Mirek_Lewandowski 28.09.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Tia, cofnąć czas.. i znowu młody i głupi Chcielibyście mieć -naście lat i doświadczenie staruszków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.09.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karp 28.09.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 A ja bym wziął większy kredyt i budował od razu drugi dom dla "przyjaciela" . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 28.09.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Sentencja ta nie tyczy się budowlańców - buduja w większości jak dla wrogów. nie za ostro? uczciwi chyba też się trafią? o i kto to mówi:) bardzo chętnie zbudowałabym drugi dom dla przyjaciela i trzeci dla siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 28.09.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Sentencja ta nie tyczy się budowlańców - buduja w większości jak dla wrogów. nie za ostro? uczciwi chyba też się trafią? o i kto to mówi:) bardzo chętnie zbudowałabym drugi dom dla przyjaciela i trzeci dla siebie:) ja również ale mój mąz już się nie da wkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 28.09.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 ...powinniśmy podjąć decyzję rok, dwa temu...I tyle...na razie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts