Maciek_Pyka 28.09.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Witam, Zamierzam samodzielnie wybudować w domu komin do kominka - od wewnątrz domu, do przejścia strop, strych i dach kryty papą. Czy i jakie formalności powinienem załatwić (projekt? zezwolenie?) przed budową, czy są jakieś formalne ograniczenia co do materiałów (czy można wymurować komin z cegły, bloczków, betonu, ...?) Pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertPŃ 01.10.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Wydaje mi się, że pytanie powinieneś zadać w dziale "Prawo i finanse". Podłączę się do pytania z tym, że chodzi o podłączenie kominka do już istniejącej instalacji kominowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 02.10.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witam, Zamierzam samodzielnie wybudować w domu komin do kominka - od wewnątrz domu, do przejścia strop, strych i dach kryty papą. Czy i jakie formalności powinienem załatwić (projekt? zezwolenie?) przed budową, czy są jakieś formalne ograniczenia co do materiałów (czy można wymurować komin z cegły, bloczków, betonu, ...?) Pozdrawiam i dziękuję komin tylko z cegły ale pozadnej lub systemowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 02.10.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witam, Zamierzam samodzielnie wybudować w domu komin do kominka - od wewnątrz domu, do przejścia strop, strych i dach kryty papą. Czy i jakie formalności powinienem załatwić (projekt? zezwolenie?) przed budową, czy są jakieś formalne ograniczenia co do materiałów (czy można wymurować komin z cegły, bloczków, betonu, ...?) Pozdrawiam i dziękuję komin tylko z cegły ale pozadnej lub systemowywitaj jakie kable powinienem wyprowadzic w domu ktory remontuje 1otwierana brama 2 skrzydlowa na bramie wwideodomofon satelita okamerowanie domu oswietlenie drogi dojazdowej ok70 metrow rondo przed dworkiem oswietlenie domu narazie tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksini 24.10.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 witam musi sie pan dowiedziec w nadzorze budowlanym:)>ja mam pytanie tez mam kominek czy na budowe kominu na zewnatrz budynku musze miec jakies pozwolenia??bardzo prosze o szybka odp bo zasypano nam komin a mam male dziecko i nie chce by marzlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts