markoto 01.04.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Macku czy ja dobrze widze ze masz hajduka smart 1v? Jaki wymiar? 450x570? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 02.04.2009 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 tak, dokładnie. Mamy model z najwyższa szyba 570 mm. Ale wiele więcej nie powiem. Jak na razie zapaliłem raz, po pierwsze aby wypalić farbę, a po drugie aby pozbyć sie resztek parkietu . Oba zadania wykonane. W sumie poszło może pół paczki parkietu, a ciepło oddawał nawet 4 godz. po wygaśnięciu kominka, myślę, że to chyba największa zaleta kominka z wkładem szamotowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.04.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Macku rozpatrujemu wklad hajduka nawet nie wiesz jak sie ciesze ze go masz Czy moglabym sie wprosic na macanko wkladu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 02.04.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 zapraszałem już dawno na etapie realizacji obudowy, zaproszenie cały czas aktualne. Jednak dzis poszła ostatnia warstwa lakieru na parkiet, a więc na najbliższe możliwe odwiedziny zapraszam w sobotę, albo kiedy wam pasuje w tygodniu po 16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.04.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 W sobote byloby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.06.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Macku cos tak zaniedbal swoj dziennik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 15.06.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Macku cos tak zaniedbal swoj dziennik?? Pieści, chucha, dmucha, sprząta to i czasu nie ma na dziennik. I jak my tu mamy bez zdjęć ocenić czy dobrze buduje? Trudna sprawa... Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 17.06.2009 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Ja nie mam czasu w tyłek się podrapać ! Jak znajdziecie kogoś chętnego za niewielkie pieniądze który mnie w tym wyręczy, to może coś wrzucę. A klakierów i potakiwaczy, którzy przyklasną wysublimowanemu smakowi, genialności rozwiązań technicznych ( o jakości użytych materiałów i dokładności robót nie wspominając) to i na parapetówkę zaproszę, coby mogli sami naocznie pomacać.srdačan pozdrav Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 17.06.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Ja nie mam czasu w tyłek się podrapać ! Jak znajdziecie kogoś chętnego za niewielkie pieniądze który mnie w tym wyręczy, to może coś wrzucę. A klakierów i potakiwaczy, którzy przyklasną wysublimowanemu smakowi, genialności rozwiązań technicznych ( o jakości użytych materiałów i dokładności robót nie wspominając) to i na parapetówkę zaproszę, coby mogli sami naocznie pomacać. srdačan pozdrav Maciek fiuuuuu - w Chorwacji się było ... mmmmm Ja już od klaskania to nie mam siły nic na swojej budowie robić, byleś tylko dobrej gorzałki na parapetówkę napędził/importował/kupił. W kwestii smaku i rozwiązań technicznych się nie wypowiadam, ale wieść niesie, że strych masz doskonale obłożony wełną i osb. Oby więcej takich tanich, sumiennych i myślących fachowców!!! Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 17.06.2009 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 [wieść niesie, że strych masz doskonale obłożony wełną i osb. Oby więcej takich tanich, sumiennych i myślących fachowców!!! Pozdrav Daj Pan spokój, pogoniłem dziada po 2 dniach. Podobno teraz gdzieś pod Wrocławiem partoli robotę. PS: a w kwestii napitków to w Nieborowicach jest sklep ze szkłem laboratoryjnym. Tylko już nie pamiętam jak się chłodnicę podłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts