czarny_15 28.07.2003 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 dzisiaj zucila mnie dziwczyna a ja mam mysli samobujcze teraz... jestem przybity 0 chceci do zycia . neiwiem czy wytrzymam.. wiewiem jak mam wyjsc na prosta bardzo mnie to boli jak zemna zerwalaa.. niewiem czy mam popelnic samobujsto kurcze co ja moge zrobic... prosze o jakas pomoc.. bo niewydole.. niby mam 15 lat no ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.07.2003 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 daj sobie spokoj i wez sie za ortografię...i chyba ci sie pomyliło to forum budowlane...a nie złamanych serc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.07.2003 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Poperam Teska - może myślał że desperaci budowlani coś mu podsuną a tu takie matczyne rady.Myślę kolego że nie 1 i nie ostatnia w tym wieku raczej trudno o stałość w uczuciach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 29.07.2003 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Tylko dziewczyny zareagowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.07.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Wiesz co Czarny...... brak słów... ledwo można odczytać to, co napisałeś. Strona www - bez komentarza. Do książek stary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.07.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Tylko dziewczyny zareagowały Krzyss , a ty też jesteś dziewczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.07.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 AgnesK masz rację. Że też takie prymitywy niedouczone chodzą po swiecie - trudno, ale że wchodzą na Forum i zaśmiecają internet to zgroza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 31.07.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Tomek1950 zajżyj do "Onet'u" lub "WP" tam się odbywają "dyskusje" że filozofom sie nie śniło. Ortografia, słownictwo i tresć wypowiedzi rodem z kompletnego "wariatkowa", słowem internet zawitał "pod strzechy" i zaskoczył tam niedouczonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 01.08.2003 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Tylko dziewczyny zareagowały Krzyss , a ty też jesteś dziewczyną? Nie, ale sie poczuwam Mam bardzo ładne nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 01.08.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Salcia tyż miała nogi jak sarenka. Takie zgrabne, nie takie zarośnięte!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drozdek 03.08.2003 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 dajcie spokój Czarnemu, to wielka tragedia w jego życiu... Czarny nie daj się, każdego to spotyka, po czasie przechodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.08.2003 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 czarny pomyśl tak......tego kwiata to pół świata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 03.08.2003 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 A nawet większe pół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.08.2003 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Albo jak to moja babcia śp. radziła siostrze mej : lepszego to kura z gnoju wygrzebie! No to Czarny, zmień sobie na "lepszą"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 08.08.2003 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Wy się tu produkujecie, a Czarny i tak tu już nie zajrzy. A nawet jak zajrzy, to głupio mu będzie się odezwać, po tym co tu przeczyta.A swoją drogą, mam nadzieję, że już mu przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.08.2003 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Też mam takie wrażenie.. ALe Czarny , jeśli przeczytasz nasze wypociny, to daj znać jak tam sprawy sercowe stoją. I nie bierz nam za złe nasz sarkazm.... My już się zaliczamy do chrupków niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.08.2003 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 A ja myślę, że któryś z Forumowiczów robi sobie jaja... Czarny, ta panna chyba Cię rzuciła [o, zobacz, to sie tak pisze ] z powodu tych błędów... Nawet pewnie nie musiałeś nic pisać... "W mowie niektórych ludzi słychać błędy ortograficzne" [Tuwim] Polska język, trudna język... Ale przypomniało mi się takie coś: "Nim pomyślicie o weselnej uczcie, pierwej się uczcie!!!" ------------------------------- I nie rup błenduf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.08.2003 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 Wiesz co Ponury, ja myslę, że czegoś takiego nikt by celowo nie wymyślił. To jest NATURSZCZYK. Wiesz to jak óho od śledzia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.08.2003 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Śleć. to śleć, a nie śledz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 11.08.2003 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 walimy błond za błendem i nam się czarny nie zmatóży !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts