Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Słoneczko w Nieborowicach - komentarze

mapan

Recommended Posts

• Odpowiedzi 69
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tak, dokładnie. Mamy model z najwyższa szyba 570 mm. Ale wiele więcej nie powiem. Jak na razie zapaliłem raz, po pierwsze aby wypalić farbę, a po drugie aby pozbyć sie resztek parkietu :). Oba zadania wykonane. W sumie poszło może pół paczki parkietu, a ciepło oddawał nawet 4 godz. po wygaśnięciu kominka, myślę, że to chyba największa zaleta kominka z wkładem szamotowym.

• 2 months później...

Ja nie mam czasu w tyłek się podrapać ! Jak znajdziecie kogoś chętnego za niewielkie pieniądze który mnie w tym wyręczy, to może coś wrzucę. A klakierów i potakiwaczy, którzy przyklasną wysublimowanemu smakowi, genialności rozwiązań technicznych ( o jakości użytych materiałów i dokładności robót nie wspominając) to i na parapetówkę zaproszę, coby mogli sami naocznie pomacać.

srdačan pozdrav

Maciek

Ja nie mam czasu w tyłek się podrapać ! Jak znajdziecie kogoś chętnego za niewielkie pieniądze który mnie w tym wyręczy, to może coś wrzucę. A klakierów i potakiwaczy, którzy przyklasną wysublimowanemu smakowi, genialności rozwiązań technicznych ( o jakości użytych materiałów i dokładności robót nie wspominając) to i na parapetówkę zaproszę, coby mogli sami naocznie pomacać.

srdačan pozdrav

Maciek

fiuuuuu - w Chorwacji się było ... mmmmm

Ja już od klaskania to nie mam siły nic na swojej budowie robić, byleś tylko dobrej gorzałki na parapetówkę napędził/importował/kupił.

W kwestii smaku i rozwiązań technicznych się nie wypowiadam, ale wieść niesie, że strych masz doskonale obłożony wełną i osb. Oby więcej takich tanich, sumiennych i myślących fachowców!!!

Pozdrav

[wieść niesie, że strych masz doskonale obłożony wełną i osb. Oby więcej takich tanich, sumiennych i myślących fachowców!!!

Pozdrav

Daj Pan spokój, pogoniłem dziada po 2 dniach. Podobno teraz gdzieś pod Wrocławiem partoli robotę.

PS: a w kwestii napitków to w Nieborowicach jest sklep ze szkłem laboratoryjnym. Tylko już nie pamiętam jak się chłodnicę podłącza.