ci coś fajnego wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 21.07.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 czy moglabys pokazac zdjecie lazienki z prysznicem, jak to wyglada po zakonczeniu? czekamy tez na wszystkie inne piekne zdjecia:) a co z kuchnia, jestes zadowolona?reklamacja przyjeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 28.07.2008 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Witam, Chyba trafiłam wreszcie na dziennik budowlanych rekordzistów - licząc od daty rozpoczęcia budowy do zamieszkania jesteście zapewne w ścisłej czołówce Gratuluję zamieszkania!!! Przy okazji zauważyłam, że masz ciekawe płytki w salonie i jadalini, ale jakoś nie mogę doczytać co to za producent i kolekcja. Jako, że jestem obecnie na etapie wybierania gresu bardzo mnie to interesuje Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 06.08.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 wszystkie płytki na podłogach to Paradyż, w kuchni Sabia, reszta Mistral (różne kolory i rodzaje, ale wszystko Mistral) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 06.08.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 co do łazienek - postanowiłam nie wrzucać fotek już po urządzeniu i zamieszkaniu - jakieś to takie.... zbyt osobiste ale zapraszam na kawę i wizję lokalną kuchnię już wrzucam - miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts