pkraw 26.06.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Witaj pkraw, jestem na etapie wyboru "płaskiej" dachówki i najbardziej pod uwagę biorę właśnie tą co Ty masz. Jesteś zadowolony z tej dachówki? Co mówił wykonawca, miał jakieś zastrzeżenia co do jakości, trzymania wymiarów itp? Pozdrawiam Witaj mój wykonawca żadnych zastrzeżeń nie miał, wręcz przeciwnie. Ale na wykonawców trzeba uważać, widziałem tragicznie zrobione dachy z tej dachówki, jeśli masz wykonawcę zapytaj, czy robił taką dachówkę i gdzie, pojedź, zobacz, oceń pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 02.07.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 (...) nasz daszek Meyer-Holsen Piano Angoba Czarny Łupek czekam jeszcze na trójniki z M-H no i na deszcz (...) U mnie dekarze umyli daszek. Dachówkę bardzo chwalili. Mam Marsylkę, czarny łupek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinradom1719502019 10.07.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 (edytowane) no to pokazuję daszek już zmyty i skończony:http://bmwauto.pl/dachy/piano.jpgco do samej dachówki, to jest równiutka i mocna, zresztą jak wszystkie produkty Meyer-Holsena.pokażę jeszcze dachówkę Meyer-Holsen Zwilling w kolorze czerń tytanowa, rynny i obróbki blacharskie tytan-cynk VMZinc anthra, okna dachowe Roto R89E NE, czyli dach z najwyższej półkihttp://bmwauto.pl/dachy/zwilling_tytan1.jpg http://bmwauto.pl/dachy/zwilling_tytan2.jpg http://bmwauto.pl/dachy/zwilling_tytan3.jpg pozdrawiam p.s.prawy klik na zdjęciu i pokaz obrazek, otwiera oryginalna wielkość fotki Edytowane 10 Lipca 2011 przez marcinradom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tai 11.07.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Ladnie sie prezentuje. Ja bede kryl dach za 3 tygodnie karpiowka - czerwien indyjska. Mam nadzieje, ze ladnie bedzie wygladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinradom1719502019 11.07.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Ladnie sie prezentuje. Ja bede kryl dach za 3 tygodnie karpiowka - czerwien indyjska. Mam nadzieje, ze ladnie bedzie wygladac. czerwień indyjska to ładny kolor. dachówka ułożona będzie w łuskę czy w koronkę? proszę pamiętać o wyklinowaniu dachu, bo karpiówka pokazuje wszystkie niedoróbki ciesielskie. z jakiego materiału będą obróbki? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hans klos 04.12.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 mam pytanie gdzie w Krakowie można dostać dachówkę M-HJeśli ktoś wie proszę o namiardzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosek 05.12.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 mam pytanie gdzie w Krakowie można dostać dachówkę M-H Jeśli ktoś wie proszę o namiar dzieki Podwyszyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z29 30.12.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 WitajcieMam pytanie czy ktoś orientuje się gdzie można dostać Meyera na Śląsku. Na stronie dane o przedstawicielach są mało aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nowy25 30.12.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Z29- BUDMAN Gliwice, dachówki wprawdzie tam nie kupowałem tylko rynny Rheizink. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mel22 14.11.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Na niemieckiej stronie Meyer Holsen Revensberg podają inną wagę niż na polskiej stronie. Coś to jest chyba nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts