Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Słoneczko w Nieborowicach - komentarze

mapan

Recommended Posts

• Odpowiedzi 69
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
Dzięki za słowa zachęty, ale w ferworze walki nie ma czasu na siedzenie przy kompie i zabawy zdjęciami. Ale w wolnych chwilach nadrabiał zaległości. Dalszą lekturę dziennika polecem tylko odważnym! Kobiety i dzieci dla własnego dobra powinny sobie odpuścić! Ku uciesze jednych i przerażeniu drugich dziś dalsza część dziennika.

Właśnie przeczytałam.Współczuję , mogę sobie tylko wyobrazić co przeżywaliście po odkryciu zniszczeń. Nie znajduję słów na pocieszenie.

Czy to oznacza ,że komin trzeba postawić od nowa?

Bo rozumiem ,że folię można uszczelnić.

Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki. Limit katastrof budowlanych wyczerpany. Teraz będzie już do końca dobrze.Wierz mi bo moje obstawiania się zawsze sprawdzają.

• 6 months później...

to ja życzę wam wszystkim budującym: kulturalnych i rzetelnych wykonawców, tanich materiałów budowlanych oraz budowy jak po przysłowiowym maśle. Dla tych co już mieszkają życzę spokoju i niskich rat a wszystkim masę zdrowia, dobrej pracy i spełnienia marzeń w tym Nowym Roku 2009

http://www.traveliada.pl/path/40245/fajerwerki.jpg

• 3 weeks później...

Witaj Maćku!!

Nie wiedzialam ze piszesz dziennik :) Przez przypadek wpadlam na ten dziennika a tam ty na pierwszej stronce :)

Gratuluje szybkosci budowy i wspolczuje tego komina , co robiles z tym kominem??

Mozesz napisac kto ci robi komnek??

Pozdrawiam

Marta

Witaj Marto, a to ci niespodzianka.

Komin był do rozbiórki do połowy i stawiany od nowa, na szczęście bank zgwałcił nas do ubezpieczenia budowy. Obyło sie bez strat finansowych, tylko te nerwy i czas :evil:

Kominek wykonuje nam pan z Gliwic z ul. Pszczyńskiej. W razie czego służę namiarami.

Skąd Ty masz tyle czasu na te wszystkie rozważania na temat kuchni , łazienek, kafli baterii itd. ?