Te_Quiero_Salas 29.09.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Hej mam pewien problem.. chodzi w nim o to, ze nie jestem pewna jak pomalowac sciany w moim nowym pokoju. Mam pare pomyslow, ale nie wiem czy sie one nadaja. Chcialabym pomalowac moj pokoj na 2 kolory np. 2 sciany cos w odcieniach czerwonego, a 2 pozostale zostawic biale albo cos w stylu moreli, mango albo tylko jedna sciane pomalowac na czerwono, a reszta zeby miala jakis delikatny subtelny cieply odcien pasujacy do czerwonego. Meble bede miala w kolorze buku, olchy miodowej lub klonu nida.. tylko nie wiem czy beda pasowac do paneli, ktora juz tam sa polozone Pokoj jest dosc duzy i ma 2 okna. Wersalke planuje w kolorze czerwonym lub pomaranczowym. Moze wy macie jakies pomysly i jakies fajne zdjecia z takimi polaczeniami ? Tutaj jest link do mojego nowego pokoju. Na zdjeciu wyglada jakby byl maly, ale jest duzy. No i te meble co tam sa to jeszcze od starej wlascicielki Z gory dziekuje za odpowiedzi Link => http://img217.imageshack.us/my.php?image=p1060066ggggjd2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bula38 05.10.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 WITAM SERDECZNIE JA MAM WłAśNIE PRAWIE WSZYSTKIE POKOJE POMALOWANE W POłąCZENIACH DWóCH KOLORóW,POKóJ DZIEWCZYNEK JEST POMALOWANY W TEN SPOSóB,żE DWIE śCIANY MAM W KOLORZE CIEPłEJ POMARAńCZY A DWIE W KOLORZE JASNYM CYTRYNOWYM - BARDZO łADNIE TO WYGLąDA I POKóJ JEST BARDZO CIEPłY, NATOMIAST NASZ POKóJ JEST W KOLORACH ZIELONYM I CIEPłYM żółTYM - BARDZO FAJNE POłąCZENIA Z KTóRYCH JESTEM ZADOWOLONA .POKóJ NAJMłODSZEGO SYNKA MAM TAKżE POMALOWANY W KOLORZE CIEPłEJ POMARAńCZY Z żółTYM , TYLKO Dół śCIANY JEST W KOLORZE POMARAńCZOWYM A GóRA W ZółTYM -W łADNE FALE A NA KOLORZE żółTYM NAMALOWANE Są POMARAńCZOWE BALONY I POSTACIE Z KUBUSIA PUCHATKA . TAK WIęC MOżNA JAK NAJBARDZIEJ KOMBINOWAC Z KOLORAMI , WIDZIAłAM U SąSIADKI śCIANY POMALOWANE WłAśNIE W KOLORZE CZERWONYM Z BIAłYM ALE NIEZBYT MI SIę TO PODOBA , KOLOR CZERWONY POBUDZA WRęCZ ROZWśCIECZA NASTRóJ CZłOWIEKA I BARDZO SZYBKO SIę W NIM MęCZYMY , źLE WPłYWA NA NASZą PSYCHIKę , RADZę POMALOWAC W CIEPłYCH KOLORACH I TEż NIE NA NIEBIESKO - MY TO JUż PRZECHODZILIśMY , CZłOWIEK STAJE SIę ROZDRAżNIONY . TAK WIęC ZYCZE UDANEGO MALOWANIA I CIEKAWEGO EFEKTU KOńCOWEGO . POZDRAWIAM ...ANNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts