trabi-wrc 01.05.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Czy pomyłki w kalkulacji ilości betonu to schorzenie genetyczne ? http://i33.photobucket.com/albums/d93/trabi-wrc/Budowa/2008-04-25009m.jpg Pięknie się stawia. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 03.05.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Ładny domek. Przekonałam się o tym podczas spaceru w zeszłą niedzielę....w nowej budującej się dzielnicy Nieborowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 12.05.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Witam !Ja też chcę zrobić prosty dach nad tarasem połączyć łazienki na parterze, choć do konca nie jesteśmy przekonani. Coś postępy w formie zdjęć się skończyły ?Zachęcam do dalszego prowadzenia dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 08.06.2008 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Dzięki za słowa zachęty, ale w ferworze walki nie ma czasu na siedzenie przy kompie i zabawy zdjęciami. Ale w wolnych chwilach nadrabiał zaległości. Dalszą lekturę dziennika polecem tylko odważnym! Kobiety i dzieci dla własnego dobra powinny sobie odpuścić! Ku uciesze jednych i przerażeniu drugich dziś dalsza część dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 09.06.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Właśnie przeczytałam.Współczuję , mogę sobie tylko wyobrazić co przeżywaliście po odkryciu zniszczeń. Nie znajduję słów na pocieszenie. Czy to oznacza ,że komin trzeba postawić od nowa?Bo rozumiem ,że folię można uszczelnić. Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki. Limit katastrof budowlanych wyczerpany. Teraz będzie już do końca dobrze.Wierz mi bo moje obstawiania się zawsze sprawdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolla 10.06.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Witaj Twoja opowieść mnie przeraziła, mieszkam po sąsiedzkuw loini prostej 400m w Żernicy, faktycznie w zeszłym tygodniu była niezła burza, ale żeby aż takie straty, straszna szkoda. Głowa do góry teraz będzie już tylko lepiej nie może być inaczej pozdrawiam sąsiadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michant 17.12.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 dawno tu nie zaglądałes czyżbyś zaprzestał budowy po tym nieszczęśliwym zajściu. Mam nadzieje ze nie i chciałoby sie zobaczyc co tam u Ciebie "słoneczkowicza" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 18.12.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Nie, nie wstrzymaliśmy budowy. Ale na budowie jak w dowcipie: taki za...dol, że nie ma czasu taczki załadować. Po nowym roku ruszają płytkarze, zabudowa poddasza płytami g-k, kominek , dokończenie wod-kan i co. Na osłodę postaram się wrzucić parę fotek aktualnego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 20.12.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Wow , to już jesteś dalej od nas. Super , gratuluję tempa.Wierzę ,że przy budowie nie ma czasu na pisanie. Szczególnie przy własnym zaangażowaniu. To trzymam kciuki i życzą wypoczynku w Święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michant 23.12.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Niech przy żywicznym zapachu strojonej choinki,upłyną piękne chwile polskiej Wigilii: we wspólnie śpiewaną kolędą, z upragnionym gościem przy stole i w rodzinnym, pełnym radości gronie. życzą Michał Aneta i Mikołaj http://img142.imageshack.us/img142/1354/choinkaju1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 24.12.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Życzymy spokojnych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia !!!! Wytrwałości w dążeniu do celu. Przełamywania wszystkich niepowodzeń, optymizmu i dokończenia budowy domków !!!! http://images26.fotosik.pl/307/da5115b019b218b9med.jpg Krzyś i Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 29.12.2008 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Dziękujemy za życzenia, My także życzymy Wam pomyślności w Nowym Roku i wora pieniędzy na spełnianie wszystkich budowlanych fanaberii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.12.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 to ja życzę wam wszystkim budującym: kulturalnych i rzetelnych wykonawców, tanich materiałów budowlanych oraz budowy jak po przysłowiowym maśle. Dla tych co już mieszkają życzę spokoju i niskich rat a wszystkim masę zdrowia, dobrej pracy i spełnienia marzeń w tym Nowym Roku 2009 http://www.traveliada.pl/path/40245/fajerwerki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 21.01.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 zgodnie z przewidywaniami, po Nowym Roku (to pewnikiem rezultaty Waszych serdecznych życzeń) roboty nabrały rumieńców. Kolejny raport wraz ze zdjęciami w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.01.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witaj Maćku!! Nie wiedzialam ze piszesz dziennik Przez przypadek wpadlam na ten dziennika a tam ty na pierwszej stronce Gratuluje szybkosci budowy i wspolczuje tego komina , co robiles z tym kominem?? Mozesz napisac kto ci robi komnek?? Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 22.01.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witaj Marto, a to ci niespodzianka. Komin był do rozbiórki do połowy i stawiany od nowa, na szczęście bank zgwałcił nas do ubezpieczenia budowy. Obyło sie bez strat finansowych, tylko te nerwy i czas Kominek wykonuje nam pan z Gliwic z ul. Pszczyńskiej. W razie czego służę namiarami. Skąd Ty masz tyle czasu na te wszystkie rozważania na temat kuchni , łazienek, kafli baterii itd. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.01.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Nocuje na forum Na pszczynskiej mowisz, a mozesz mi napisac jaki mniej wiecej koszt obudowy ci podal ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 22.01.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Koszt obudowy wzorowany na takim kominku:http://images34.fotosik.pl/442/aed842f9fd58920b.jpgwraz z marmurowym portalem (crema marfil albo jakoś tak) oraz półeczkami wyszło coś ponad 4000 zł do tego cena wkładu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.01.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 To daj namiary bo cena super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.01.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Mam jeszcze pytanie o kuchnie Gdzie zamawialiscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts