LamiaReno 28.09.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Jestem na etapie wykańczania łazienki. Wymyśliłam, że będzie kamienny blat z wpuszczonym zlewem. Mam pytanie do tych z Was co mają tkaie rozwiazanie: jak technicznie wygląda mocowanie blatu, czy pierwsze w jakiś sposób mocuje sie go do ściany czy dopiero po ułożeniu płytek? Jak wyglada stabilność takiego blatu kiedy nie ma pod nim szafki? Blat bedzie szerokości 40 -50 cm i długości 90 cm. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 01.10.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 najpewniej wesprzec blat na stopach z BK, ktore latwo oblozyc plytkami.mozna probowac stelazu z GK, ale tu potrzeba doswiadczenia, zeby wykrecic z profili odpowiednio mocna konstrukcje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 02.10.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Jestem na etapie wykańczania łazienki. Wymyśliłam, że będzie kamienny blat z wpuszczonym zlewem. Mam pytanie do tych z Was co mają tkaie rozwiazanie: jak technicznie wygląda mocowanie blatu, czy pierwsze w jakiś sposób mocuje sie go do ściany czy dopiero po ułożeniu płytek? Jak wyglada stabilność takiego blatu kiedy nie ma pod nim szafki? Blat bedzie szerokości 40 -50 cm i długości 90 cm. . Lamia, pytałas juz o to w innym wątku prawda, o okręgłej umywalce? Tam Ci odpowiedziałam. Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LamiaReno 02.10.2007 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 dzięki! Tutaj nie doczekałam sie odpowiedzi, to spróbowałam przy okazji "okrągłej umywalki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 03.10.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 dzięki! Tutaj nie doczekałam sie odpowiedzi, to spróbowałam przy okazji "okrągłej umywalki" OK. Ewentualnie pogadaj w firmie sprzedającej blaty. W niektórych firmach blaty kuchenne można zamówic montażem (na szafkach), może takie "wiszące" tez montują. Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts